Allah rızası icin bir fikir verin bana :(

Fenerimm

Aşktın sen
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
41
31
3
45
Suan da 14haftalik hamileyim ikili test sonucum risk grubuna cok yakin ciktigi icin doktorum 3lu tarama ve detayli usg icin Etlik Zubeyde hanim kadin doguma yonlendirdi. Bugun gittim ama uclu tarama testi yapnadilar. Detayli usgde yapmadilar elimdeki ikili test sonucuna bakip karindan sivi almak gerekli gibi bi ton sey soyledi riskleri anlatti yahu bir anne bu kadar caresiz birakilirmi bir doktorum dedigi otekini tutmuyor. Ozele gidemem suanda hangi hadtaneyi hangi doktoru ve ne tavsiye edersiniz ve keseden su aldiran arkad
IMG_20151103_193201.webp

aslar lutfen bilgi verebilir mi cok caresizim :((

Kaç yaşındasınız ? Öncelikle sakin olun muhtemelen bir şey çıkmayacaktır. Sizin yaşınızdayken gebe olan 189 kişiden 1 tanesinin bebeği genetik hastalık ile dünyaya gelmiş demek, zaten en yüksek risk orda sizin için ama en yüksek denen risk bile 189 kişide 1. Sakin olun ayrıntılı usg randevusu alın bir hastaneden ve sakin olun lütfen. Ben İstanbul'u bilmiyorum ama Özelde bana bebeğin ölür dendi hem de iyi bir Prof tarafından, devlete gittim doktorum da çok iyiydi, bebeğim şu an 6 aylık, lütfen kendinize iyi bir doktor seçin, yineliyorum bence bir şey çıkmayacak

Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim.36 yasindayim. Ankaradayim istanbul anlamissiniz. Evet dun karar verdim baska hastaneye gidicem doktorumun detayli usg istemesine ragmen bu hastanede gerek yok dediler. Tahir Burak kadin doguma gidip detayli usg ve uclu tarama testi istiyorum dicem. Baskada bisey gelmiyo aklima :(

Dr değiştir canım Rabbim sağlıklı sıhhatli ve de ömürlü olarak kucağına almayı nasip etsin.Netten bakabilirsin evine yakın bir dr inan oylamalar ve yorumlar sonucu seçebiliyorsun.Sağlıcakla kal panikleme bebeğinde bir şey yoktur inşallah

Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim.36 yasindayim. Ankaradayim istanbul anlamissiniz. Evet dun karar verdim baska hastaneye gidicem doktorumun detayli usg istemesine ragmen bu hastanede gerek yok dediler. Tahir Burak kadin doguma gidip detayli usg ve uclu tarama testi istiyorum dicem. Baskada bisey gelmiyo aklima :KK43:
Ankara daha iyi, bence hacettepeye gidin perinatoloji anabilim dalında bir hocaya muayene olun derim, ben 120 tl ye Eskişehir tıp'a Ppof'a gidiyordum, özelden konuşmak isterseniz de konuşabiliriz.

Dr değiştir canım Rabbim sağlıklı sıhhatli ve de ömürlü olarak kucağına almayı nasip etsin.Netten bakabilirsin evine yakın bir dr inan oylamalar ve yorumlar sonucu seçebiliyorsun.Sağlıcakla kal panikleme bebeğinde bir şey yoktur inşallah
Amin Allahim razi olsun.. 2hafta once hayattaki en iyi can dostumu yavrum dedigim kusumu kaybettim acisi hala icimdeyken bide bu sorun mahvetti beni nolur duanizi esirgemeyin Birde Ankara Sincan da oturuyorum doktor tavsiyesi olan arkadaslar nolur yazsinlar

Amin Allahim razi olsun.. 2hafta once hayattaki en iyi can dostumu yavrum dedigim kusumu kaybettim acisi hala icimdeyken bide bu sorun mahvetti beni nolur duanizi esirgemeyin Birde Ankara Sincan da oturuyorum doktor tavsiyesi olan arkadaslar nolur yazsinlar
merhaba cok uzun zaman olmus ama beebginiz saglkli dogmstr umarm🙏

Back
X