ALLAH RIZASI için bakın ne olur...

Giderse gitsin ya, yok arkadaşıyla konuşacakmış da, ona göre karar verecekmiş.
Saf mısınız lütfen, boşverin, gitsin. Sizi istemediği gayet açık, net!

Oncelikle Allah başka dert vermesin. Seni ilk uzdugunde kirdiginda yiktiginda ayrilamazsan daha çok uzuleceginin garantisini imzalamış olursun. Eğer eski sevgilimin ilk hatasında ondan ayrilabilseydim, nasıl yaparım üzülürüm diye korkmayip ayrilsaydim diğer hataları yapmasina beni daha çok uzmesine izin vermemiş olacaktim. Eğer seni gözden 1 kere cikardiysa bir daha olmuyor inan bana. Zor belki ama ölümün bile sabri var. Onu geri kazanmak için cirpinma daha çok uzulursun. Dedigim gibi Allah başka dert vermesin.

bu kez kesin bitti gibi.önceden yanıma gelmek için can atan insan şimdi gelemem ben oraya başka şehirde buluşalım diyorr.
ben de ona dedim ki
bugün 12 mart 2016 sanırım bitti.biraz önce telefonda konuştum çok soğuktu.artık sevmiyor gibiydi.ben de dedim ki "bende kalan eşyalarını göndericem adresini ver" o da "bekle akşama kadar saat sekize kadar" dedi.bir arkadaşıyla konuşacakmış.
acaba bir kız mı var yedekte tuttuğu? bunu düşünmeye başladım ama yok diyor.ama çok soğuk konuştu benimle.
ayrılma neden ilerde mutlu olacağımızı düşünmemesiymiş.ben ona bana son geldiğinde çok sinirli hırçın davranmıştır sebeb bu ayrılık için.
içim eriyor ağlamaktan bittim.şu aşamada yapacağım en mantıklı hareket ne olur bilmiyorum.bir gün döner mi sizce? nasıl bir duruş sergilesem döner? kendim çok kötü hissediyorum.
Ya cnn kara bakma şimdiki kızlar neden bu kadar erkek peşinden koşuyor.biraz gurur ki ol san .bir erkek soğuk durup istemiyorsa kesimi bırakacaksın.acı da olsa sakız gibi yapisirsan oda alacak çelik arar.bitsin ne olmuş seni istemiyorsa biterse bitsin der cekersin restini.galiba diziler çok etkiliyor bütün diziler de kadinlar erkek peşinde saçma sapan senaryolar tabi etkileniyor gençler.çok kötü günlerde yaşıyoruz ne olacak halimiz bilmem..

Sanırım evlilik planları yapıyordunuz onunla adam aldı başını gitti durup dururken niye terkeder bir insan anlamam ki :( üzüldüm adına inş.herşey düzelir

Sanırım evlilik planları yapıyordunuz onunla adam aldı başını gitti durup dururken niye terkeder bir insan anlamam ki :KK43: üzüldüm adına inş.herşey düzelir
canım ben onu soğutmuşum kendimden bundan dolayı bunu ileri sürdü.
dün aradım ağladım düzelticemi söyledimdavranışlarımı tamam dedi ayrılmıyoruz er ya da geç nikah yapacaz istediğin olacak dedi.ama bir anda sana sıcak davranmamı bekleme dedi.gerekten de soğuk daranıyor bana napıcam bilmiyorum :(

bu kez kesin bitti gibi.önceden yanıma gelmek için can atan insan şimdi gelemem ben oraya başka şehirde buluşalım diyorr.
ben de ona dedim ki
bugün 12 mart 2016 sanırım bitti.biraz önce telefonda konuştum çok soğuktu.artık sevmiyor gibiydi.ben de dedim ki "bende kalan eşyalarını göndericem adresini ver" o da "bekle akşama kadar saat sekize kadar" dedi.bir arkadaşıyla konuşacakmış.
acaba bir kız mı var yedekte tuttuğu? bunu düşünmeye başladım ama yok diyor.ama çok soğuk konuştu benimle.
ayrılma neden ilerde mutlu olacağımızı düşünmemesiymiş.ben ona bana son geldiğinde çok sinirli hırçın davranmıştır sebeb bu ayrılık için.
içim eriyor ağlamaktan bittim.şu aşamada yapacağım en mantıklı hareket ne olur bilmiyorum.bir gün döner mi sizce? nasıl bir duruş sergilesem döner? kendim çok kötü hissediyorum.
...................................
13 mart 2016
dün aradım ağladım düzelticemi söyledimdavranışlarımı tamam dedi ayrılmıyoruz er ya da geç nikah yapacaz istediğin olacak dedi.ama bir anda sana sıcak davranmamı bekleme dedi.gerekten de soğuk daranıyor bana napıcam bilmiyorum :KK43:

birkaç gün önce de bi konu açmışsınız terkedildim diye. bugün de aynı. çok sık mı tartışıyorsunuz böyle? bir de sizinki biraz saplantı olmuş galiba. kendinize yazık . boşuna üzüyorsunuz kendinizi. evlenmeden önce kedi gibi olanlar bile evlendikten sonra çook değişiyor,okuyoruz burdan duyuyoruz. ki arkadaşınız ayrılalım falan demiş . bence iyi düşünün .kendinizi düşünün.

birkaç gün önce de bi konu açmışsınız terkedildim diye. bugün de aynı. çok sık mı tartışıyorsunuz böyle? bir de sizinki biraz saplantı olmuş galiba. kendinize yazık . boşuna üzüyorsunuz kendinizi. evlenmeden önce kedi gibi olanlar bile evlendikten sonra çook değişiyor,okuyoruz burdan duyuyoruz. ki arkadaşınız ayrılalım falan demiş . bence iyi düşünün .kendinizi düşünün.
yok canım aynı konu.o yanıma gelmişti çok sinirlendim bir de adet dönemindeydim ota b..ka sinirleniyordum.o da yanımdan gitti ailesinin yanına ve yürümüyor bitti dedi.dün aradım ağladım özür dilerim düzelticem dedim çünkü kendi davranışlarım bu seviyeye getirmişti.o da tamam nikahlanacaz zamana bırak birden eskisi gibi olamayız kırıldi bir şeyşer dedi :(

Ya arkadaşım bazen cidden anlamıyorum sizi aynı durumda bir arkadaşım daha var yanı niye bu ayrılık aşamasında arayıp ağlıyosunuz kendinizi küçük gosteriyosunuz ya . O adam olsa zaten seni o duruma sokmaz. Bide aksami bekle demiş utanmadan , hala kendinizi bu insanlar için parcaliyosunuz. Yaziiikkk. Şimdi yaşayın ilerde bu sıkıntıları yasicaginza ya.

Ya arkadaşım bazen cidden anlamıyorum sizi aynı durumda bir arkadaşım daha var yanı niye bu ayrılık aşamasında arayıp ağlıyosunuz kendinizi küçük gosteriyosunuz ya . O adam olsa zaten seni o duruma sokmaz. Bide aksami bekle demiş utanmadan , hala kendinizi bu insanlar için parcaliyosunuz. Yaziiikkk. Şimdi yaşayın ilerde bu sıkıntıları yasicaginza ya.
lütfen konuşalım sizinle.ama suç bendeydi suç bende olduğu için böyle oldu.lütfe cevap yazın.buraya lütfen.yani onun bana öyle davranması normal değil miydi çünkü ben ona haksızlık ettim :(

lütfen konuşalım sizinle.ama suç bendeydi suç bende olduğu için böyle oldu.lütfe cevap yazın.buraya lütfen.yani onun bana öyle davranması normal değil miydi çünkü ben ona haksızlık ettim :KK43:
Haksızlık ettiğim dediğin konu , son gorusmede hırçın davranman mi ? Allah aşkına eğer konu buysa çok çok çok büyük bir bahane ya sen bir bayansin elbette ki yeri gelcek sinirlenceksin kiii bizim sinirlenmemiz onların ki kadar olmuyo ki yarım saat sonra dayanamiyoruz zaten . Bir kere bu büyük bir bahane. Ben 4.5 yıllık iliskimde bile sevdiğimi biktiracak neler yaptım bunu ayrılığa getirecek biri olmadi , bırak ayrılığı soğuk davranma bile olmadi. velhasıl kelam seven insan bir davranışla silip atmalara gidemez. Sende kendine çeki düzen ver lütfen bak günümüzde kadınlara nasıl davranliyo eşleri neler yapıyo. Neden ? Şimdiden bu tavizi ellerine verdiğiniz için. Lütfen biraz güçlü olun LUTFEN.

Haksızlık ettiğim dediğin konu , son gorusmede hırçın davranman mi ? Allah aşkına eğer konu buysa çok çok çok büyük bir bahane ya sen bir bayansin elbette ki yeri gelcek sinirlenceksin kiii bizim sinirlenmemiz onların ki kadar olmuyo ki yarım saat sonra dayanamiyoruz zaten . Bir kere bu büyük bir bahane. Ben 4.5 yıllık iliskimde bile sevdiğimi biktiracak neler yaptım bunu ayrılığa getirecek biri olmadi , bırak ayrılığı soğuk davranma bile olmadi. velhasıl kelam seven insan bir davranışla silip atmalara gidemez. Sende kendine çeki düzen ver lütfen bak günümüzde kadınlara nasıl davranliyo eşleri neler yapıyo. Neden ? Şimdiden bu tavizi ellerine verdiğiniz için. Lütfen biraz güçlü olun LUTFEN.
Cok cok tesekkur ediyorum senin bu mesajin yuzume carpilmis soguk su etkisi yapti.dogru söylüyorsun.peki ben nasil davranayim mi geri donup pisman olsun uzulsun.gururlu dik durmak istiyorum

üstüne neden düşüyorsun sen böyle üstüne düştükçe o dahada geri duracak :110:bu soğukluğu sence normal mi? ben olsam mesafemi koyardım bende çekilirdim ileride daha çok üzülmemek için :KK39:

Cok cok tesekkur ediyorum senin bu mesajin yuzume carpilmis soguk su etkisi yapti.dogru söylüyorsun.peki ben nasil davranayim mi geri donup pisman olsun uzulsun.gururlu dik durmak istiyorum
Önceki konunuzuda okudum. Yaşınız buyukmus akıl vermiş gibi oldum çok Ozur dilerim. Ama yaş farkı olsun gerek arkadaşınızın yaşı olsun evlilikten korktuğunu gosteriyo hersey. Bence sizde biraz onu rahat bırakın . Arayıp sormamaya çalışın . Siz üzerine düştükçe o daha çok kendini cekecek. birde şöyle bir sey var . Su anda bu sıkıntıları yaşıyorsanız eğer ilerde yaşamanız kaçınılmaz . Bu kadar paralamayin kendinizi lütfen. Kimse vazgeçilmez değil ki . Emin olun o sizin kadar kendini uzup paralamiyordur.

Dönerse senindir, kebapsa hiç senin olmamıştır :))))
Siz şimdi bu kadar peşinden koşuyorsunuz ama barışırsanız bugünleri fitil fitil burnundan getireceksiniz. O yüzden laçkalaştırmaya gerek yok. Aynı şehirde yaşadığınız, size gerçekten değer verecek birini bulun. Uzaktan ilişki yürütmek herkesin harcı değil. Sokakta fıstık gibi delikanlılar var. Elini her gün tutacağın bi adam bul kendine. Tabi önce bunun poposuna bir tekme sallamayı unutma :)

Back
X