allah nasip etmeyeceginin hayalini kurdurmazmış mı?

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
bir yerde gördüğünüz bir adam..7 ay aklınızdan çıkmıyor.. isim falan bulup faceden ekliyorsunuz.. konuşuyorsunuz iki üç kere ve adam buzun teki..
buzz gibi...(başak burcu erkeği) ve karadenizli :) karşılaşma ihtimalimiz tekrardan var ve bu adam başka bir şehirde yaşıyor.Ne yapmalıyım nasıl sormalıyım bir kahve teklifi.. ortak bir arkadaşımız var ama o bu konuda çok katı hiçbir bilgi alamıyorum onada belli etmemeye çalışıyorum.. netten hep yazan selam veren ben olmak da istemiyorum... allah nasip etmeyeceginin hayalini kurdurmazmış lafı doğru mudur.. ben aldatıldım ve 3 yıl kimseye yaklaşmadım derken dualarm kabul oldu ve bu adamı tanıdım.. zor mu bu kadar mutlu olmam...:50:
falcıya gitmeyecegimede söz verdim kendime.Bir önyargım olmadan seviyorum ve bekliyorum...böyle durumda kaldıgınız oldu mu :26:

o sözü bende duydum canım.Hz Osman (r.a) ın bir sözüymüş..senin durumuna gelince eğer ciddi ciddi birşeyler hissediyorsan bi şekilde atağa geç derim..ya da dua edip Allaha tevekkül et elbet o senin için en güzel olanını nasip edecektir.

''ahh'' diyorum sadece... adamda hiç internet düşkünü bir adam değil gelmiyor nete falan.Numarasını bile isteyemedim.. bir yardım edin hele:ssz:

bir yerde gördüğünüz bir adam..7 ay aklınızdan çıkmıyor.. isim falan bulup faceden ekliyorsunuz.. konuşuyorsunuz iki üç kere ve adam buzun teki..
buzz gibi...(başak burcu erkeği) ve karadenizli :) karşılaşma ihtimalimiz tekrardan var ve bu adam başka bir şehirde yaşıyor.Ne yapmalıyım nasıl sormalıyım bir kahve teklifi.. ortak bir arkadaşımız var ama o bu konuda çok katı hiçbir bilgi alamıyorum onada belli etmemeye çalışıyorum.. netten hep yazan selam veren ben olmak da istemiyorum... allah nasip etmeyeceginin hayalini kurdurmazmış lafı doğru mudur.. ben aldatıldım ve 3 yıl kimseye yaklaşmadım derken dualarm kabul oldu ve bu adamı tanıdım.. zor mu bu kadar mutlu olmam...:50:
falcıya gitmeyecegimede söz verdim kendime.Bir önyargım olmadan seviyorum ve bekliyorum...böyle durumda kaldıgınız oldu mu :26:

benimkine cok benziyor hikayen bende 3 yildir bekarim. cok zor sewiyorum zaten bende basak burcuyum karadenizliyim :) ama benimki tam imkansiz ask olanlardan. neyse allah nasip etmeyeceginin hayalini kurdurmazmış lafina gelince bence dogru deil olmayinca olmuyor canim. kader ya belki de olur. falci konusunda da ayniyiz bende soz verdim kendime gitmiyorum da ben beklemeye devam ediyorum. insallah sen mutlu olursun belki o dur kismetin yani bilemezsinki....

benimkine cok benziyor hikayen bende 3 yildir bekarim. cok zor sewiyorum zaten bende basak burcuyum karadenizliyim :) ama benimki tam imkansiz ask olanlardan. neyse allah nasip etmeyeceginin hayalini kurdurmazmış lafina gelince bence dogru deil olmayinca olmuyor canim. kader ya belki de olur. falci konusunda da ayniyiz bende soz verdim kendime gitmiyorum da ben beklemeye devam ediyorum. insallah sen mutlu olursun belki o dur kismetin yani bilemezsinki....

umarım sende kavuşursun canım ya.. imkansız lafını lügattan kaldırmak istiyorum:4:

umarım sende kavuşursun canım ya.. imkansız lafını lügattan kaldırmak istiyorum:4:

benimki bile bile lades canim. olmayacagini bende biliyordum ya iste gonul bu napalim. allah yardimcimiz olsun her konuda.sevenleri de kavustursun, :)

Bunu bende duymuştum ama herkes için geçerli değildir bence. Birini 2 yıl bekledim. Artık hayalini kurmadığım, dua etmediğim gecem olmuyordu. İçimde ufak da olsa umut vardı, gelecek o ben hissediyorum diyordum. Ama ne oldu başkasıyla evlendi ve ben bunu sonradan duydum.

sız zaten faceden ekleyıp selam verıp ilk adımı atmıssınız eger ilgisi olsa karsılıgında oda bırseyler yapardı zaten...
bence fazla ustune dusmeyın onun yapması gerekır dıye dusunuyorum hemen umutlanmayın belkı kız arkadası vardır....

Adami henuz tanimiyosunki kafanda niye bu kadar buyuttun? Belkide hic istedigin gibi biri degildir.. sen simdi o kaciyor diye kovaliyosun, ama bi erkek adim atmiyorsa bil ki elektirik alamamistir. Yoksa coktaan kahvenizi icmistiniz. Ama terside oldugu durumlar oluyo tabi. Bu durumda, o kadar konustuk bi karsilasamadik ya seninle tarzi birsey soyle. Ondan sonrasini ona birak, bakalim teklif ediyomu.. ;)

BENDE DOGRU OLDUGUNA INANMIYORUM: valla ben olmayacak seylerin hayalini kurdum. :)

Adami henuz tanimiyosunki kafanda niye bu kadar buyuttun? Belkide hic istedigin gibi biri degildir.. sen simdi o kaciyor diye kovaliyosun, ama bi erkek adim atmiyorsa bil ki elektirik alamamistir. Yoksa coktaan kahvenizi icmistiniz. Ama terside oldugu durumlar oluyo tabi. Bu durumda, o kadar konustuk bi karsilasamadik ya seninle tarzi birsey soyle. Ondan sonrasini ona birak, bakalim teklif ediyomu.. ;)

bunu hemen uyguluyorum sonucu bildircem:32:

Bana göre çoook doğru bir söz.Çünkü bu olayı tam 4 kere yaşadım.Önce hoşlandım hatta bir keresinde bunu itiraf etmiştim hoşlandığım kişiye.Oda bana başka bir sevgilisinin olduğunu söylemişti.fakat aradan tam 1 yıl geçmişti ve bana çıkma teklifi etmişti.O zamanda benim sevgilim vardı ve ben kabul etmemiştim :) geçde olsa isteğim gerçekleşmişti.Bir diğeride dün gerçekleşti.Yaklaşık 2 aydır birisinden hoşlanıyorum hatta konu da açtım bununla ilgili.Oda benden hoşlanıyordu bunu söylememişti sadece ben tüm kalbimle karşılıksız olmadığına inanmıştım ve davranışları da buna inanmama sebep oldu.işte bu kişiyle şimdi sevgiliyim ve çooook mutluyum :) ümidin varsa sabret,yoksa unut gitsin derim kısaca.

Son düzenleme:
Back
X