- 17 Eylül 2016
- 116
- 40
- 13
Arkadaslar Yenı evlıyım 8 aylık .Ve esımın akrabaları ıle aynı bınada oturuyoruz ve esımın yakın akrabalarından bir kız ile arkadas olduk benden yasca birkaç yaş küçük kendisi. Sürekli yanıma gelmeye bahaneler bulan bir kız kendısı. Neyse gel gıt derken bana görümcem ve kv ile ilgili olmayacak seyler söyledi. Senın hakkında böyle konusuyorlar söyle konusuyorlar dıye ılk zamanlar ınandım anlattklarna göre bende yorumlar yaptm. Sonrasında ıse ben sosyal medyayı kullanmamak ıcın kapatmısdım. Ve bu kız arkadas oldugumuz halde benım ile ilgili olmayack seyler söylemıs annesıne. Benım söylemedıgım seyler onu englledgmı falan . Bunun öyle olmadıgını kendılerıne ısbatladım ve muhabbetmı kestm görüşmedım. Ve bu kızın daha öncesınde esımın aılesı ıle ılgılı söyledklerne olan ınancımı kaybettm. Bana yapan onlara da yapar iftira atmısdır dıye. Sonrasında baya bır zaman gectı ve esmn aılesı hakkında söyledıgı bazı seylerı görümcem ıle paylasdım .Sizce iyi mi yapmısım bilemedım hıc söylememelımıydım? Sonuc olarak benıde ona yanlıs anlatms bunu ögrendım sizce ne yapılmalı suan kayınvaldemn olanlrdan haberı bıle yok ?