Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gercekten bazi taksiciler cok terbiyesiz...yurt disinda yasiyorum manisaya abimlere gelmistim ordan erzurumun havaalanina gelmistim kaynim karsilamaya gelmisti bindik tavsiye otogara gidecez ordan servise binip esimin ailesinin yasadigi koye bagajlari taksiye koyduk pusete yer kalmadigi icin sofor yanima birakti soforun atkasinda bebegim kucagimda oturuyoruz kaynim bir yerde durdurdu taksiyi cag kebabini merak ettigim icin kosa kosa onu almaya gitti bende saniyorum otagara gelmisiz...baktim taksici elini arkaya atip bacaklarima degdirmeye calisiyor tersleyerek ne yapiyorsunuz dedim arka cami acmaya calisiyorum dedi dedim soyleyin bana ben acarim direk kapiyi araladim ben her ihtimale karsi...adam sarhos gibiydi sonra bana kartini verdi 24 saat bu num ulasabilirmisim kisa bir mesafe ye 50 tl aldi pislik...bundan 5 sene once...inince karti koltuga firlatip indim simdi cok pismanim keske sikayet etseydim...goruyor evli barkli kadinim kaynim yenge diyor kucagimda bebegim var...
Ne yazık ki birileri darp edildiğinde, bir kadın öldürüldüğünde, tecavüze uğradığında durup ölmesini bekleyip sonra başına toplanıp ağlaşan bir milletimiz var. İyi ki sosyal ağlar var. tag girmesek twit atmasak napardık. sonra da çok duyarlıyız...
Şer...z taksicinin biri,kurban Bayram'ında bize arkadan çarptı kaçtı,hepsi bir değil ama geneli şeref....zzzz,biz plakayı aldık polise bildirdik hiç bişey yapamayız Dedi memur polisimiz bu malesef arabada üç yetişkin üç çocuk vardı düşünsenize birine bişey olsa ölse polis hiç bişey yapamıyor tirajı komik kaldıki size edilen hakaret kılları kıpırdamaz
yalnız bunu burada paylasmasaydiniz iyiydi
herkes savcılığa ver demiş ama biraz aklı selim düşünmekte fayda var
bu adam size açık açık hangi kelimeleri söyledi
bir de diyelim ki şikayet ettiniz adam inkar etti nasıl kanıtlamayi dusunuyorsunuz kamera kaydı var ama kamera ses kaydeder mi bu sorun da var
ayrıca siz kaçak yolcu almasına göz yumdugunuz için o yönden suçlu oluyorsunuz
bence öncelikle durağına ve taksiciler odası vs varsa oraya şikayet etmelisiniz