Allah beni maddiyatlamı imtihan ediyordur ?

anincome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
63
3
28
İstanbul
Merhabalar... önceki açtığım konularda aile içi ilişkilerimden bahsetmiştim, çok teşekkür ederim yorumlar için. özetle yeniden değineyim.2. evliliğimi yaptım ben eşinden ayrılmış 1 çocuklu eşim bekar hiç evlenmemiş ve ailenin buna itirazı. ilk eşimden ayrılma sebebim sorumsuz, bitmek bilemeyn borçları, ve ailesiyle aynı evde yaşıyor olmam ve iç huzursuzluk. bu evliliğimde çok mutluyum şükürler olsun ki...eşimin babası benle evlenmeden önce ev almış ve kredi kullanmış.kredinin bir bölümü eşimin adına ve şimdi ödemelerni yapmıyor. eşim 1500 tl maaş alıyor ve 650 tl kira ödüyor.babasına verdiği kredi tutarı 25000 tl ve ödemeye gücümüz yetmiyor. kızlar ilk eşimde ekonomik çıkmaz, bunda ekonomik çıkmaz sizce Allah beni maddiyatlamı imtihan ediyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Allah mutlaka bir kapı açacaktır inancım sonsuz tek tesellimde bu.

Allah yardımcını olsun. Siz çalışmıyor musunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarın herşey yoluna girer. Anneniz falan bakamaz mi miniğe?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenmeden önce bu kadar borcu olduğunu bildiğin halde devam etmişsen hatanın cezasını çekiyorsun.
Kader falan değil bu, kendi seçimin.

Bir de insan düşünmez mi ya oğlumun aldığı maaş çok düşük, ne diye ev alıyorum, borç yüklüyorum ona diye.
Böyle baba olmaz olsun.
Ama belki de seninle evlenmesini istemediği için inadına ona yüklüyordur masrafları.
Bunaltmak istiyordur.

Neyse... Ya senin de çalışman lazım ya da kocan daha iyi maaşlı bir işe girmeli. Bunlar zor gibi.
Bereket duaları oluyor, onlardan oku inançlısın, düzelir inşallah.

Senin de calisman gerekiyor. Tek maasla olmaz. Cocuk sende kaliyormus. Gunduzleri bakiciya, yuvaya falan birakirsin.

evlenmeden önce ben 6000 tl olarak biliyordum. eşim kendisiyle evlenmem bu borcu duyarsa diye bana dememiş 6000 tl bana fazla bir borç olarak gelmedi ve kabul ettim. ozaman bende çalısıyordum beni istemedikleri için borca sahip çıkmıyorlar ve kredide eşimin adına olduğu için her yerle hacizlik oldu malesef

kusura bakma ama allah seni maddiyatla imtihan etmiyor, siz kendi akılsızlığınızın ceremesini çekiyorsunuz.
Umarım herşey düzelir ama hataları allahla ilişkilendirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…