• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah hepinize tattırsın bu duyguyu :) inşallah

• Konu Sahibi Konu Sahibi iwy7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iwy7

hayat seni seviyorum
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
1.117
471
648
Arkadaşlar kaç gündür sizlerle paylaşmak istiyordum. Ama iyice emin olayım diye bekledim. Tedavim pozitif sonuç verdi çok şükür. 11. gün b-hcg 37 çıktı, düşük gibi geldi ama sonuçta gebelik vardı. 13. gün 121 çıkınca yüreğime su serpildi. Bugünki sonucum da 665 çıktı. Hala inanamıyorum, halbuki yıllarca bu sonucu beklemiştim. Yavrum 8 sene sonra aramıza katılacak Allahın izniyle. C.tesi kesemizi görücez inşallah.:nazar:
Ben bu yolda öyle zor günler geçirdim ki, hepiniz gibi...Hiç umutsuz olmayın. Allahtan diliyorum sizlere ve tüm isteyenlere anneliği tattırsın.

Son düzenleme:
çok sevindim.hayırlı olsun.bende tüp bebek yöntemiyle ikiz bekliyorum.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.bende çarşamba kalp atışı için gidicem.merak hiç bitmiyor.

süper bir haber canım....ALLAH tamamına erdirsin...bizlerede nasip etsin inş...

çok sevindim.hayırlı olsun.bende tüp bebek yöntemiyle ikiz bekliyorum.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.bende çarşamba kalp atışı için gidicem.merak hiç bitmiyor.

çok sağol canım. Seninde gözün aydın, hihoyyyt Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.

Arkadaşlar kaç gündür sizlerle paylaşmak istiyordum. Ama iyice emin olayım diye bekledim. Tedavim pozitif sonuç verdi çok şükür. 11. gün b-hcg 37 çıktı, düşük gibi geldi ama sonuçta gebelik vardı. 13. gün 121 çıkınca yüreğime su serpildi. Bugünki sonucum da 665 çıktı. Hala inanamıyorum, halbuki yıllarca bu sonucu beklemiştim. Yavrum 8 sene sonra aramıza katılacak Allahın izniyle. C.tesi kesemizi görücez inşallah.
Ben bu yolda öyle zor günler geçirdim ki, hepiniz gibi...Hiç umutsuz olmayın. Allahtan diliyorum sizlere ve tüm isteyenlere anneliği tattırsın.

allah tamamına erdirir bebeciklerimizi öpüp kokladığımız günleride görürüz inşallah bu aralar şükürler olsunki arkadaşlardan sürekli hamile haberi geliyor ne kadar güzel ya rabbim yaradanım kimsenin ellerini kucağinı boş bırakma arkadaşım dilerim bi an önce o küçük ama çok şirin kesenizide görürsün

bitanemm inan senin adına çokk sevindimm tekrar tekrar seni tebrik ediyorum ilk denemede çok zor günler geçirdin Rabbim mukafatını verdi işte Allahh tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin tatlım inşallahh :sm_cool::sm_cool::sm_cool:ŞenizŞeniz

bitanemm inan senin adına çokk sevindimm tekrar tekrar seni tebrik ediyorum ilk denemede çok zor günler geçirdin Rabbim mukafatını verdi işte Allahh tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin tatlım inşallahh :sm_cool::sm_cool::sm_cool:ŞenizŞeniz

Canım arkadaşım, güzel dileklerin için sağol güzel anne...
Amin bitanem, yazın burda birlikte transfer sonucu bekliyorduk. Sonuçlarla yıkılmıştık ama Allah senide benide güldürdü çok şükür. Duanı eksik etme olurmu cumartesi keseyi görcez inşallah. a.s.

rabbim kucagına almayı nasip etsin.
nasıl çok güzel bi duygu degilmi
bende 7 yıllık evliyim. inşaallah bizlerede hayırlısıyla nasip olur

iwy7, bu haberin yeni olduğunu anlamamıştım benim konuya yorum bıraktıında. maşallah ve hayırlı olsun. ben de 9 yıldır evliyim, 2. denemem. seninki gibi güzel değerlerim olur inşallah. sevgiler,

canım gözün aydın. çok şükür peşpeşe güzel haberler gelıyor.

canım allah tamamına erdirsin. isteyen herkese nasip etsin inşallah.

iwy tebrik ederim....Rabbim kokusunu duymayı nasip etsin...İki hamile haberi başımızı döndirdü....daha çok olsun bayılmak istiyoruz sevinçten ve halay yorgunluğundan

İWYY ÇOK ÇOKK TEBRİK EDERİM SENİİhihoyyythihoyyythihoyyyt
YAAA NEKADAR BEREKETLİ GÜNLER YAAA İNŞALLAH BÖLE DEVAM EDER PITIR PITIR DÖKÜLÜRÜZ HEPİMİZ, HAMİŞİM DİYE...
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İİNŞALLAH:Saruboceq:

Canım arkadaşım, güzel dileklerin için sağol güzel anne...
Amin bitanem, yazın burda birlikte transfer sonucu bekliyorduk. Sonuçlarla yıkılmıştık ama Allah senide benide güldürdü çok şükür. Duanı eksik etme olurmu cumartesi keseyi görcez inşallah. a.s.

evet canımm gerçekten çok zor günlerdi aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok üzülmüş çok yıpranmıştıkk senağlamasenağlama Ama Allahıma binlerce kez şükürler olsunnnn inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz bitanem dualarım seninle Allahın izniyle önce keseyi sonra kalp atışını sonrada seni delicesine tekmelediği günleri gör bitanemmm ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet canımm gerçekten çok zor günlerdi aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok üzülmüş çok yıpranmıştıkk senağlamasenağlama Ama Allahıma binlerce kez şükürler olsunnnn inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz bitanem dualarım seninle Allahın izniyle önce keseyi sonra kalp atışını sonrada seni delicesine tekmelediği günleri gör bitanemmm ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Amin Canım arkadaşım ağzına sağlık. Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah. Senin az kaldı di mi canım?

Arkadaşlar kaç gündür sizlerle paylaşmak istiyordum. Ama iyice emin olayım diye bekledim. Tedavim pozitif sonuç verdi çok şükür. 11. gün b-hcg 37 çıktı, düşük gibi geldi ama sonuçta gebelik vardı. 13. gün 121 çıkınca yüreğime su serpildi. Bugünki sonucum da 665 çıktı. Hala inanamıyorum, halbuki yıllarca bu sonucu beklemiştim. Yavrum 8 sene sonra aramıza katılacak Allahın izniyle. C.tesi kesemizi görücez inşallah.:nazar:
Gözün aydın canım. Kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle.

tebrik ediyorum sizi...
Allah sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı da nasip eder inşallah...
ve anne olmak uğruna zorluk çeken,acı çeken,
sıkıntı çeken herkese Rabbim annelik duygusunu yaşatır inşallah...
sevgiler...

Arkadaşlar hepinize binlerce teşekkürler güzel dilekleriniz için. 2009 çok bereketli geldi, hamiş haberleri peşpeşe geliyor. İnşallah tedavi sürecindeki arkadaşlarda pozitif netice alır. Allah hepimize acısıyla tatlısıyla anneliği tattırsın inşallah.

Back
X