Allah cezanızı versin !!

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Şuan okadar sinirliyimm ki allah belanızı versin Yere batasıcılar Allah ebalnızı verisinnn!!! Şu haberi okuyun nedemek istediğimi anlıcaksınız !
Milliyet - Bu bir 'insanlık öldü' haberi :47::47::47::47:

Sinirden ölmek üzereyimm..!!!!!!!!!!!!!!! Adiler nasıl yaparsınız bunaları bulup aynısını yapmak lazım Pisliklerr YA ağlıcam şimdi sinirimden nasıl bir insansın 3-5 Adi herif içip içp bunları yağıyorlar.. Allah cezanızı versinn!!!!!!!!!!:84: Yeter artık hayvan cağızlarımıza yapılanlar..!!

Rabim Derki;"Hayvlar benim sesiz kullarımdır. Bu gün susuyorlar ama mahşer gününde konuşacaklar...

Off :43::43::43:
Icim acidi resmen.. Allah onlari o kopekten beter etsin insAllah.. Yiyecek ekmek bulamasinlar dilerim ki ..

Off :43::43::43:
Icim acidi resmen.. Allah onlari o kopekten beter etsin insAllah.. Yiyecek ekmek bulamasinlar dilerim ki ..

Aminn arkadaşım aminnn! Allah katında yerleri yokkk. olmasına yarbbım nasıl vicdan nasıl caizlitir. ellerim titiriyorr. oğluma alex ime sarılıyorumm:14::14::14:

Aminn arkadaşım aminnn! Allah katında yerleri yokkk. olmasına yarbbım nasıl vicdan nasıl caizlitir. ellerim titiriyorr. oğluma alex ime sarılıyorumm:14::14::14:

Ben de hic kiyamam,kopek almistim bakabilirim diye ama yapamadim 3 gun zor dayandim incitmemek icin ona kizip bagirmamak icin geri yolladim sahibine,kiyamadigimdan :5:
Ama adamlar zevk icin tas baglayip suya atiyor Allah goruyor onlari bir gun bedelini odeyecekler pislikler..

Buna benzer olaylar hep oluyor. Bunu söylemek durumun en vahim hali ama "şaşırmıyorum artık!"... Caydırıcı cezalar verilmediği sürece toplumda iyileşme beklenmesin!

Ayyyyy hangisi hayvan bunlarinnn :19:
bazilari hayvandan beter ustelik iki ayakli:19:

söyleyecek sözüm yok

herkes ettiğini bulur nansıl olsa:19::19:

çok yazık

ne istiyorlar hayvancagizlardan anlamiyorum ya...

ne istiyorlar hayvancagizlardan anlamiyorum ya...
Allahtan belasını istiyorlar bunlar Pisliklerç:47:
söyleyecek sözüm yok

herkes ettiğini bulur nansıl olsa:19::19:
Aynen öyle allahtan t
çok yazık
ek dileğim Aynısını onlara yapsın :47:
:47::47:
Şu "hangisi hayvan" lafına da hayranım yani... :) Hayvan sözcüğünün hakaret anlamında kullanılmasına anlam veremiyorum!
Bende sevmiyorum:45:
:45:
Ayyyyy hangisi hayvan bunlarinnn :19:
bazilari hayvandan beter ustelik iki ayakli:19:
:20:
:20::20:
Buna benzer olaylar hep oluyor. Bunu söylemek durumun en vahim hali ama "şaşırmıyorum artık!"... Caydırıcı cezalar verilmediği sürece toplumda iyileşme beklenmesin!
Çok haklıısn devlet bunları çok ciddiye almıyor okadar yuruyuşler boşunamı yırtıyoruz kendimizi ya yeter !!:20:
Ben de hic kiyamam,kopek almistim bakabilirim diye ama yapamadim 3 gun zor dayandim incitmemek icin ona kizip bagirmamak icin geri yolladim sahibine,kiyamadigimdan :5:
Ama adamlar zevk icin tas baglayip suya atiyor Allah goruyor onlari bir gun bedelini odeyecekler pislikler..

Allah belalarınıganı ganı versinn.. Sende en güzeli yapmışsın kendininide onuda yıpratmadan:46:

içim cız etti ya allah ıslah etsin nasıl rahat uyuyorlar bunları yapanlar...

burda hangisi hayvan anlamadım ben.bunu yapanlar insan olamaz Allah ın belaları...

Rabbim bunu yapan adilerin canını o masum, kendini savunamayan hayvana yaptıklarının on bin katını versin de kolay kolay can veremesinler. Veremezler de zaten Allah' ın belaları.

sözler boğazımda takıldı haberi okuyunca
benim artık isyanlarım başladı rabbim bu canların böyle acı çekmesine nasıl izin veriyor kızlar anlamıyorum ben yeter ya

malesef yine köpek düşmanı bir insan kontrolsüzce içindeki şeytanı ortaya çıkardı. :(

üzücü,yorucu ve malesef hayatın çıplak gerçeği...

bundan 2 akşam önce rahat 80 yaşında zor yürüyen bir yaşlı amca sokak köpeğine gitti tekme attı. köpek biraz mıykladı ve kaçtı. az ilerde yine kuyruk sallayarak çöp karıştırıyordu. adam bir tekme daha atmak üzereydi ki köpeğe gel kuçu dedim ve hemen üzerime atladı. adam da o köpek beni ısırdı dedi. bende kan yok bişiy yok. yürü git dedim. başladı ben köpek besledim blirim bakmasını falan. ne alakaysa dedim. bende besliyorum. ve asla dövülmesine izin vermem bağrıştık ve çekti gitti. köpekte elimi yaladı ve uzaklaştı. teşekkür etti yavrucak..

insanları hiç anlamıyorum. hayvan gibi yaşayıp hayvan gibi davranıyorlar. hayvanlarsa dili olmayan insanlık abidesi gibiler...

Ya daha haberi gördüm Allah belanzıı versin dedim ya pislikler cani beş para etmez adamalr.. Ne haddinize allahın saf köpeğinden ne istediniz. aynısını size daha beterin yaaprım ben allah sizin gibileri çıkarmasın karşıma...!!!!

allah herkese vicdan versin bu ne yaa!!!
ben sokak köpeklerine 2 günü geçmiş yemek vermeye bile çekiniyorum bişi olur hasta olurlar,zehirlenirler kahrolurm diyip taze yemek yapıyorum... bunları okudukça gördükçe onlar yüzünden ben günaha giritorum beddua ettiğim için.. ama nası etmimmm!!!
tüylerim dken diken oldu yaa boğazım düğümlendi kmbilir neler yaşamıştr boğulurken offff içim daraldı :(((
ALLAH BETERİNİ YAŞATSIN BUNU YAPANA NE DİYİMKİİİ:((

Böyle haberleri gördükçe, kendi adaletimi sağlayasım geliyor, kısasa kısas, aynısını yapacaksın. Taş bağlayıp suya mı attı, aynı şekilde can verecek o pislik, ne yaptılarsa aynısını. İçimde ki tüm insani duyguları öldürüyor bu aşağılık herifler. İnsan sevemiyorum bunların yüzünden

Böyle haberleri gördükçe, kendi adaletimi sağlayasım geliyor, kısasa kısas, aynısını yapacaksın. Taş bağlayıp suya mı attı, aynı şekilde can verecek o pislik, ne yaptılarsa aynısını. İçimde ki tüm insani duyguları öldürüyor bu aşağılık herifler. İnsan sevemiyorum bunların yüzünden

Bende senın gibi düşünüyorum bunalrı gördükçe.. benim İnsan sevgim var ama Şeytan deneceke kadar kötü adilerden nefret ediyorum!

Back
X