• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah gerçekten büyük

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
çok şükür bin şükür daha önce bunaldım va diye konu açmıştım hatırlarsanız hastalıktı vs di diye.annem in son sonuçları iyi çıkmış ve ameliyata gerek kalmamış.ve şunu da öğrendik ankarada ve izmirde o ameliyatı bedava yapan devket hastaneleri de varmış.ama gerek kalmadı :dua: kredimi de yapılandıracağım bankacı bi arkadaşımın önerisiyle daha ödeyebileceğim taksitlerde olacak.bi daha da boyumu aşan harcamalar yapmayacağım artık.haklıydınız ben lüx harcamalar yapıp kendini sıkıştırmışım.oturup bi plan yaptım kendime .ayağımı yorganıma göre uzatıp her ay bir öğrenciye de yardım edeceğim.
Çok mutluyum paylaşmak istedim sizlerle de
Başka konularla ilgili yorum vs yazmayın konuma lütfen!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Zengin kocadan vazgeçtiniz yani halbuki diğer konunuzda baya ciddiydiniz 50 yaşındakiler de çok karizmatik nerede bulucam diyordunuz sonra bir yazarın köşesine malzeme olunca bunaldım da yazdım diye kıvırmıştınız.Bu da kendinizi aklama konusu galiba.Umarım dediğiniz gibi olur inandırıcı olmasa da.

Bana da biraz aklama konusu geldi
Zaten diğer konuda da twitter mesajini görünce kriz geçirecektiniz az kalsin

Allah baska dert vermesin denildiğinde insanlara kiziyordunuz , canli yaşamis gibi oldunuz
Neyse hayırlısı olsun bakalım. .....

Yok aklama değil zengin kocanın koca koca dertleri olur kalsın ben sosyal medyada zengin kocası olan arkadaşlarımı görünce kıskandım mı naptım saçmaladım işte.çok şükür zengin falan istemem Allah namuslu iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın herkesi.:KK200:

Ünlü olmaktan bu kadar mı korktun kız :KK70:
Merak etme röportaja gelmiycekler :KK70:
Ya hu korkarım tabi yarın bi gün magazine şuraya buraya çıkar ailem duyar.rezillik bi anlık bunalmayla kafa dağıtmak için yazılan şeyler aileme zengin koca desem beni reddeder çok ağır tepki alırım.Allah korusun

Bana da biraz aklama konusu geldi
Zaten diğer konuda da twitter mesajini görünce kriz geçirecektiniz az kalsin

Allah baska dert vermesin denildiğinde insanlara kiziyordunuz , canli yaşamis gibi oldunuz
Neyse hayırlısı olsun bakalım. .....
Vay vay konu nerelere gitmis. Okumustum bu zengin koca konusunu. Ya bana twtr linkini atabilir misiniz

Zengin kocadan vazgeçtiniz yani halbuki diğer konunuzda baya ciddiydiniz 50 yaşındakiler de çok karizmatik nerede bulucam diyordunuz sonra bir yazarın köşesine malzeme olunca bunaldım da yazdım diye kıvırmıştınız.Bu da kendinizi aklama konusu galiba.Umarım dediğiniz gibi olur inandırıcı olmasa da.
Bir yazarın köşesine malzeme olunca mı? Hangi yazarmış o yahu ? Merak ettim doğrusu.

Ya hu korkarım tabi yarın bi gün magazine şuraya buraya çıkar ailem duyar.rezillik bi anlık bunalmayla kafa dağıtmak için yazılan şeyler aileme zengin koca desem beni reddeder çok ağır tepki alırım.Allah korusun
Yahu delirme...olacak şey mi bu dediğin
Kim nerden bulcak bilecek seni

Kİmse link falan atmasın!!!!ya hu ben sevincimi paylaştım sizlerke siz neden karıştırıyorsunuz yine o konuyu nişanlımla barıştım istemiyorum bu konunun açılmasını

çok şükür bin şükür daha önce bunaldım va diye konu açmıştım hatırlarsanız hastalıktı vs di diye.annem in son sonuçları iyi çıkmış ve ameliyata gerek kalmamış.ve şunu da öğrendik ankarada ve izmirde o ameliyatı bedava yapan devket hastaneleri de varmış.ama gerek kalmadı :dua: kredimi de yapılandıracağım bankacı bi arkadaşımın önerisiyle daha ödeyebileceğim taksitlerde olacak.bi daha da boyumu aşan harcamalar yapmayacağım artık.haklıydınız ben lüx harcamalar yapıp kendini sıkıştırmışım.oturup bi plan yaptım kendime .ayağımı yorganıma göre uzatıp her ay bir öğrenciye de yardım edeceğim.
Çok mutluyum paylaşmak istedim sizlerle de
Eski konuyla ilgili hiçbir paylaşım yapılmasın lütfen sevincimi paylaştım sizlerle!

Back
X