Allah rızası için bakın nolur heyecandan bayilacam

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Kızlar 31 Mayıs regl günümdu olmadım 1 haziran test yaptım çok zor gorunuyodu çizgi oyuzden umutlanmadim ama bugün testi çöpten aldım suyla yıkadım belki idrardir diye değil çok fazla bel ve karın ağrım var hamilemiyim varmı benim gibi sonradan ikinci çizgisi çıkıp hamile olan

Var sanırım ama bir gün sonra çıkarıp yıkamak nedir . Niye beni bir test yapmıyorsun çıkardı zaten

Var sanırım ama bir gün sonra çıkarıp yıkamak nedir . Niye beni bir test yapmıyorsun çıkardı zaten
Canım sabah ilk idrarla yapacam elimede test yok. Yıkayıp tekrar yapmadım yanlış anlaşılmasın çizgiyi görünce idrar cizgisimi acaba diye yıkadım

Canım sabah ilk idrarla yapacam elimede test yok. Yıkayıp tekrar yapmadım yanlış anlaşılmasın çizgiyi görünce idrar cizgisimi acaba diye yıkadım
Anladım yeniden yaptığını düşünmedim zaten de sonradan çıkanların pozitif olduğu durumlar da oluyor. Bence Sabah yaptığın testin resmini koy

Testin belirli bir süresi var sonradan çıkan sonuç yanlış olabilir yeniden test yapın emin olun

Seni umutlandirmak istemem ama benimde böyle çıkmıştı ve gidip kan testi yaptım hamile çıktım. İnşallah sende hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…