bir bakıyorum ağustosun sıcağı bir bakıyorum martın soğuğu.ben alamadım nasıl insan bu kocası iyi dayanıyo allh sabır versin valla.benden uzak dursunda ne yaparsa yapsın salak.uzakta durmuyoki moral bozmada birebir.bayramın ilk gününü zehir etti bana takmıyım diyorum elimde değil ben kızdımmı adam dalmadan rahatlamam kayınpedere dua etsin.ne demişler kumanın gemisi yürümüş eltininki yürümemiş.hayatımda gördüğüm en cahil insan.niye bu kadar ciddiye alırım bilmemki.evime girer çıkar 40 yıllık dost gibi sırnaşır kayınpederlerde karşılaşınca düşman gibi uzaktan selam verir.benim alıp veremediğim yok onunla ama herkes kıskançlığında böyle yapıyo diyo.ben ondan sonra evlendim evim yerim ayrı anlamadım gitti.ben evlendikten sonra giyimini değiştirdi kayınpederlere iyi davranmaya başladı sağolsunlar sevilen bir gelinim güler yüzlüyüm insan olana bu yeter zaten o somurtuğun teki içi fesat dolu dedikodu için gelmiş bu dünyaya herkes kötü bir o iyi.fesatlıktan eriyo zaten bilseniz bir zayıf kuru değnek.ben balık etli bir bayanım habire gözü benim üstümde yediğimde giydiğimde sürekli takip ediliyorum anlayacağınız. yazdıklarım az bile sinirden ne yazdım bilmiyorum bile allah düşmanıma bile vermesin.cahil düşmandansa akıllı dost versin ne dediğimi anlasın.muazzez bu akan dereleri durdurur....Çok üzgünüm çoook