allah kahretsin böyle akrabaları

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
bir kez gün yüzü görmedik sayelerinde.bencil sırtlanlar.dedem nenem hasta olur biz,senenin çoğunda evinde bakan ,ilgilenen biz.maddi durumumuz iyi de değil öyle.2- 3 hediye getirirler,haftalarca kalırlar memlekettekiler.gelmeyin,hediye de getirmeyin.dedikodu ,kavga gürültü gırla.yaralı parmağa işemez hiçbiri.sadece işleri düşünce hatırlanırız.

tam ilk defa tatil yüzü göreceğim derken daha tatilimin ilk günü kuzenimin vefat haberini aldım.üstelik 7 günlük rezervasyon yaptırdım.1 aylık maaşımı verdim.sırf biraz iç sıkıntım geçsin diye.o da burnumdan geldi.30 yaşına gelmiş adam intihar etti kız için. araba ayarladım.bizim sırtlanlar doluştu,biri de benzin parasını bölüşmeyi teklif etmedi.bir de sürekli ben koşturuldum cenaze evinde.
geçen senem de eniştemin kadına kıza para yetiştireceğim diye tefeciden aldığı borç yüzünden kalp krizinden ölmesiyle rezil oldu.
şimdi de nenem bizde diye hergün başsağlığı.iki dışarı çıkamıyorum milleti ağırlamaktan.
bir kez olsun iyi birşey için aranalım,bir kez.ne olurdu?

Maalesef böyle şeyler hep var ve her ailede var sanırım ben sadece bizde var zannediyordum ama sizde de varmış demek ki bizim de hep öyle bi dert sorun oldumu gece gündüz bizi ararlar ama normalde yüzümüze bakılmaz işleri düşünce yine biz koşuyoruz herkese zaten bayram denen bişey bizde hiç olmuyor genelde dedem sağolsun her bayram hastalanmayi başarır bayramımiz hastanede geçer yada babam izinli olur tam bi plan yaparız o zaman hastalanır falan anlayacagin akraban olsa bi dert olmasa ayrı dert

Ortada öyle Yada böyle kanınızdan birinin ölümü var ve sizin konuşma tarzınız kanımı dondurdu. Sokaktaki hayvan ölünce insanın içi cız ediyor üstünden atamıyor. Kaldı ki karşınızda ki insan ve akraba. Ölene saygınız yoksa yasını tutana saygınız olsun. Bir tatil bu kadar mı önemli.

Anlatım şeklinizden bile bıktığınız belli. Çok zor ya, ah şu akrabalar. Arkadaşlarımın cogunu akrabalarimdan çok seviyorum ben. Elbet daha güzel günleriniz olacak. Kaç yasindasiniz? Arkadaşlarınız falan yok mu, onlarla takılsaniz biraz.

Akrabalrindan bikmis olabilirsin ama ölmüs insalari bu sekilde anman cok cirkin. Sevmesende bi insan hayatindan oldu. Ne sekilde olursa olsun. Madem tatilini yarim birakman zoruna gitti, kalsaydin orda. Senin gibi insanlar oflaya puflaya iyilik yapacagina hic yapmasin daha iyi.

Akrabalar hayatı zehir edebilir davranışlarıyla. Haklısınız. Ama sanki ölümleriyle de sıkıntı yaratıyorlar gibi anlatmissiniz. Biraz sert olmuş. Tabi sizin iç dünyanız. Çok dolmussunuz. Görüşmeme seçeneği var ama çoğu zaman mümkün değil.

Utanmasan of ne vardi tatilinden sonra ölseydi falan diyecekmissin.
Ayip yahu ben de zerre sevmem akrabalarimi ama ölüm bu, adam toprak altina girmis sen burada ne icin mizmizlaniyosun.

Madem oyle burada ölüye triplenecegine araba icin yeterince param yok deyip dillendirseydin.

elbette ölümüne üzüldüm,ağladım bile.ama silahı onun başına yaslayan ben değilim ki. sadece bütün kötü ve sıkıcı haberlerin içinde bunlar var.anne ve babanın yancıları.iyi durumda olsalar biri bile yüzümüze bakmaz.

araba önemli değil,onlar gelse de gelmese de ben o benzini harcayacaktım zaten.ama bir kere de ben faydalanabilsem hani onlardan.

bir kez gün yüzü görmedik sayelerinde.bencil sırtlanlar.dedem nenem hasta olur biz,senenin çoğunda evinde bakan ,ilgilenen biz.maddi durumumuz iyi de değil öyle.2- 3 hediye getirirler,haftalarca kalırlar memlekettekiler.gelmeyin,hediye de getirmeyin.dedikodu ,kavga gürültü gırla.yaralı parmağa işemez hiçbiri.sadece işleri düşünce hatırlanırız.

tam ilk defa tatil yüzü göreceğim derken daha tatilimin ilk günü kuzenimin vefat haberini aldım.üstelik 7 günlük rezervasyon yaptırdım.1 aylık maaşımı verdim.sırf biraz iç sıkıntım geçsin diye.o da burnumdan geldi.30 yaşına gelmiş adam intihar etti kız için. araba ayarladım.bizim sırtlanlar doluştu,biri de benzin parasını bölüşmeyi teklif etmedi.bir de sürekli ben koşturuldum cenaze evinde.
geçen senem de eniştemin kadına kıza para yetiştireceğim diye tefeciden aldığı borç yüzünden kalp krizinden ölmesiyle rezil oldu.
şimdi de nenem bizde diye hergün başsağlığı.iki dışarı çıkamıyorum milleti ağırlamaktan.
bir kez olsun iyi birşey için aranalım,bir kez.ne olurdu?
bayağı kötü olmuş

yanlış anlaşıldım,öldü de tatilimi berbat etti demek istemedim asla.sadece herşey üstüste geldi. hani ben de isterim akrabalarım maddi manevi yönden iyi olsunlar.ama olmuyor.sadece yükler..

Back
X