Allah aşkına lütfen yardım edin :(((((((

whispergirl32

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
3
0
16
Bursa
Merhaba benim size annemle ilgili çok önemli bir sorum olacak. Annem 47 yaşında menopoza gireceği için mi bilemiyoruz ama adetleri düzensiz gelmeye başladı. bu ay içinde 2 kere adet oldu ve kanaması yoğun oluyor. 2 günden beri kötü kokulu kahverengi çay şeklinde akıntı geldiğini söyledi.Hatta çarşafa kadar geçmiş .internetten araştırdım ara kanama diye olabileceğini düşündüm.birde 3 gündür genital bölgede kırmızı nohut büyüklüğünde et beni çıkmış sizce bu normal mi yoksa rahim kanseri olabilir mi?

Merhaba benim size annemle ilgili çok önemli bir sorum olacak. Annem 47 yaşında menopoza gireceği için mi bilemiyoruz ama adetleri düzensiz gelmeye başladı. bu ay içinde 2 kere adet oldu ve kanaması yoğun oluyor. 2 günden beri kötü kokulu kahverengi çay şeklinde akıntı geldiğini söyledi.Hatta çarşafa kadar geçmiş .internetten araştırdım ara kanama diye olabileceğini düşündüm.birde 3 gündür genital bölgede kırmızı nohut büyüklüğünde et beni çıkmış sizce bu normal mi yoksa rahim kanseri olabilir mi?

Canım benim annemde de olmuştu düzensiz adet kanaması. ve çok yoğundu. durup dururken başlıyordu aniden. parça parça geldiğini söylüyordu. et beni dediğin şeyi bilemiycem ama kıl dönmesi gibi birşey olabilir. bende olmuştu çok korkmuştum ama sıkınca içinden iltihap çıkmıştı. bence korkulacak bir şey yok. doktora gitsin vakit kaybetmeden. o gerekli açıklamayı yapacaktır.

doktora gitmeden hiçbir şey anlaşılamaz.
basit bir atrofi kanaması da olabilir rahim kanseri de olabilir.
gitsin doktora.
zaten kadınların rutin olarak kontrol yaptırmaları gerekli

Rahim kanseri testinin düzenli yapılması gerektiğini düşünüyorum.Sağlıkla ilgili hiç bir şey sonraya bırakılmamalı fakat hastanelerde karşılaştığımız hoş olmayan davranışlar yüzünden gitmek istemiyor insan.Tercihim bana saygı gösteren drları içinde barındıran özel hastaneler.

Back
X