• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah ıslah etsin

şekerim kendi değerini bilmelisin, ne bu böyle ya, saçmalamış, ksura bakma sen de saçmalamışsın... silkelen ve kendine gel lütfen başka erkek mi kalmadı allasen!

Yazık ya, çocuğun egosu sağlam sarsılmış demek ki. Çok zavallı laflar bunlar. Hiç kafanıza takmayın. Yaptıklarını, söylediklerini çok iyi açıklayan bir söz var: "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"

Temiz kız ne demek Allah aşkına? Öyle banal ve sığ adamın fikirlerini benimsemeyin ne olur, sormuşsunuz bir de karşısına temiz biri çıkar mı diye...

Bundan bir ay önce yazmıştım belki hatırlayan olur şiddet ve hakaret görmüştüm eski sevgilimden bir ay oldu ayrılalı.. Şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür, sizi dinlediğim ve mantığımı aklımı kullandığım içinde mutluyum.. Şimdi sorun şu ki bu şahıs bana yine mesaj atmıştı bir hafta önce sanki bilerek canımı yakmaya çalışıyor ben kabul etmeyince onu gitmiş faceden bir sürü kız eklemiş benim üzüleceğimi bildiği için ama umrumda bile olmadı.. ve bana ne dese beğenirsiniz zaten onunla tuttuğumuz takım bile aynı değilmiş çok sorun ediyormuş bunu sonra hayata bakış açımız farklıymış sonra o hayatında hiç bir erkek ile konuşmamış kimseyi sevmemiş hiç erkek arkadaşı olmamış hiç bir yere gitmemiş bir kız istiyormuş.. neymiş karşısına çıkan temiz bir kız olsa bile ben erkeğim normal karşılar erkek sonuçta der peki sen ne yapacaksın yaşadıklarımızdan dolayı dedi.. bu arada yanlış anlaşılmasın ilişkiye falan asla girmedim onunla sadece öpmek sarılmak el ele tutuşmak falan.. çok zoruma gitti bu sözleri. bana bunca şeyi yapıp acaba mutlu olur mu gerçekten birisi ile? bana böyle yaptı Allah onun karşısına temiz birini çıkarır mı?
nabıcan olursa olsun olmazsa olmasın sen feraha erdin mi teldeki sineği neylersin:KK53:

Sen kendini "pis kız" olarak görerek onu varmak istediği noktaya zaten ulaşmışsın.

Adam hedefi tutturmuş yani.

Onu engelledim her yerden zaten bana ulaşmasın diye zaten çevremdeki hiç kimse onunla birlikte olmamı istemiyor. haklısınız onun yanında dura dura onun fikirlerini kendime benimsemişim.. ona göre bir iki üç kişi ile çıkmış bir kız bile kirli idi gözünde.. düşündükçe deli oluyorum nasıl sabretmişim diye

senin canını yakmaya çalışıyor ve suçlu hissettirmeye.. sinir oluyorum böyle tiplere. kendi ak pak sanki seni karalamış benm bile sinirim bozuldu:KK62:

Bundan bir ay önce yazmıştım belki hatırlayan olur şiddet ve hakaret görmüştüm eski sevgilimden bir ay oldu ayrılalı.. Şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür, sizi dinlediğim ve mantığımı aklımı kullandığım içinde mutluyum.. Şimdi sorun şu ki bu şahıs bana yine mesaj atmıştı bir hafta önce sanki bilerek canımı yakmaya çalışıyor ben kabul etmeyince onu gitmiş faceden bir sürü kız eklemiş benim üzüleceğimi bildiği için ama umrumda bile olmadı.. ve bana ne dese beğenirsiniz zaten onunla tuttuğumuz takım bile aynı değilmiş çok sorun ediyormuş bunu sonra hayata bakış açımız farklıymış sonra o hayatında hiç bir erkek ile konuşmamış kimseyi sevmemiş hiç erkek arkadaşı olmamış hiç bir yere gitmemiş bir kız istiyormuş.. neymiş karşısına çıkan temiz bir kız olsa bile ben erkeğim normal karşılar erkek sonuçta der peki sen ne yapacaksın yaşadıklarımızdan dolayı dedi.. bu arada yanlış anlaşılmasın ilişkiye falan asla girmedim onunla sadece öpmek sarılmak el ele tutuşmak falan.. çok zoruma gitti bu sözleri. bana bunca şeyi yapıp acaba mutlu olur mu gerçekten birisi ile? bana böyle yaptı Allah onun karşısına temiz birini çıkarır mı?
Ay ne hali varsa görsün gitsin kendi çöplüğünde ötsün :63::63::63::63::63::63::63:

Ayy bu ne çirkeflikk :D kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.Sen daha iyilerine layıksın hiç takma boş ver.Seni sinir etmeye çalışmış.O ego onda ağırlık yapmıyor mu acaba :D Madem sen kötüsün o iyiymiş hala ne diye mesaj atıyormuş ?

Ne komikmiş o öyle tuttuğunuz takım bile aynı değilmiş demek ne çocukça şeyler bunlar:KK53::KK70:

Kızdan tekmeyi yiyince çirkefleşen erkek modeli vol 234668. Elele tutuşmak, öpmek vs bunların olmadığı bir ilişki var mıdır? Gayet normal şeyler. Ama sen tutup da 'Ben kirlendim ühü ühü' moduna girersen daha çok laf duyarsın böyle. Al bir tane domestos yıkan . Beni kabul eden eder, senin gibi dayakçıyı kim napsın be dangoz deseydin ya!

Son düzenleme:
İmtihan dünyası hayatına iyi biri çıkar mutlu olur
belki imtihanı mutlulukla yada başka bir sorunla olacak bunu biz bilemeyiz ki

ne bilelim canım çıkarırsa da çıkarsın seni ilgilendirmez.
sen olabildiğince uzak dur, seni üzmeye calışıyorsa kendisi uzuldugu icindir sana ulaşmasını engelle bence.

Tam bir manyakmış.. Sen bu ruh hastasının söylediklerini ciddiye mi alıyorsun? Ben olsam bir tarafımla gülerdim..

Kızlar benim korktuğum bir durum var.. şimdi herkes onu tanıyan benim sınıfım arkadaşlarım onun çevresi olsun bana öyle yaptığı için hakkında kötü konuşuyor (okulun ortasında beni kolumdan tutup sürüklediği ve küfür ettiği için) herkes kendi gözleri ile görmüş duymuşlar ben bir şey demeden.. daha bilmedikleri de var tabi şimdi onun kulağına giderse bunlar ben anlatıyorum onları sanacak onu kötülüyorum zannedecek ve yine bana kötü bir şey yapmasından korkuyorum ne yapmalıyım?

Back
X