Allah rızası için bilen yazsın koyu kırmızı düşük mu

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.952
1.542
63
Arkadaşlar 4 hafta 5 günlük hamileyim
Gece çok çok küçük kahverengi bir leke gelmişti sabah kalktım az az koyu renkte gelmeye devam etti
Son 2 WC ye girdiğimde “koyu kırmızı” leke gördüm.

Allah aşkına yaşayan var mı bunu
Hemen progestan 50 mg vuruldum şimdi doktora gidiyorum ama üzüntümden kalbim duracak

Daha önce kimyasal gebelik geçirdim
Tüp bebek yaptırdım gelişimi durdu

Ödüm kopuyor yaşayan var mı koyu kırmızı kötü mu

Gece çok çok küçük kahverengi bir leke gelmişti sabah kalktım az az koyu renkte gelmeye devam etti

Hemen progestan 50 mg vuruldum şimdi doktora gidiyorum ama üzüntümden kalbim duracak

Ödüm kopuyor yaşayan var mı koyu kırmızı kötü

Ödüm kopuyor yaşayan var mı koyu kırmızı kötü mu
Genelde bu haftalarda olan yerleşme kanaması oluyor için rahat olsun

Doktor sabah konuştuğumuzda kırmızı dışında korkma dedi ama bu koyu kırmızı olunca çok korktum 😢 doktorda hayli uzak kalbim duracak 😢 insallah dediğiniz gibidir Allah razı olsun
Benimde 12 haftada bildiğiniz kırmızı ve fazla miktarda kanamam oldu doktora Hemen gittim bi sorun yok dedi şuan 29 haftadayım unutmayın Allah o bebeğe can verdiyse ne olursa olsun yinede hiçbişey olmaz hamileliğin ilk aylarında moral çok önemli güzel düşünün güzellikler gelsin inşallah

Back
X