- 31 Ekim 2018
- 3
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi gzmliuye9442
merhaba öncelikle sizlerden özür dilerim dertlerim ile sizi üzmek istemezdim ailem beni istemiyor çocukluğumdan beri evde en sevilmeyen itelenen cocuk bendim 25 yaşındayım ve hala benim ne yaptıysam onları mutlu edemiyorum okula giderken bu zaten okumaz çirkin sana kimse bakmaz herkes seninle dalga geçiyor kilolusun yemek yeme abim ablam var onları her zaman en zeki en akıllı çocuklarıydı ablam biriyle evlenmek istedi sen güzelsin kocan çirkin işi yok alma dediler beni istemeye gelen herkese olur gözüyle bakan annem her şeyden beni döven evden kovan bi abim var 4 sene once bu baskilardan evlendim siddet gordum defalarca annemden fiziksel degil ama babam ve abimden esim cok pasif biri ailesi bana yapmadigini birakmadi kayinbabamdan bile dayak yedim esimin onunde cocuk hasta diye eşim kendi egolarından başka kimseyi düşünmeyen biri ben konyada yaşıyorum defalarca baba evine geldim ve koyuldum sığınacak bi kapım yoktu çünkü eşim eve bakmayan çocuğuyla ilgisiz bizi bi eve atıyor hiç bilmediğim bi şehirde kimsem yok yeri geldi yiyecek ekmeği bulamadım ve yine baba evindeyim beni ve kızımı istemediklerini o kadar belli ediyorlar ki çok caresizim kizim olmasa kendimi öldürürüm kurtulurum diyorum bazen ama onun yaşaması lazım onu kimseye muhtaç etmeden seve seve büyütmek istiyorum bana yardım edin ne yapmalıyım çok zor durumdayım