Bebek Beslenmesi Allah aşkına yardım edin bebeğim mama yemiyor!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alben038

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1.527
163
103
35
Kızlar imdat kızım 3 ay 20 günlük doğumdan beri anne sütü almadı çok kötü sağlık sorunları yaşadık ikimizde velhasıl sütüm çekildi bebek hiç anne sütü almadı sadece mama yedi hipp comboitik kullandım ama ne olduysa şu son 1 aydır bebek mama yemiyor zorla sıkıyorum ağzına mama değiştirdim sma,aptamil,evolvia olmadı doktora gittim bebek mamadan tiksinmisir diyo sağlığı yerinde diyo 3 dr.gezdim bişey bulamadılar öyle böyle yedirdim 1 aydır ama 2 gündür tukurmeyi de öğrendi ağzında tutup tukuruyo eğer zorlarsam da kusuyor zaten katı gıdaya geçtim ben dr.tavsiyesi üzerine kavanoz mama yediriyorum ama günde bir sebze bir meyve veriyodum sonra mamayi ağzına sıkıyordum şimdi hiç mama yemiyor napicam ben başına gelen varsa yazsın nolur noldu bu bebeğe????????

merhabalar.lütfen sakin olun.bu yaşadıklarınızı yaşayan çok anne var,telaşlanmayın.bende aynı problemi yaşadım.doktor doktor gezdim.bebeğim çok güzel mama içerken bir anda bıraktı.gece uyurken içiriyordum ben.gündüzde uyuduğu zaman.başka türlü içmiyordu.bizde 3.ayda falan başladı.6.aya ek gıdaya geçene kadar böyle idare ettim.ama sizinki geçici olabilir.bebekler sürekli huy değiştiriyor.bir anda değişebilir.birde 4. ayda başlanan kaşık mamaları var sanırım.deneyebilirsin.içerikleri aynı.yada pirinç unuyla muhallebi yapıp mama ekleyebilirsin.tabi doktoruna sor istersen.lütfen üzülmeyin bunlar geçici şeyler.bebeğim 10 aylık oldu şimdi yaptığı şeyleri daha sakin karşılayabiliyorum artık.

Back
X