ALLAH ım.sana sığınıyorum ben yapamam sen al canımı...

Yeniden merhaba
Şimdi gördüm yazınızı geç döndüm kusura bakmayın.
Şunu diyecektim çok mu hayalvari yada safçadır bilmiyorum ama.
Şöyle yapsanız;
annenize çaktırmadan valizinin bir köşesine yada cüzdanına yada nebileyim onun hemem farkedemeyeceği bir yere bir mektup yazıp bıraksanız.
Tüm hissiyatınızı anlatsanız.
Anne şefkatınden mahrum kaldığınızı vs.
Belkı okuyunca kalbi yumuşar anlar sizin gerçek hislerinizi.
Yani ben kendim yapıyorum bunu.
Anneme yada en iyi arkadaşıma sevgimi anlatan notlar yazıp koyuyorum bir kenara ve bu dile gelmeyen şeyleri açığa çıkarıyor.
Tabii karar sizin.
İnşAllah komik bulmazsınız.
bu yöntemi kendime uyarlamayi düşünüyorum hayatıma azıcık renk gelsin fikir için sağol canım :21:

Sonunda gitti .. Merak ettim 2.kocası ne yapıyordu onlar sizle kalırken ?? Her boşanalım o.... oluyorsa kendi de sîzîn babanızla boşanmadı mı??
Gerçekten size manevi konuda çok yardımcı olmak isterdim ..
Çok vijdanlısınız..tabi önce ki konunuzda annenize vurmanızı hoş
Karşılamadım ama genede çoooooo..k sabırlı oldugunuzu düşünüyorum.
Üstelik yanlızlık sizi niye bu kadar korkutuyor anlamadım
inşAllah rabbîm karşınıza doğru
İnsanı çıkarır biran önce..

Lütfen silkelen ve kendine gel artık,kendine acımaktan vazgeç önce, birde sürekli Allahım sen al canımı modundan çık,elinde mesleğin var,hiç kimseye muhtaç değilsin,ne bir erkeğe ne de sana zerre kadar ana babalık yapmamış sözde anne babaya,bence tayin iste ortam değiştir,gittiğin yerde iyi bir psikiyatrist bul,o anan olacak kadını sil hayatından,senin psikolojini bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan ben insan bile diyemiycem yaratıktan sevgi bekleme,hayatına biri girecekse bile önce psikolojin düzelsin sonra bir ilişkiye başla,çünkü sen boşandım herkes beni kullanıyor psikolojisiyle hareket ettikçe emin ol herkes seni kullanır.

Son düzenleme:
ay canım ya :50:
ALLAH'A dua etsana bir çıkış yolu mutlaka verecektir
hem öğretmenmişsin bak maaşında var kimseye muhtaç değilsin kendi paranı kazanıyorsun
yalnızım diye düşünme lütfen kimse olmasa bile ALLAH var yanında seni seven ,esirgeyen hiç bir zaman yalnız bırakmayacak yüce YARADAN var
ALLAH yar ve yardımcın olsun İNŞALLAH kardeşim AMİN

bu yöntemi kendime uyarlamayi düşünüyorum hayatıma azıcık renk gelsin fikir için sağol canım :21:

Eşler için daha da güzel olur bu yöntem çünkü herşey dile gelmiyor.
Ve kağıt kalemin ortaya çıkardığını dil çıkaramıyor.
İnşAllah sonuçtan memnun olursunuz:)

Sonunda gitti .. Merak ettim 2.kocası ne yapıyordu onlar sizle kalırken ?? Her boşanalım o.... oluyorsa kendi de sîzîn babanızla boşanmadı mı??
Gerçekten size manevi konuda çok yardımcı olmak isterdim ..
Çok vijdanlısınız..tabi önce ki konunuzda annenize vurmanızı hoş
Karşılamadım ama genede çoooooo..k sabırlı oldugunuzu düşünüyorum.
Üstelik yanlızlık sizi niye bu kadar korkutuyor anlamadım
inşAllah rabbîm karşınıza doğru
İnsanı çıkarır biran önce..

Bunu yapması o anlar zor ama düşünülmesi gereken bu,.Şuan kendisi sağlam kafayla düşünemediği için belki motive olur..

Sonbahar seni önceki konularından biliyorum,oyüzden ayrı bir şevkat duyuyorum.

Bu anne olayı bana ablam ve eniştem olayını aklıma getirdi.Bir ara onlarda kalıyordum.10 yıl önce..Ozaman burnumdan getirmişlerdi hayatı..İlk kez ozaman yıpranmıştım...Şimdiki aklım olsa onlardan uzak durmuş olmayı isterdim..Küs olmasa bile uzak..Beni üzemeyecekleri şekilde uzak olmak isterdim..Gerekirse hayatımdan ozaman çıkarmak isterdim..Şimdi çıkardım ama geç oldu,yıpranacağım kadar yıpranmıştım..Ablamla resmi şekilde görüşüyorum ama uzak duruyorum.Eniştemle görüşmüyorum...
Kendi hayatımı kendim kazanıyorum çok şükür..Ekmeğimi onlar vermiyor..

Zaten senin yanında değillerdi..Bence bu yaz tatilinde gitme yanına.Biraz uzak kal..Yeni arkadaşlar edinebilsen keşke..Hatta tek değil de bir ev arkadaşı bulsan şimdilik..Anlaşabilirsen tabi..Depresyondasın zaten,belli.Boşanma ve annenle sorunların..Yaşadıkların da kolay değil hassas insan için..Ama bu hassaslığı bırakıp hayata karşı yüzsüzlük yapsan..Spora yazılmanı tavsiye ediyorum..Sana iyi gelecek..Belki yeni arkadaşlar edinirsin ordan...Ben2 aydır gidiyorum ama iki haftadır boşladım.Kilo veremesem de henüz sıkılaşma oldu..Canım istemese de bunu görünce bırakmak istemiyorum..
.Sonra iş dışında kurslara katılmayı deneyebilirsin,ben bulamadım henüz çalıştığım zamanlarla çakışıyor..Kendine güzle şeyler alsan,giysi,cilt bakımı ürünleri.Vitrin gezmek insana iyi geliyor..İnşirah suresini ezberle onu oku..Kuran okumayı biliyorsan oku,aynısı latin harfleriyle okursan o kadar haz alamıyorsun düşün..namaz kılmayı dene yapabilirsen.Bu dünya geçici..Hiç değilse diğer tarafa birşeyler hazırlasak..
.Yazın annene gitmesen de kendi evinde otur,mis gibi dinlen,oh yaz tatili ne güzel,keşke bizde de olsa da dinlensem..şehir dışındaki akarabaları,arkadaşları gez...Benim yanıma gel tanışalım:)Belki benim de misafirim olursun.Akdeniz tarflarındayım:)....turlara katıl arada,bir kurs bul..Neyseki kendi evindesin ,annenin üstünde değilsin..İnsanın kendi evinin olması çok güzel birşey..Bne de bu yaz ailemin yanına tayin isteyeceğim doğrumu yapıyorum bilmiyorum..Bir buçık saat uzaktalar...Hem yakın hem uzak iyi oluyordu..Yüzgöz olmak var..

Kaldır yani kendini..Bu söylediklerimiz de sana bunun için destek olsun...İnan ben de zorlanıyorum kendimi kaldırmakta..İçten ,ilgili,sevgili bir arkadaş da yok haliyle çevremde beraber takılabileceğim,gezebileceğim..Zaten bir vefa ,bir güven,bir sevgi göremeyeceğimi bildiğim için çok da takmıyorum arkadaş olayını..Olsa da evliler genelde,benle ilgilenecek vakitleri kalmıyor gariplerimin...Ama herkesin çevresi farklı,belki sen bulursun...İstersen bana mesaj atabilirsin arada konuşma ihtiyacı hissettiğinde,yalnızlık hissettiğinde..Aynı şehirde olsak arada görüşürdük senle,destek olmaya çalışırdım,çünkü benden daha dertli birinin kendini toparlamasına yardımcı olmak bana da kendi derdimi unutturacak beni daha güçlü yapacaktır belki..Aynı şekilde sen de öyle..Hangi bölgedesin,doğu, akdeniz vs?
Allah annene akıl fikir versin...Bir süre uzak dur bakalım...Bir psikiyatrise götürse biri iyi olacak,teyze yokmu durumu ona anlatsan..O yardımcı olsa sana bu konuda..Sen de psikolojik yardım almayı ihmal etme..Özel muayenahane tavsiye ederim..
Rabbim sana da ferahlıklar versin.Güzellikler versin...Bana da versin inşallah..Diye bir de dua etmiş olalım..

Son düzenleme:
Back
X