Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetıme 8 ün geçikti hcg degerim 418 az degil mi son adet tarihim 20eylül be yapmam lazım 4kasım ultrasyona gun aldım gözükür mü yoksa kimyasal gebelik mi boyke olan var mı
İki gun önce çarşamba günüEn son ne zaman kan verdin canim
2 gün arayla kan ver deger düzenli yükseliyor mu bakılsın eger düzenli olarak yükselirse sıkıntı yok benim de adetim 8 gün geçtiğinde ögrenmiştim degerim 55.10 çıkmıştı şimdi 35 haftalık oldu yani deger düşük diye düşünme geç döllenme olmuşturKızlar adetıme 8 ün geçikti hcg degerim 418 az degil mi son adet tarihim 20eylül be yapmam lazım 4kasım ultrasyona gun aldım gözükür mü yoksa kimyasal gebelik mi boyke olan var mı
Bugün bir özelde kan verip artışı görün istersenizİki gun önce çarşamba günü
Köydeyım gidemem malesefBugün bir özelde kan verip artışı görün isterseniz
Gerçekten mi kavucgına almayı nasip etsin rabbim inşallah ben köyde olduğum için gidemem. 4kasım özelden gün aldık2 gün arayla kan ver deger düzenli yükseliyor mu bakılsın eger düzenli olarak yükselirse sıkıntı yok benim de adetim 8 gün geçtiğinde ögrenmiştim degerim 55.10 çıkmıştı şimdi 35 haftalık oldu yani deger düşük diye düşünme geç döllenme olmuştur
Ağustos’ta kimyasal gebelik gecirdim degerim 2000 bındi kanamam oldu düştü bir daha olur mu bilmemKimyasal gebelikte betanin daha hizli.arttigini sonradan dususe gectigini biliyorum ama genede muane olmakta fayda var tabi
Amin rabbim tüm hamilelere yardım etsin bebeklerini sag salim kucaklamayı nasip etsin olmayanlara da bu mutluluğu yaşatsın inşallah sen hiç kötü düşünme inşallah 4 kasımda keseyi de kalp atışını da görmek nasip olur dedigim gibi geç döllenme olmuş olabilirGerçekten mi kavucgına almayı nasip etsin rabbim inşallah ben köyde olduğum için gidemem. 4kasım özelden gün aldık
İnşallah yainşallah saglıklı hayırlısı olurAmin rabbim tüm hamilelere yardım etsin bebeklerini sag salim kucaklamayı nasip etsin olmayanlara da bu mutluluğu yaşatsın inşallah sen hiç kötü düşünme inşallah 4 kasımda keseyi de kalp atışını da görmek nasip olur dedigim gibi geç döllenme olmuş olabilir