Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan okadar sinirliyimm ki allah belanızı versin Yere batasıcılar Allah ebalnızı verisinnn!!! Şu haberi okuyun nedemek istediğimi anlıcaksınız !
Milliyet - Bu bir 'insanlık öldü' haberi
Sinirden ölmek üzereyimm..!!!!!!!!!!!!!!! Adiler nasıl yaparsınız bunaları bulup aynısını yapmak lazım Pisliklerr YA ağlıcam şimdi sinirimden nasıl bir insansın 3-5 Adi herif içip içp bunları yağıyorlar.. Allah cezanızı versinn!!!!!!!!!!:84: Yeter artık hayvan cağızlarımıza yapılanlar..!!
Rabim Derki;"Hayvlar benim sesiz kullarımdır. Bu gün susuyorlar ama mahşer gününde konuşacaklar...
Korkudan verdiğiniz linki tıklayamadım bile..
Beş dakika önce, ağzıma bir lokma birşey attım.. Gevelerken bugünkü Habertürk gazetesini elime aldım.. Kapak sayfasında Kaş menşeeli barbarlık vardı. Ağzımdaki lokmayı tükürdüm.............
Hemen buraya geldim. Bu başlığı görünce haber bu olabilir diye düşündüm ama dediğim gibi korkudan, başka bir şerefsizlik daha görürüm korkusundan açamadım..
Bir çift kelamım var.
Kendi kendimi eleştiriyorum bazen.. Gün geçtikçe artan insan sevgisizliğimin, insan hoşgörüsüzlüğümün nedenini anlamaya çalışıyor, böylesi bir kopmanın bana zarar vereceğini düşünüyorum.. Diyorum ki; dur ya! Bu kadar ümitsiz olma, pire yüzünden yorgan yakma!
Ben o yorganı yakarım arkadaş!
Siz o köpeğin boynuna bağlamadınız o taşı!
İçimde kalan, kuru ümit kırıntısına bağladınız!
Allah belanızı versin, ben de görüp duyayım inşallah! AMİN!
Bu savaşı onalar açıyor.. Allhım azzanlar hürmetine sana inandım sana güvendim onalran senın verdiğin canla yaşıyorlar. Ne hak ediyorlarsa o katilelr neolur karşılıksız bırakma
Bu arada püsküüüt Aynen bu şekilde kedimin ismiydi çok şeker bir kızımdı![]()