Nişan Allah aşkına biri bana evde nişanı anlatsın

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
arkadaşlar çok kısa süre sonra nişanım var.salon tutma imkanımız yok yaşadığım yer nedeniyle o yüzden mevburen nişanı ede yapıcaz ama düşündükçe strese giriyorum.evimiz küçücük ee nekadarda az insan olsa bile mecbuen kalabalık olacak.oynamak falan imkansız yani.hadi onları geç biri prosedürü anlatabilirmi ya bana evde nişan nasıl oluyo.sanki misafirliğe gitmiş havası yokmu sizcede ya nişan havası yok gibi.gelicek millet eee otut otur sonra iki dakika yüzük tak eee bidaha otur.nebileyim bana çok kötü geliyo. herşeyini anlatan olursa sevinirim.

Canm öncelikle hayırlı olsun çok güzel telaşlar bunlar benmde haziran ayında nasipse.Asma yüzünü o gün senin günün süsleniceksn püsleniceksn tüm dikkatler üzerinzde olck çiçek çikolata gelicek yüzüklerinz takılcak bunlar salonda olduğu gibi evde de olacak şeyler.Ferah tut gönlünü herşey çok güzel olur allahın izniyle...:nazar:

sağolun arkadaşlar yani strese girme nedemek öle strese girdimki resmen karalar bağladım.yani herkes o anı çok kısa anlatmıs.ben asama asama anlatılmasını istiyorum.mesela benim elbisem çok gösterişli yani kabarık değil ama kuyruklu falan nebileyim o daracık evde o pırıltılı kuyruklu elbise nasıl olcak bilmiyorum.söz ve nişanı bir arada yapanlar yinde daha iyi kahve isteme derken yapacak şey çok. eee söz ayrı nişan ayrı olanlar nasıl yapıyo yani.ikiside evde olacakya sonuçta birbirinin aynı değilmi ya

Bizim de evde oldu .Ama isteme+söz+nişan :)
Hiç dediğin gibi misafirlik gibi olmadı.
Çok keyifliydi böyle gelinlik tipinde değilse istediğin elbiseyide giyebilirsin.
Açık büfe yapılmıştı bizde herkes istediğini orada aldı.
Eylül'dü hatta ramazan ayıydı :) iftardan sonra başlayıp gece 2 ye kadar sürdü.
Oynama vs hadiseleri ise çok olmadı ben pek hoşlanmam pek tip şeylerden düğüne kadar sabretti oynayacak olanlar
.

Tatlım hiç canını sıkma o gün sen hiç birşey anlamayacaksın zaten. Benim sözüm evde ve çok kalabalık oldu. 40 kişi falan vardı, bizim evimizde çok küçük bende evde çok kalabalığı sevmem ama o gün herşey yolunda gitti biz yemek verdik oynama olmadı yaşlı insanlar vardı ve açıkcası oynamaya yer kalmadı ama gittiklerinde oh be dedim. Zaten geldiler yüzük takıldı falan diyene kadar geç oluyor salon gibi düşünme sen bir köşeden hizmet edenlere falan bakacaksın şaşkınlıktan ne olduğunu anlamayacaksın zaten.

canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun.benim nişanımda evde oldu ve evimizde minicik kuru gibi:)istersen anlatim nasıl olup bittiğini fikir olur sanada..abartılı olmayan uzun bi elbise giymiştim,arkadaşımla nişan kurabiyesi yapmıştık üstünde nişanlımla benim adım yazıyor:) bunun gibi ufak tefek hazırlıklar yaptık...erkek tarafı geldi bayanlar erkekler ayrı oturdular,nişanlımın bi akrabası sohbet verdi bayanlara..sonra erkeklerde geldi ve nişan yüzüklerimiz takıldı...zaten o arada baya muhabbet oluyo:) sonra kurabiyeleri dağıttık arkasından yemek verildi falan derken saat baya oldu zaten..sen dert etme zaten herşey kendiliğinden gelişiyo hiç öyle oturmaya gelmiş gibi olmuyo..sonra zaten erkek tarafı gitti biz kız tarafı olarak bohçaları açtık arkasından kuzenler arkadaşlar falan oynadık coştuk gitti:)düşünme sen yani bunları herşey öyle güzel gelişiyoki o gün..baya uzun yazmışım belki gözünde bişiler canlanmıştır az çok..herşey gönlünce olsun..

=)) Nasıl geçiyor anlamıyorsun bie cnm benm geçiyo bitiyo rüya gibi geliyor =):54:

arkadaşlar peki o arada siz napıyorsunuz yani kadın erkek ayrı oturuyolarki muhtemelen bizimde öle olucan ee o arada siz nerdesiniz?nişanlınız nerde?ayrı ayrımı oturuyorsunuz.beraber mi.hani boş boş oturmuş gibi oluyo geliyo bana.hani salonda oynayanlar şunlar bunlar iyi oluyo ondan diyorum

o arada tabi koşturcak bi sürü iş oluyo malum:)nişanlımda öylece oturdu babamlarla falan..o gün gelsin zaten olaylar kendiliğinden gelişiyo...nişan takıldıktan sonra çıkarsınız bi yemek falan yersiniz ya da ne bilim gezelim tozalım azcık dersiniz size kalmış..

Öncelikle mutluluklar diliyorum ..Ben kısaca anlatayım sana ilk olarak istemede olduğu gibi herkesi karşılamaya falan çıkmıyorsunuz.Hoşgeldiniz beşgittiniz olmuyor nişanlınla bir odada oturuyorsunuz ve erkek kadın ayrı oturdu bnimkinde karşı komşumuzda sağolsun evini açmıltı bnim nişanım dualı olmuştu ve çok güzel oldu hocamız sağolsun çok güzel dualar yaptı yani öle mevlüt gibi olmuyor ama kısa .Dua bittikten sonra yüzük tepsisi ve yüzü kesicek olan kişli geliyor yüzükler kesiliyor tabi makas kesmeme muhabbetide oluyor:) Daha sonra pasta kesiliyor ve sana tavsiyem herşeyi hazır alman biz şöle yapmıştık pasta poğaça ve tatlı kurabiye içecek olarakta karacakayanın bardakta limonataları var ve aileden birkaç kişiyi mutfak işleri için görevlendirmiştim.Sonra pastayı birbirinize veriyorsunuz.Sonra takı oluyor aileden yakınların ve kayınvalidenler takılarını takıyor sonra yeniliyor içiliyor daha sonra herkes mutluluklar dileyip çıkıyor zaten.

ne istediğinle sanırım doğru orantılı bu düşünce..ben de evde yapacağım ve son derece küçük evimiz.
sevdiklerim yanımda olsun diyorum, isteme=söz=nişan tarzında olacak.sevdiğim şeyleri hazırlayıp sunacağım.

istediğim ,beğendiğim kıyefetimi giyeceğim..vs illa oynama olmak zorunda değil en azından benim için..:31:

arkadaşlar peki o arada siz napıyorsunuz yani kadın erkek ayrı oturuyolarki muhtemelen bizimde öle olucan ee o arada siz nerdesiniz?nişanlınız nerde?ayrı ayrımı oturuyorsunuz.beraber mi.hani boş boş oturmuş gibi oluyo geliyo bana.hani salonda oynayanlar şunlar bunlar iyi oluyo ondan diyorum
Bizim de evde oldu iyikide evde olmuş diyorum :) bizim genelde çift ve genç olanlar yeni evli kuzen vs. bizimle beraber oturdu hep gerçi ben hep oynadım nişanlımda danslarda eşlik etdi halay bile cektik sen düşün artık evdeki eğlenceyi :1:Bilgsayara gitdik 5+ 1 ses sistemi aldık oldumu sana orkestraaa babalar enişteler dayılar balkonlara dagıldı self servis masa kurduk bizim isteme+ nişan bir arada oldu konumda var belki yardmcı olur okursan :)

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...43538-mutlu-gunum-nisanimizda-neler-oldu.html

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/543518-loadedgun-ev-nisanimiz.html

Back
X