Allah kahretsin böyle insanları, içleri benim gibi cayır cayır yansın

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
eşimin ailesi hatta sülalesini bir kısmı sırf onların her isdetidiğni yapmadım diye bana öyle taraf aldılar öyle travmalr yaşattılar ki, unutamıyorum silemiyorum beynimden,
her gece kabus,
onlarla ilgili bişey duyduğumda gördüğümde krizler geçiriyorum ya da kendimi çok sıkıyorum , eşima saydırıyorum, çünkü o da o zmanlar onlar ın yanında oldu hep o dönemde, beni tanıma fırsatı bile vermediler hiç biri , sürekli o yana bu yana çektiler beni,
nasıl unutacağım atlatacağım bilemniyorum çok çaresizim, ialç da kullanıyorum ama geçmiyor

Allah yardımcın olsun canım bende eş ailesi yüzünden sıkıntılardayım , eşin o zaman destek olmamış ama şimdiki durum da önemli şu an ne düşünüyor sana destek mi???
eşim de işte dilde haklısın diyor, onlarla iletişimi biraz daha azalttı,
ama bana düşen bi görev olduğu zaman eşim onlara karşı yapmamı bekliyor benden, onlar keyfindeler, halbuki onlar hem suçlu hem güçlü

Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz.Sizin bu kafaya takmanız ileride size depresyon,migren,tiroid vs. gibi sağlık sorunları olarak size dönüş yapacak.Biraz tınn demeyi ,boşvermeyi,gamsız olmayı öğrenin.

zaten aşırı kabus ve uykusuzluk depresyona yol açtı, tedavi olmaya çalışıyourm ama içimdeki öfke beni içten çürütüyor, onların davrandığının onda birini onlara davransan belki bi nebze hıncım azalacak

ama bana düşen bi görev olduğu zaman eşim onlara karşı yapmamı bekliyor benden, onlar keyfindeler, halbuki onlar hem suçlu hem güçlü

üstteki yorumu okuyunca aklıma ilk gelen
uzman bir psikolog yardımına ihtiyacınız var gibi...

Eşinizle konuşup beraber yardım alabilirsiniz.

Uzak durmak en iyisi. Eşin laftan anlamıyor mu, senin ne yaşadığını görmüyor mu da hala birşeyler yapmanı bekliyor. Görüşme, görüşmek istemediğini söyle. Gitsin kendi görüşsün ailesiyle. Onları değiştiremezsin, ama görüşmeyerek kendi aile düzeninizi kurabilirsiniz. Eğer eşin aileciyse, senden hep fedakarlık istiyorsa ayrıl kurtul. Bende aynı şeyleri yaşadım, asla tahammül edemiyorum.

eşimin ailesi hatta sülalesini bir kısmı sırf onların her isdetidiğni yapmadım diye bana öyle taraf aldılar öyle travmalr yaşattılar ki, unutamıyorum silemiyorum beynimden,
her gece kabus,
onlarla ilgili bişey duyduğumda gördüğümde krizler geçiriyorum ya da kendimi çok sıkıyorum , eşima saydırıyorum, çünkü o da o zmanlar onlar ın yanında oldu hep o dönemde, beni tanıma fırsatı bile vermediler hiç biri , sürekli o yana bu yana çektiler beni,
nasıl unutacağım atlatacağım bilemniyorum çok çaresizim, ialç da kullanıyorum ama geçmiyor
öncelikle Allah ım yardımcın olsun.
ama bu şekilde bir yere varamazsın, eşine dırdırı kes, onlar ne yaparsa yapsın eşine tavır alma ( alma derken tepkisiz kalma demiyorum )
sen şimdi onlar olurken benim yanımda değildi bana destek olmadı onun yüzünden bu olanlar diye düşünüyorsun evet, o bi durun dese senin yanında olsa kesinikle aileler geri vites yapıyor.

ilaç kullanınca geçecek diye bşey yok kafanda bitirmen gerekiyor. belki affetmen belki kabullenmen,
eşine ayrıca tavır ama yavaş yavaş, ona farkettirmeden.
sabırlı olman lazım, öfkeyle bağırıp çağırınca olmuyor bu işler.
mesela tatlı tatlı söyleyeceksin arada söyleyeceksin.

Eşin eskiden yanında değilmiş ama şimdide değil farkında değil misin?
Ne için kim için savaş verıyorsun ?
Benımde kayınvalıdeyle sorunları oldu eşim hep arkamdaydı sırf onun için savaştım.
Senın savaşacagın kımse yok ortada..

Eşin eskiden yanında değilmiş ama şimdide değil farkında değil misin?
Ne için kim için savaş verıyorsun ?
Benımde kayınvalıdeyle sorunları oldu eşim hep arkamdaydı sırf onun için savaştım.
Senın savaşacagın kımse yok ortada..

çıldırdığım zaman haklısın yanlışlar yaptım özür dilerim diyor da özrünü kabul edemiyorum ,
yaşananları unutmak çok zormuş,
eskiden ne kadar temizmişim, safmışım

bu kadar onemlı ise onlar sizin için istediklerini yapsaydınız madem

Onları niye bu kadar önemsiyorsun ki
En önemli sensin

çıldırdığım zaman haklısın yanlışlar yaptım özür dilerim diyor da özrünü kabul edemiyorum ,
yaşananları unutmak çok zormuş,
eskiden ne kadar temizmişim, safmışım
Sana tavsiyem
Eşine sürekli anan bana bunu yaptı şu şunu yaptı demeyi bırak.
Sürekli dır dır yaparsan adam bunalır. ve kaçar..

Benide mahvetti bu eş ailesi meselesi ben de beddualar ederim hep aklima geldikce onlar
Bir yandanda esimin ailesinden kimseyle gorusmemesinin vicdan azabi herseyi göze alip gorusmeye calistigimda ki kalp carpintilari laf sokulmalari lafin altinda kalmama çabasi cok zor valla bi cözumu varsa banada soyleyin arkadaslar konu bile acamiyorum bunlari anlattikca carpinti yapiyor bende..

hıncımı almak istiyorum, benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum, eşim onlar yüzünden bana yaşattıklarını şimdi de onlara yaşatsın istiyorum
Biraz açar mısın
Ne yaşadın
Mesela laf mı sokup durdular
Görüşme ?

Hayat o kadar güzel, o kadar yaşanmaya değer ki
Yeter ki kıymetini bilelim
Kendi kıymetimizi de bilelim
Eşinle nasılsın o önemli ? Eşinin dıdısını salla görüşme
Kar var mesela şu an çık oyna eğlen
12552822_10153811788561866_8188585269661827048_n.webp (5 dk önceki halim, iş arkadaşlarım paylaşmış. Evet azıcık üşüdüm hatta kansız 0lduğumdan herkesten daha fazla üşürüm ben ama şimdi içerideyim geçti şükür )
Vah kar yağıyor havalar soğuk deme, dolu tarafından bak bardağın
Bazen içim şişiyo çok dertlenecek şey bulanlardan
Sağlıklı mısın ? Oh işte o en büyük servet
Çek bi derin nefes çık sokağa, olmadı hobi edin evde onla uğraş
Kim ne demişti ay ben neden anında cevap vermedim diye biriktirme, kendine edersin
Sana özel değil genel olarak yazıyorum, enerjinizi pozitife çevirin hep ağlak sinirli mutsuz dolanmayın lütfen. Çevrenizdekileri de sıkıyo olabilirsiniz

Hayat o kadar güzel, o kadar yaşanmaya değer ki
Yeter ki kıymetini bilelim
Kendi kıymetimizi de bilelim
Eşinle nasılsın o önemli ? Eşinin dıdısını salla görüşme
Kar var mesela şu an çık oyna eğlen
Eki Görüntüle 1748113 (5 dk önceki halim, iş arkadaşlarım paylaşmış. Evet azıcık üşüdüm hatta kansız 0lduğumdan herkesten daha fazla üşürüm ben ama şimdi içerideyim geçti şükür )
Vah kar yağıyor havalar soğuk deme, dolu tarafından bak bardağın
Bazen içim şişiyo çok dertlenecek şey bulanlardan
Sağlıklı mısın ? Oh işte o en büyük servet
Çek bi derin nefes çık sokağa, olmadı hobi edin evde onla uğraş
Kim ne demişti ay ben neden anında cevap vermedim diye biriktirme, kendine edersin
Sana özel değil genel olarak yazıyorum, enerjinizi pozitife çevirin hep ağlak sinirli mutsuz dolanmayın lütfen. Çevrenizdekileri de sıkıyo olabilirsiniz
çok doğru haklısın
zaten en çok isteidğim şey iyileşmek unutmak, öfkemin dinmesi,
dediğin pozitif olma olayını o kadar çok yapıyorum ki sonra bi bakıyorum aslında içime atmışım
patlıyorum bi olayda o zaman da aşırı bi patlama oluyor,
o anlarda eşim haklıısn diyor. ama ağzımdan dün biraz kötü bi kelime çıktı kardeşi için
hemen ağzını topla dedi ve odayı terketti, peki bana söylenenler? diye insan deliriyor tabi o anda....
hayat bazen çok zor....
elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ama sonuç yine yaşanmışlıklar ı unutamamak oluyor, bunu aşmak istiyorum

Back
X