Allah rızası için bi akıl verin...

mihrimah_sultan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
13
0
6
35
Çanakkale
Sizden başka akıl verecek birini bulamadığım için buraya yazmaya karar verdim. Benim derdim iş sıkıntısı... Arkadaşlar iş arıyorum bulamıyorum bir sürü yere başvurdum geri dönüş alamıyorum acil paraya ihtiyacım var ve ben kafayı yemek üzereyim. Aile olarak sanki nereye elimizi atsak kuruyor gibi. Hiç bir işimiz yolunda gitmiyor. Ne yapmalıyım nolur bi akıl verin özelde çalışayım istiyorum yok memur olayım diyorum yok yok yok .... Ne yapmalıyım sizce para derdi çok büyük :( Bana zaman ayırıp değerli fikirlerinizi benile paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ayni durumlari bende esimde yasadik . Ustelik yeni evliyiz ..
Biraz sabirli ol.
Acil paraya ihtiyacin varsa eger sabit bi is bulana kadar evlere verilen isler var . Onlardan yapabilirsin. Gunluk anketorler stand elemanlari araniyor hep ..
Akmasada damlar oyle degilmi :34:

seni çok iyi anlıyorum.bence sabırlı ol elbet işler yoluna girecek,elemanonline diye bir iş sitesi var oradan dönüşler hızlı oluyor bi şansını dene derim.inş.en kısa zamanda bulursun inş.

tabıkı egıtım durumunu vs bılmıyorum ama satıs danısmanılıgı yapabılırsın, basvuru yapar yapmaz cagıran fırmalar var; Koton, Lcw, Penti ....

canım öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda sıkıntılarınız sona erer, unutma kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş..
iş konusuna gelince bence basvurularını internetten yapma, dönüşler uzun süre sonra oluyor, magaza market vs. bu tarz yerlere elden basvurursan kısa sürede baslarsın diye düşünüyorum, acilse böyle bir yerde baslar çalısırken iş aramaya devam edersin daha iyi işler için. nerde yasadıgın da önemli tabi ki iş imkanı açısından , büyük şehirdeysen elden basvuruların 2-3 güne sonuçlanacagını düşünüyorum.şansın açık olsun.

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim büyükşehirdeyim açıköğretim okuyorum bu sene bitecek inşallah lise mezunu olarak iş arıyorum satış danışmanlığına falan her yere başvuru yaptım bi iki yere görüşmeye gittim ama geri dönüş alamıyorum maalesef :( az çok tecrübem de var bu konuda ama referans olmadan olmuyo oysa ki ben çalışmayı çok istiyorum çok da ihtiyacım var ama olmuyo maalesef çok uzun zamandır da arıyorum :( bilmeden çok büyük bi hata yapıp yanlış bir bölüm seçmişim kendime halbuki başlarken ne büyük umutlarım vardı... :(

Oncelıkle Allah yardımcın olsun canım zor bır surec . Satıs danısmalıgı zor yorucu ama keyıflı bır ıs bende 3 ay boyunca yaz donemınde calıstım . Bu tıp yerler eleman alımlarında fızıksel gorunuse cok dıkkat edıyorlar . Ilk gorusmede makyajlı sacların yapılı ve bakımlı gıdersen sansın artacaktır . Lutfen ama lutfen umutsuz olma . Allah yolunu acık etsın

Öncelikle allah yardimciniz olsun....dilerim allahtan biran önce caresini bulursunuz....ben size bi dua söyleyecegim...ya vedud duasi....internetten bakip bu duayi okuyun...rabbim size yardim edicektir....emin olun buna...bu dünyaya geldiysek rizkimizla geldik...ve hepimiz bu süreclerden geciyoruz...bu dünya imtihan dünyasidir....sabir edin...ve bir tarafdanda arayislara devam edin....hayirlisi olsun diyorum sizin icin...

Öncelikle allah yardimciniz olsun....dilerim allahtan biran önce caresini bulursunuz....ben size bi dua söyleyecegim...ya vedud duasi....internetten bakip bu duayi okuyun...rabbim size yardim edicektir....emin olun buna...bu dünyaya geldiysek rizkimizla geldik...ve hepimiz bu süreclerden geciyoruz...bu dünya imtihan dünyasidir....sabir edin...ve bir tarafdanda arayislara devam edin....hayirlisi olsun diyorum sizin icin...

çok teşekkür ederim her gece dua ediyorum zaten ama bunu söylediğiniz çok iyi oldu çok çok teşekkür ederim sabır ve arayıştan başka çarem yok zaten tekrar sağolun...

Oncelıkle Allah yardımcın olsun canım zor bır surec . Satıs danısmalıgı zor yorucu ama keyıflı bır ıs bende 3 ay boyunca yaz donemınde calıstım . Bu tıp yerler eleman alımlarında fızıksel gorunuse cok dıkkat edıyorlar . Ilk gorusmede makyajlı sacların yapılı ve bakımlı gıdersen sansın artacaktır . Lutfen ama lutfen umutsuz olma . Allah yolunu acık etsın

Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim evet yorucu bi iş ama önemli olan çalışıp para kazanmak yorulmakta gözüm yok Allah var görenler güzel bi kız olduğumu söylerler 1 2 iş görüşmesine gittim özenli düzgün bir şekilde ama geri dönüşte alamadım sanırım referans yazamadığım için nasıl olucak bilmiyorum :(

Back
X