Allah beni bu Eltiyle snyor herhalde

zehracaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
66
2
86
İstanbul
bir bakıyorum ağustosun sıcağı bir bakıyorum martın soğuğu.ben alamadım nasıl insan bu kocası iyi dayanıyo allh sabır versin valla.benden uzak dursunda ne yaparsa yapsın salak.uzakta durmuyoki moral bozmada birebir.bayramın ilk gününü zehir etti bana takmıyım diyorum elimde değil ben kızdımmı adam dalmadan rahatlamam kayınpedere dua etsin.ne demişler kumanın gemisi yürümüş eltininki yürümemiş.hayatımda gördüğüm en cahil insan.niye bu kadar ciddiye alırım bilmemki.evime girer çıkar 40 yıllık dost gibi sırnaşır kayınpederlerde karşılaşınca düşman gibi uzaktan selam verir.benim alıp veremediğim yok onunla ama herkes kıskançlığında böyle yapıyo diyo.ben ondan sonra evlendim evim yerim ayrı anlamadım gitti.ben evlendikten sonra giyimini değiştirdi kayınpederlere iyi davranmaya başladı sağolsunlar sevilen bir gelinim güler yüzlüyüm insan olana bu yeter zaten o somurtuğun teki içi fesat dolu dedikodu için gelmiş bu dünyaya herkes kötü bir o iyi.fesatlıktan eriyo zaten bilseniz bir zayıf kuru değnek.ben balık etli bir bayanım habire gözü benim üstümde yediğimde giydiğimde sürekli takip ediliyorum anlayacağınız. yazdıklarım az bile sinirden ne yazdım bilmiyorum bile allah düşmanıma bile vermesin.cahil düşmandansa akıllı dost versin ne dediğimi anlasın.muazzez bu akan dereleri durdurur....Çok üzgünüm çoook

ah canım yaa..senin gibi görümcesinden eltisinden çeken ne çok insan var çevremde.. eltiler biraz kıskanç olur zaten.. senin anlattığına göre bırak kafaya takmayı,kaale bile almaya değmez be cnm.. bırak ne hali varsa görsün. kafana takıp niye tatlı canını üzüyosun. Allah tan benim eltim ve görümcem yok =) hiç çekemem böyle şeyleri..olsa da inan takmam.eşim ve ailesi ilgilendirir beni.elti de kimmiş

:kızgın:
bir bakıyorum ağustosun sıcağı bir bakıyorum martın soğuğu.ben alamadım nasıl insan bu kocası iyi dayanıyo allh sabır versin valla.benden uzak dursunda ne yaparsa yapsın salak.uzakta durmuyoki moral bozmada birebir.bayramın ilk gününü zehir etti bana takmıyım diyorum elimde değil ben kızdımmı adam dalmadan rahatlamam kayınpedere dua etsin.ne demişler kumanın gemisi yürümüş eltininki yürümemiş.hayatımda gördüğüm en cahil insan.niye bu kadar ciddiye alırım bilmemki.evime girer çıkar 40 yıllık dost gibi sırnaşır kayınpederlerde karşılaşınca düşman gibi uzaktan selam verir.benim alıp veremediğim yok onunla ama herkes kıskançlığında böyle yapıyo diyo.ben ondan sonra evlendim evim yerim ayrı anlamadım gitti.ben evlendikten sonra giyimini değiştirdi kayınpederlere iyi davranmaya başladı sağolsunlar sevilen bir gelinim güler yüzlüyüm insan olana bu yeter zaten o somurtuğun teki içi fesat dolu dedikodu için gelmiş bu dünyaya herkes kötü bir o iyi.fesatlıktan eriyo zaten bilseniz bir zayıf kuru değnek.ben balık etli bir bayanım habire gözü benim üstümde yediğimde giydiğimde sürekli takip ediliyorum anlayacağınız. yazdıklarım az bile sinirden ne yazdım bilmiyorum bile allah düşmanıma bile vermesin.cahil düşmandansa akıllı dost versin ne dediğimi anlasın.muazzez bu akan dereleri durdurur....Çok üzgünüm çoook
canım seni anlıyorum benim biraz önceki eltimle ilgili yazımı okumuşsundur heralde bizimkide aynısı sinirlerimi tepeme çıkarıyo beni m hatam onun nasıl olduğunu bile bile aynı semte taşınmam oldu kaynanamın yanında öle bizimkide cahil işte ayyyy sinirlerim hopluyo yaaa
:oklava:

bende de var bir tane cahil....

sürekli eşime sırnaşmaya çalışıyor. benden sonra geldi. eşim konuşmasa bile onunla çok şey konuşmuş gibi anlatır bana.. fesat kıskanç bizi biirbirimize düşürmeye çalışıyor. deli oluyorum.

bende de var bir tane cahil....

sürekli eşime sırnaşmaya çalışıyor. benden sonra geldi. eşim konuşmasa bile onunla çok şey konuşmuş gibi anlatır bana.. fesat kıskanç bizi biirbirimize düşürmeye çalışıyor. deli oluyorum.

AMAN HAAA DİKKATLİ OL BELKİ DE SİZİ KISKANIYO CAHİL yasakkelime

anladım canından bezdirmiş.. çok haklı sebeplerin olabilir de.. eltinin zayıf olusuna hakaret edip,kendi kiloluğunu övmeni garip buldum. zayıflık kusur olsaydı bile,bahane bulmak kınanmalı bence.. kaldı ki güzelim sen dünyanın altında mı yaşıyorsun? zayıflık artık paha biçilemez bir değer.. :sm_cool:

anladım canından bezdirmiş.. çok haklı sebeplerin olabilir de.. eltinin zayıf olusuna hakaret edip,kendi kiloluğunu övmeni garip buldum. zayıflık kusur olsaydı bile,bahane bulmak kınanmalı bence.. kaldı ki güzelim sen dünyanın altında mı yaşıyorsun? zayıflık artık paha biçilemez bir değer.. :sm_cool:

kesinlikle yanlış anladın zayıflığını kusur görmüyorum onu tanıyan herkes kıskançlığından eriyo tükeniyo fesatlığı yüzünden kilo tutmuyo diyorlar tanısanız hak verirdiniz bana seneler öncesinin mevzusunu bile ilk günkü gibi anlatır unutmaz kafasında kurar kurar yorumlar anlatırken tırnaklarını ovuşturur bu kadar yani... ben zayıflığın zarif olanını severim kıskanlıktan kemirilmişliğini değil :olmaz:

kesinlikle yanlış anladın zayıflığını kusur görmüyorum onu tanıyan herkes kıskançlığından eriyo tükeniyo fesatlığı yüzünden kilo tutmuyo diyorlar tanısanız hak verirdiniz bana seneler öncesinin mevzusunu bile ilk günkü gibi anlatır unutmaz kafasında kurar kurar yorumlar anlatırken tırnaklarını ovuşturur bu kadar yani... ben zayıflığın zarif olanını severim kıskanlıktan kemirilmişliğini değil :olmaz:
canım aynen katılıyorum sana haklısın valla

Takma canım sen eltini....zaten bir arada değilsin....gördüğün zamanlarda da mesafeli ol....o da sen de o ailenin gelini olduğunuza ve bu durum ömür boyu süreceğine göre, fazla umursama..eltini bırak...yaşamaya bak....o naparsa yapsın....değiştiremezsin çünkü....:umursamaz:

Bu tür insanlara verecek en güzel cevap....Önemsememektir....:hulya:

Sen onun bu davranislarina sinirlenir huzurunu kacirirsan oda ohhh deyip göbek atar...neticede istedigi oluyor...:delphin:

Fakat hic tinlamaz....hadi ordan deyip sallarsan sinirinden catlayan kendisi olur....:delphin:

keşke tek derdim olsaydı senin gibi inan valla senden daha beter olan benim gibi benden daha beter olan binlerce insan var canım. kaynanam, görümcem, kaynım, kendi öz abim ve yengem, işyerimde birçok insanla uğraşmak zorundayım. bu dünya kötülerin dünyası diye boşuna dememişler. hep diyoruz böyle sınanıyoruz herhalde diye nabalım sabırdan başka. görmeyecez konuşmayacağız sabredeceğiz. allah ıslah etsin onları.

Bende de var bir tane, ama artık tınlamıyorum.. Beni gıcık etmiyor mu, ediyor ama ben sallamıyorum.
Onu umursamadığını göster, kendisi kudurur sinirden, amacına ulaşmasına izin verme..

Direkt bana bir kötülüğü yok ama çift karekterli, bencil ve cahil olduğu için dikkatli davranıyorum. Kaynımı aşırı derecede çok severim, kardeşlerimden uzak olduğum için öz kardeşim gibidir ama maalesef oda pençesine düştü ve kesinlikle laf geçiremiyor..Kayınvalidemlerle sorunları var, kayınvalidem de beni araya koymaya çalışıyor ama ben kesinlikle yem olmuyorum ve karışmıyorum.. Neme lazım, onlar iyi olur ben kötü..

Allah sabır versin diyorum. Umursamadığını göster o zaman kendisi

guatarı sorunludur çok eriyor dedinde onlar anormal oluyor:icecream:

ok ben yanlış anladıysam problem yok o zaman..
ben hiç fesatlıktan zayıflayan birini görmedim çevremde.. o yüzden anlayamamış olabilirim.

yanlız eltinizin işi gücü,tüm derdi siz olmuşsunuz sanırım. kendine başka meşgaleler bulsa o da siz de rahat edersiniz. yerinizde olsaydım eşimin bu sorunu çözmesini beklerdim. eğer yapamıyorsa, kayın biraderimle konuşurdum. eltiyi hiç seviyenize alıp muhatap olmayın bence..

Birde derler ki kadın erkek eşit.
neresi eşit ayol,kadınların içinde besledikleri kini,nefreti acaba erkeklerde besler mi?bence beslemez.öyle olsaydı dünyadaki insanlar birbirinin saçını başını yolardı herhalde.
bir insanı sevmiyor olabilirsiniz bu pek tabi,normal birşey.
anormal olan ise sevmediğiniz insandaki kusuru söylemek,hakaret etmek,küçük düşürmek,vs.
asıl böyle düşünen ve yapan insanlar kıskançtır bence.
bayanlar lütfen biraz pozitif düşünün.

ben size ne yaptığını anlamadım.....

Back
X