• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah kimsenin basina vermesin..

Ya ben bu tip kavgalarn olabileceğini düşünüyorum sonuçta iki insann birbirine alışması huylarini öğrenmesi falan zamanla olan şeyler bunları aşarlarsa zaten birbirlerine bağlılık duyguları gelişecek zamanla olucak şeyler. Beraber her şeyi çözdük demek cok güzel bir şey inşallah atlatrlar

Kimene gore dert kime gore degil,ama bana dert vallahi napicam sasirdim anacim adama kizdim diye 1.5 aydir ugrasiyorum,nuh diyor peygamber demiyor agirdan satiyor kendini.cokta ozluyorum onu madem istemiyorsun ne diye msjlarima cvp veriyor ne desemde duzelse veya nasil vazgecmis gibi yapabilirim..soz vermistik ayrilirsak vedalasicaz diye gelmiyor birturlu sevmem oyle seyleri Dior..bende mecbur surprizim var dedim gel dedim tmm dedi sali gunu gorusucez ama aslinda vedalasicam..vedalasmassam Eger icimde umut kaliyor donucek gibi hissediyorum oda biliyor vedalasirsak benim donmicegimi kizlar napayimm fikir verin yuzyuze gelirsek ozurmu diliyim yoksa vedalasiyim mi??? Simdiden tesekkur beybilerr
Vedalaşırsak içimde umut kalmaz,gel vedalaşıcam vs...... kendini kandırma.Bitmişse bitmiştir.Şova gerek yok.Adam gelmiyor.Var mı ötesi.

Zaten bitmiş, vedalaşılsa ne olacak vedalaşılmasa ne olacak. Ben de bunu anlamıyorum. Nuh deyip peygamber demeyen, başka ülkedeki bir adama salı günü için gün verip süpriz yapıcam deyip webcam aracılığıyla veda etsen ne, etmesen ne. Bana bu konu saçma geldi. Kusura bakmayın...Kafasında bitiren bir kişi vedalaşmaya bile gerek duymaz.

Back
X