allah rızası için bakarmisiniz?

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Merhaba ben bu ay klomen kullandim adetime 9 gun kalmış bu aralar rahmimde sanci oluyor sağa sola birden dönünce sanki rahmimde bişey varmista ağrı yapıyor sizce bebek mi olusuyordr yada kist veya iltihap mi vardır lütfen bunu yasayanlar varmi

Niye kimse bana cevap yazmıyor kimse benim yazdıklarımı takmiyor bende birazdan uyeligimi iptal ediyorum ne bu ya

bakıyorum bakıyorum ama konuyla ilgili bilgiye sahip değilim, size bir yardımımım dokunamayacak diye bir şey yazmadan çıkıyorum. Klomen hiç kullanmadım.Bebek oluşurken rahimde hareketlilik olacağını pek sanmıyorum ama eminim bilgisi olan arkadaşlar vardır ve yazacaktır.

benimde bilgim yok.. konuyu üstlerde tutmak adına yazıyorum.. konuya klomen kullananlar yardım falan yazsaydınız ilgi çekerdi..

Merhaba ben bu ay klomen kullandim adetime 9 gun kalmış bu aralar rahmimde sanci oluyor sağa sola birden dönünce sanki rahmimde bişey varmista ağrı yapıyor sizce bebek mi olusuyordr yada kist veya iltihap mi vardır lütfen bunu yasayanlar varmi

Ben kullandım ve cok ağrım oldu yumurtaliklarin olusma ve catlama ağrısı gece kivranmaktan uyuyamamistim ama uzun sürmüyor doktoruna söyledin mi

klomenı ıkı ay kullandımmm benn tarıf ettgn agrılar oluo fakat bendede olmustu ama ıkı aykı klomendede gebelıgı yakalayammstm regl gunu gelmeden bılemyız tabıkı ınsallah hamılesındr

Back
X