- 5 Mayıs 2025
- 51
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi kubranur bolat andic
-
Benimde oyle yarin randevumda ogrenecegim ilk defa basima geldi adetime var daha ama lekelenme seklinde hep kanamam geliyor bnde hamilelik yerleşme mi acaba diye umutla günümu bekliyorumArkadaşlar merhaba benim hiç adet öncesi kanamam olmazdı. Adetime 6 gün var ve benim az miktarda kahverengi kanamam olmus bu durum normal mi ve ben dostinex ve thancss woman kullanıyorum 2 haftadır onunlai bir ilgisi olabilir mi
Dostinex sürekli mi kullanıyorsunAdetine kac gün var peki
Hayır 2 hafta oluyor yaklaşıkDostinex sürekli mi kullanıyorsun
Adetine kac gün var pekiBenimde oyle yarin randevumda ogrenecegim ilk defa basima geldi adetime var daha ama lekelenme seklinde hep kanamam geliyor bnde hamilelik yerleşme mi acaba diye umutla günümu bekliyorum
Prolaktin için mi verdiHayır 2 hafta oluyor yaklaşık
Evet 0.32 cıkmıstı test sonucundaProlaktin için mi verdi
Bugunu saymadsak 10 gunAdetine kac gün var peki
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınızBugunu saymadsak 10 gun
Var mı gelişme ne yaptınızBugunu saymadsak 10 gun
Dostinex ara kanama yapıyor ben de iki hafta kullandım yarım yarım pzt perşembe adetime 10 gün vardı adet olmuştum tekrarArkadaşlar merhaba benim hiç adet öncesi kanamam olmazdı. Adetime 6 gün var ve benim az miktarda kahverengi kanamam olmus bu durum normal mi ve ben dostinex ve thancss woman kullanıyorum 2 haftadır onunlai bir ilgisi olabilir mi
Test yaptim az once boyle cikti nimo markaVar mı gelişme ne yaptınız
Umutlanmayayım yani boşunaDostinex ara kanama yapıyor ben de iki hafta kullandım yarım yarım pzt perşembe adetime 10 gün vardı adet olmuştum tekrar
Canım çizgi var sanki görüyorum sende belki yerleşme kanaması olmuş olabilir yarın ilk idrarla güvenilir bir markayla tekrar yap istersen adet olmayana kadar umut vardırUmutlanmayayım yani boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?