- 24 Temmuz 2024

- 259

- 122

- 23

- 24

- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
 - 

Bendede var rahım duvarı kalınlasması 20mm sizinki kaç bede adetbolamadıgım için dr gittim smaç bende pcos yok biyopsi yapıldı bana bende tarlusal kullandım ama kahve kırmızı geliyor sana adet kanaması tsm olmuyorArkadaşlar merhaba. 23 ocak son adet tarihim. pcos var 11 martta doktora gittim tarlusal verdi içtim adet olmadım tekrar gittim 3cm kist var dedi rahim kalınlaşması var dedi progestan iğne verdi onu vurdum ama hala olmadım neden adet olamıyorum? Allah için bunu yaşayan yokmu hiç?
Bende hiç lekelenme dahi yok biliyor msnz progestan vuruldum yürüyemiyom bileBendede var rahım duvarı kalınlasması 20mm sizinki kaç bede adetbolamadıgım için dr gittim smaç bende pcos yok biyopsi yapıldı bana bende tarlusal kullandım ama kahve kırmızı geliyor sana adet kanaması tsm olmuyor
Naptınız adet oldunuzmı sizin yaş kactı rahim duvarınız kalınlasma kac mm idiBende hiç lekelenme dahi yok biliyor msnz progestan vuruldum yürüyemiyom bile
Olursunuz canınıI sıkmayın bende aynı sizin gibi olmadım niye olamadım derken oldum şükür adet bitiminde dr gidecem rahim duvarım İnş icelmiştirOlmadım hala progestan iğnesi 3. Gün gene olmadım
Zaten ılac bitecek sonra olacaksınız dr öyle dediBende hiç lekelenme dahi yok biliyor msnz progestan vuruldum yürüyemiyom bile
Olursanda yogun cok kanamalı olursun ocaktan belli olmamışsınızArkadaşlar merhaba. 23 ocak son adet tarihim. pcos var 11 martta doktora gittim tarlusal verdi içtim adet olmadım tekrar gittim 3cm kist var dedi rahim kalınlaşması var dedi progestan iğne verdi onu vurdum ama hala olmadım neden adet olamıyorum? Allah için bunu yaşayan yokmu hiç?
İgne ilaç battıktan sonra olursunuzProgestan iğne vuruldum 3 doz cuma akşamı hala olmadım stres derken çalışıyorum gün içinde yoğunum aklıma gelmediği de oluyor çok gecikti bu ay bir türlü olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?