• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah hepinize tattırsın bu duyguyu :) inşallah

• Konu Sahibi Konu Sahibi iwy7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar hepinize binlerce teşekkürler güzel dilekleriniz için. 2009 çok bereketli geldi, hamiş haberleri peşpeşe geliyor. İnşallah tedavi sürecindeki arkadaşlarda pozitif netice alır. Allah hepimize acısıyla tatlısıyla anneliği tattırsın inşallah.

çok çok tebrik ediyorum.:teytey:Allah tamamına erdirsin inşallah.benimde dün yumurtalar toplandı.şimdi transfer gününü beklyorum.inşallah bende sizlere güzel sonuçlar verenlerden olabilirim.

Amin Canım arkadaşım ağzına sağlık. Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah. Senin az kaldı di mi canım?

Aminn bitanemmmm :Saruboceq::Saruboceq:

benimde 3.5 ay kaldıı canımm çoğu bitti azı kaldııı Rabbim kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah ŞenizŞeniz

ama 9 ay boyunca tedirginlik endişe korkular hiç bitmiyor malesef cnm :çok üzgünüm:

Ben bu yolda öyle zor günler geçirdim ki, hepiniz gibi...Hiç umutsuz olmayın. Allahtan diliyorum sizlere ve tüm isteyenlere anneliği tattırsın.[/QUOTE]

allah tamamına erdirsin kucağına da al ve dünyanın engüzel duygusunu yine bu satırlarda
bizlerle paylaş duana katılmamak elde değil aminnnnnnn:nazar::nazar:

iwy7 gözün aydin cnm .. Şeniz
Bu güzel haberleri , sizlerin müjdelerini okudukca gercekten cok mutlu oluyorum.. :asigim:
Sizleri yürekten kutluyorum ... a.s.
Rabbim hamileliginizi sonuna kadar güzel bir sekilde götürmeyi nasip etsin ..
O mis kokulu bebeklerinize saglikla kavustursun ins. :ecrin_bebek:
Darisi en en en kisa zamanda hepimize olsun .. :Saruboceq:

iwy çok tebrik ediyorum canım yazın civcivle aynı sürede denemiştin hatırladım şimdi hayırlısıyla kucağına alırsın inşş tatlım..tekrar kutluyorum..

slm canim hayirli ugurlu olsun,insallah önce keseyi sonrada kalp atisini duyarsin,Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah:)

cok sevindim sizin adiniza allahim yuzunuzu hep guldursun sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin
darisi boyle uzun sure bekleyen herkesin basina

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum. Bu yollar hep engebeli hep heyecan dolu şimdi kese görme heyecanı sonra kalpa atışı...Allahım tamamına erdirir inşallah. Bu mutluluk tarif edilemez. Hergün heran sizlerede dua ediyorum inanın. Allah dualarımızı kabul etsin çünkü veren de vermeyende o, kadere razı olup beklemek gerekiyor. Ben 3 negatif aşılamaya 1 negatif microya rağmen çok dirayetliydim, ağlayıp isyan etmedim hiç. Ha ağlamadım mı ağladım çok ama Allahıma yakarırken tutamadım gözyaşlarımı. Eşimde benden daha sakindi hep. Daha vakti var demekki diyordu.İşte vakitte bu vakitmiş arkadaşlar. İnşallah sağlıkla kavuşurum yavruma.
Tıp bu kadar ilerlemişken hepimizin derdinin dermanı var. Onun için hiç kendinizi sıkmayın üzülmeyin. Hepimiz birgün anne olacağız. Önemli olan buna inanmamız.
Hepinize dua ediyorum inşallah ilerleyen yıllarda sizlerle bu forumlarda çocuklarımızı konuşuyor oluruz.

tebrikler canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyenlerin başına inşallah.

çok sevindim canım çok tebrikler a.s.
Allah sağlıcakla ve zamanında kucağına da almayyı nasip etsin canım ..

merhaba çok sevındlm benım ılk deneme başarlslz oldu ama doktoru deglştırmeyı düşünmüyorum ne dersın

Back
X