- 13 Eylül 2014
- 42
- 10
- 13
- Konu Sahibi rapunzel-34
B
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabıcan olursa olsun olmazsa olmasın sen feraha erdin mi teldeki sineği neylersinBundan bir ay önce yazmıştım belki hatırlayan olur şiddet ve hakaret görmüştüm eski sevgilimden bir ay oldu ayrılalı.. Şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür, sizi dinlediğim ve mantığımı aklımı kullandığım içinde mutluyum.. Şimdi sorun şu ki bu şahıs bana yine mesaj atmıştı bir hafta önce sanki bilerek canımı yakmaya çalışıyor ben kabul etmeyince onu gitmiş faceden bir sürü kız eklemiş benim üzüleceğimi bildiği için ama umrumda bile olmadı.. ve bana ne dese beğenirsiniz zaten onunla tuttuğumuz takım bile aynı değilmiş çok sorun ediyormuş bunu sonra hayata bakış açımız farklıymış sonra o hayatında hiç bir erkek ile konuşmamış kimseyi sevmemiş hiç erkek arkadaşı olmamış hiç bir yere gitmemiş bir kız istiyormuş.. neymiş karşısına çıkan temiz bir kız olsa bile ben erkeğim normal karşılar erkek sonuçta der peki sen ne yapacaksın yaşadıklarımızdan dolayı dedi.. bu arada yanlış anlaşılmasın ilişkiye falan asla girmedim onunla sadece öpmek sarılmak el ele tutuşmak falan.. çok zoruma gitti bu sözleri. bana bunca şeyi yapıp acaba mutlu olur mu gerçekten birisi ile? bana böyle yaptı Allah onun karşısına temiz birini çıkarır mı?
Ay ne hali varsa görsün gitsin kendi çöplüğünde ötsünBundan bir ay önce yazmıştım belki hatırlayan olur şiddet ve hakaret görmüştüm eski sevgilimden bir ay oldu ayrılalı.. Şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür, sizi dinlediğim ve mantığımı aklımı kullandığım içinde mutluyum.. Şimdi sorun şu ki bu şahıs bana yine mesaj atmıştı bir hafta önce sanki bilerek canımı yakmaya çalışıyor ben kabul etmeyince onu gitmiş faceden bir sürü kız eklemiş benim üzüleceğimi bildiği için ama umrumda bile olmadı.. ve bana ne dese beğenirsiniz zaten onunla tuttuğumuz takım bile aynı değilmiş çok sorun ediyormuş bunu sonra hayata bakış açımız farklıymış sonra o hayatında hiç bir erkek ile konuşmamış kimseyi sevmemiş hiç erkek arkadaşı olmamış hiç bir yere gitmemiş bir kız istiyormuş.. neymiş karşısına çıkan temiz bir kız olsa bile ben erkeğim normal karşılar erkek sonuçta der peki sen ne yapacaksın yaşadıklarımızdan dolayı dedi.. bu arada yanlış anlaşılmasın ilişkiye falan asla girmedim onunla sadece öpmek sarılmak el ele tutuşmak falan.. çok zoruma gitti bu sözleri. bana bunca şeyi yapıp acaba mutlu olur mu gerçekten birisi ile? bana böyle yaptı Allah onun karşısına temiz birini çıkarır mı?
İmtihan dünyası hayatına iyi biri çıkar mutlu olurBundan bir ay önce yazmıştım belki hatırlayan olur şiddet ve hakaret görmüştüm eski sevgilimden bir ay oldu ayrılalı.. Şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür, sizi dinlediğim ve mantığımı aklımı kullandığım içinde mutluyum.. Şimdi sorun şu ki bu şahıs bana yine mesaj atmıştı bir hafta önce sanki bilerek canımı yakmaya çalışıyor ben kabul etmeyince onu gitmiş faceden bir sürü kız eklemiş benim üzüleceğimi bildiği için ama umrumda bile olmadı.. ve bana ne dese beğenirsiniz zaten onunla tuttuğumuz takım bile aynı değilmiş çok sorun ediyormuş bunu sonra hayata bakış açımız farklıymış sonra o hayatında hiç bir erkek ile konuşmamış kimseyi sevmemiş hiç erkek arkadaşı olmamış hiç bir yere gitmemiş bir kız istiyormuş.. neymiş karşısına çıkan temiz bir kız olsa bile ben erkeğim normal karşılar erkek sonuçta der peki sen ne yapacaksın yaşadıklarımızdan dolayı dedi.. bu arada yanlış anlaşılmasın ilişkiye falan asla girmedim onunla sadece öpmek sarılmak el ele tutuşmak falan.. çok zoruma gitti bu sözleri. bana bunca şeyi yapıp acaba mutlu olur mu gerçekten birisi ile? bana böyle yaptı Allah onun karşısına temiz birini çıkarır mı?
Tam bir manyakmış.. Sen bu ruh hastasının söylediklerini ciddiye mi alıyorsun? Ben olsam bir tarafımla gülerdim..Bundan bir ay önce yazmıştım belki hatırlayan olur şiddet ve hakaret görmüştüm eski sevgilimden bir ay oldu ayrılalı.. Şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür, sizi dinlediğim ve mantığımı aklımı kullandığım içinde mutluyum.. Şimdi sorun şu ki bu şahıs bana yine mesaj atmıştı bir hafta önce sanki bilerek canımı yakmaya çalışıyor ben kabul etmeyince onu gitmiş faceden bir sürü kız eklemiş benim üzüleceğimi bildiği için ama umrumda bile olmadı.. ve bana ne dese beğenirsiniz zaten onunla tuttuğumuz takım bile aynı değilmiş çok sorun ediyormuş bunu sonra hayata bakış açımız farklıymış sonra o hayatında hiç bir erkek ile konuşmamış kimseyi sevmemiş hiç erkek arkadaşı olmamış hiç bir yere gitmemiş bir kız istiyormuş.. neymiş karşısına çıkan temiz bir kız olsa bile ben erkeğim normal karşılar erkek sonuçta der peki sen ne yapacaksın yaşadıklarımızdan dolayı dedi.. bu arada yanlış anlaşılmasın ilişkiye falan asla girmedim onunla sadece öpmek sarılmak el ele tutuşmak falan.. çok zoruma gitti bu sözleri. bana bunca şeyi yapıp acaba mutlu olur mu gerçekten birisi ile? bana böyle yaptı Allah onun karşısına temiz birini çıkarır mı?