Allah kahretsin böyle insanları, içleri benim gibi cayır cayır yansın

Aynen katılıyorum ya kızlar ben kime gidersem gideyim eşimin ailesi tarafında kayınvalide görümce dahil az konuşurum resmidirim her daim asla laçkalaşmam şaka yapıldımı hıhh yaparım çok fazla gülmem ondanmıdır nedir hepsi benle merhaba tarzında ne bir dedikodu nede başka birşey he onlar kısır börek günü yapar eğlenirler azıcık içim gider ben katılmam çünkü ertesi gün dedikodu kazanı kaynarda kaynar işte bende bundan uzak durmak için o ortama hiç girmiyorum ve kafam rahat takmayın bu kadar canınız istemiyorsa görüşmeyin canınızdan değerlimi allasen
Benim eşim psikopatça aşırı samimi olmamı istiyordu ve ben artık ne yapacağımı şaşırmıştım , sizin eşinizin böyle bi talebi yok sanırım

Kızlar hiç kimse için moralinizi bozdurtmayın hiç kimsenin birşeyinede karışmayın hayatınızdan detay vermeyin karıştıramasınlar Allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin amin hayat kısa deymez ona buna kızmaya ...

Zaten eşim taraf tutmasaydı bende bu denli travma oluşmazdı , çok yalnız bıraktı beni üstelik gidip geldiğim arayıp sorduğum halde ailesini eşim doymadı doyamadı, resmen bu konuda bi pdikopat gibi yetiştirilmiş , eşim şimdi karışmıyor gibi , onlarda da özellikle bende çok hata var defalarca özür dikerim diyor ara ara ben patlama yaşadığımda ama ne fayda , kolay mı o kadar safken bu kadar çingeneliğin içine düşmek , senin eşin arkanda mı peki ailesinin anormalliği nin karşısında , çok sıkıntılar yalnızlıklar uykusuz geceler kabuslarla uyanmalar yaşadım ki .. Eşim yanımda olsaydı hiçbiri olmazdı , o güveni bi defa kaybetti ya eşim ne kadar özür dilese de ben gerginim hep yine ailesinin bi beklentisi yüzünden bana patlayacak diye

yoo hiçte arkamda değil hep onları tuttu sustuysa surat yaptı bana, sonra tarafsız kalmak zorunda kaldı.

şimdi biraz tarafsız biraz benden yana

3 halası var 2siyke görülmeyi yasakladım değil evime gelmek meraba desen sikerim seni dedim halalar bitti ki 2sinide mahkemeye vermediğime pişmanım

sokakta görsem çıt dese karakola gidicem o durumdayım.

babamlara gidelim dese yooo diyorum önceden bahane üretiyodum şimdi istemiyorum babanı görmek diyorum okadar meraklıysan babanla yaşa diyorum hiçbişey diyemiyo

Benim eşim psikopatça aşırı samimi olmamı istiyordu ve ben artık ne yapacağımı şaşırmıştım , sizin eşinizin böyle bi talebi yok sanırım
Şu ana kadar hiç dile getirmediki canım olsada yapmam belkide beni çok iyi tanıyor beni zaten sizin eşinizin bu tavrı yüzünden ezilen siz olmuşsunuz ne demek psikopatça samimi olmak keşke siz onu dinlemeseydinizde bu hale düşmeseydiniz sonuçda yıpranan kafayı takan sizsiniz oldum olası sevmem aşırı samimiyeti ben kendi aileme karşıda aşırı samimi değilim ne bileyim çok samimiyet tez ayrılık getirdiğine inananlardanım

eşimin ailesi hatta sülalesini bir kısmı sırf onların her isdetidiğni yapmadım diye bana öyle taraf aldılar öyle travmalr yaşattılar ki, unutamıyorum silemiyorum beynimden,
her gece kabus,
onlarla ilgili bişey duyduğumda gördüğümde krizler geçiriyorum ya da kendimi çok sıkıyorum , eşima saydırıyorum, çünkü o da o zmanlar onlar ın yanında oldu hep o dönemde, beni tanıma fırsatı bile vermediler hiç biri , sürekli o yana bu yana çektiler beni,
nasıl unutacağım atlatacağım bilemniyorum çok çaresizim, ialç da kullanıyorum ama geçmiyor

tedavi olmalisiniz bence yardim alin yasadiklariniz cok etkilemis madem esinizle araniz duzelmis evliliginize yasik olmasin.

Sende ona uygula aynısını
Babanla kanka olsun, dayın amcan eniştenle de hatta
Olamıyosa senden de istemesin, kapasın o gagasını

Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz.Sizin bu kafaya takmanız ileride size depresyon,migren,tiroid vs. gibi sağlık sorunları olarak size dönüş yapacak.Biraz tınn demeyi ,boşvermeyi,gamsız olmayı öğrenin.
Mesela Ben dertlerimden migren oldum

Back
X