Ankara daha iyi, bence hacettepeye gidin perinatoloji anabilim dalında bir hocaya muayene olun derim, ben 120 tl ye Eskişehir tıp'a Ppof'a gidiyordum, özelden konuşmak isterseniz de konuşabiliriz.Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim.36 yasindayim. Ankaradayim istanbul anlamissiniz. Evet dun karar verdim baska hastaneye gidicem doktorumun detayli usg istemesine ragmen bu hastanede gerek yok dediler. Tahir Burak kadin doguma gidip detayli usg ve uclu tarama testi istiyorum dicem. Baskada bisey gelmiyo aklima
Amin Allahim razi olsun.. 2hafta once hayattaki en iyi can dostumu yavrum dedigim kusumu kaybettim acisi hala icimdeyken bide bu sorun mahvetti beni nolur duanizi esirgemeyin Birde Ankara Sincan da oturuyorum doktor tavsiyesi olan arkadaslar nolur yazsinlarDr değiştir canım Rabbim sağlıklı sıhhatli ve de ömürlü olarak kucağına almayı nasip etsin.Netten bakabilirsin evine yakın bir dr inan oylamalar ve yorumlar sonucu seçebiliyorsun.Sağlıcakla kal panikleme bebeğinde bir şey yoktur inşallah
merhaba cok uzun zaman olmus ama beebginiz saglkli dogmstr umarmAmin Allahim razi olsun.. 2hafta once hayattaki en iyi can dostumu yavrum dedigim kusumu kaybettim acisi hala icimdeyken bide bu sorun mahvetti beni nolur duanizi esirgemeyin Birde Ankara Sincan da oturuyorum doktor tavsiyesi olan arkadaslar nolur yazsinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?