""Allah Başka Dert Vermesin" Dedirten 47 Kadınlar Kulübü Forum Başlığı"

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Arkadaşlar bunu gördünüz mü bilemiyorum ancak söylemek gereği hissettim çünkü konular güncel konular
Birçoğunu gördüğümü hatırlıyorum
KK'nın da resmi bir site olduğunun farkındayım, dolayısıyla rahatsız olabilecek insanlar vardır diye düşünüyorum ki bir çok yorum bana rahatsız edici geldi.
Şahsen bir sitede böyle tiiye alınsam bilmek isterdim.

Bir bakın isterseniz, 3 gün önce yayınlanmış bir yazı zaten

https://kadinlarkulubu.com/haber/-a...irten-47-kadinlar-kulubu-forum-basligi-733765

Son düzenleme:
Onediodan link veremiyor muyuz? Neyse durun screenshot yapayım

Hımmm...
Yok ben de açamadım.
Her siteyi açamıyorum zaten.

3 gündür bu muhabbet dönüyor canım ve bu tarz konular kapatılıyor. İncelemeye vaktin varsa orada yazılan cevapların aslında konu içerisinde yazılmadığını farkedebilirsin.

Bu meseleyle ilgili daha önce 2 konu daha açıldı ve kilitlendi. Bu tarz konular açmak yasakmış.

bu altakı nıck nameler ne pekı

evet bende denk geldimdün akşam.hatta bugün bende burada yazmayı düşünmüştüm.
hatta 47 başlığada baktım acaba benimde konum var mı diye :)
bdv dışarıdan fazlaca takip edilen bir yer

Hanımlar,
şu sitelerle alakalı konu açıp dolaylı reklamlarını yapmasak, birazda istedikleri bu sanki, biz çok takip edilen bir siteyiz, bizi tiye alıyorlarmış gibi yapıp haberimizi yapıyorlar çünkü bu tip siteler sayemizde tıklanıyor.

Haber yapıp dalga geçtikleri konular sanal karakter konuları değil, memleket insanının sorunları, komik buldukları altlarına absürt yorumlar yazdıkları bu konular hepsinin evinde yaşanıyor, memleketinin kadınlarının sorunlarını kişinin iznini dahi almadan kişilik haklarına saldırılmasına müsade edecek şekilde haber yapanların haberci ciddiyetlerini bir sorgulamak gerekir.

Konusuzluk bu olsa gerek...

Back
X