Allah rızası için cevap verin ne olur :(:(:(

mehtap8686

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
54
3
16
Adıyaman
volüm:1.1 cc
görünüm: opak
vizkolite: normal
liquefaction:20'
pH:7
aglutinasyon: yok
sayı:52.000000
toplam sperm sayısı:57.200.000
lökosit:1
eritrosit:1
normal morfoloji:8
MOTİLİTE
+4ileri hızla hareket: -
+3düzensiz hareket:48
+2yerinde hareketli 12
+1hareketsiz 40
total motil:60
MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME
şiddetli akrozomal anomi:16
raund hea:8
büyük baş:8
küçükbaş:28 uzun baş:8
kıvrık kuyruk:4
boyun midpiece :20 NE OLUR SONUCU BİZE SÖYLERMİSİNİZ LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Anladığım kadarıyla eşinin değerleri normal görünüyor.Sayınız gayet güzel, morfolojide güzel, tek aklıma takılan +4ileri hızla hareket kaç? orada birşey yazmıyormu?

Son düzenleme:
Ben şimdi eşimin sonucuyla karşılaştırdım, bizimkine göre çok iyi çıkmış canım. Sadece ileri hareket sayısını merak ettim. Diğer değerlerin gayet güzel, azbir şey loksit var, yani iltihap, oda çok önemli değil bildiğim kadarıyla. Moralini bozma sakın. Herşey güzel görünüyor. Bizim değerler sizinkinde altında, bize sorun yok demişlerdi. Fakat son gittiğim doktor, ileri hız sayısının önemli olduğunu söyledi. o yüzden sordum canım? ben doktor değilim, seni yanlış yönlendirmeyim, bildiğimi söyledim sadece. Burada dr Aytun hanım var, onada yaz, o görsün sonucunuzu ..

total motil:60 şimdi farkettim, gayet güzel .Eğerki yanlış bilmiyorsam %50 ve üzeri normal sayılıyor. Bence gayet güzel çıkmış sonuçlar, sen içini ferah tut.

Son düzenleme:
Ben şimdi eşimin sonucuyla karşılaştırdım, bizimkine göre çok iyi çıkmış canım. Sadece ileri hareket sayısını merak ettim. Diğer değerlerin gayet güzel, azbir şey loksit var, yani iltihap, oda çok önemli değil bildiğim kadarıyla. Moralini bozma sakın. Herşey güzel görünüyor. Bizim değerler sizinkinde altında, bize sorun yok demişlerdi. Fakat son gittiğim doktor, ileri hız sayısının önemli olduğunu söyledi. o yüzden sordum canım? ben doktor değilim, seni yanlış yönlendirmeyim, bildiğimi söyledim sadece. Burada dr Aytun hanım var, onada yaz, o görsün sonucunuzu ..

cevabın için çok saol inan bi an kafayı yiycektim anlamadım çünkü hiçbişey..ileri hareketlilik 0 olabilir çünkü karşısına çizgi koymuş yok gibilerinden şimdi internette araştırıyorum 0 olanlara direk tüpbebek diyorlarmış

cevabın için çok saol inan bi an kafayı yiycektim anlamadım çünkü hiçbişey..ileri hareketlilik 0 olabilir çünkü karşısına çizgi koymuş yok gibilerinden şimdi internette araştırıyorum 0 olanlara direk tüpbebek diyorlarmış

Eğerki sıfır ise, diğer değerlerinde kötü çıkması gerekmez mi? diğer herşey gayet güzel çıkmış. Üzülmek için erken. Sonuçları bir kaç doktora gösterin canım. Eşimin sonucunu bir ürolog gördü, normal dedi, sonrasında tüp bebek merkezine aşılama için gittiğimde, aşılama olmaz, anca tüp bebek olur dedi. Kafamız karıştı. O doktorda bana sayı önemli değil, önemli olan ileri hız demişti. Bu arada bizim sayımız 38 milyon,ileri hızımız %10.. sizinki 52 milyon. Yani sizinki bizden çok çok iyi. Birde teşhis koymak için tek teste bakmıyorlar, belki ilerde yine test isteyebilirler.

Eğerki sıfır ise, diğer değerlerinde kötü çıkması gerekmez mi? diğer herşey gayet güzel çıkmış. Üzülmek için erken. Sonuçları bir kaç doktora gösterin canım. Eşimin sonucunu bir ürolog gördü, normal dedi, sonrasında tüp bebek merkezine aşılama için gittiğimde, aşılama olmaz, anca tüp bebek olur dedi. Kafamız karıştı. O doktorda bana sayı önemli değil, önemli olan ileri hız demişti. Bu arada bizim sayımız 38 milyon,ileri hızımız %10.. sizinki 52 milyon. Yani sizinki bizden çok çok iyi. Birde teşhis koymak için tek teste bakmıyorlar, belki ilerde yine test isteyebilirler.

canım benim prolaktinim yüksek o yüzden yumurtalarım kalitesiz ben zaten tedavi görüyorum eşimde bide bende sorun varmıdır diye sadece muayne olmadan test yaptırdı ileri hız hiç yok bizde ne olduğunu anlamadık varikosel olabilirmiş damarlarda genişleme falan oluyormuş oda sperm hareketliliğini etkiliyormuş ameliyat falan diyolar sonra normale dönüyormuş dün testin sonucunu aldım hemen doktordan randevu aldık şu anda eşim doktorun kapısının önünde sırasını bekliyor :(

eşim muayne oldu herşey normal demiş doktor keçi boynuzu önermiş bide e vitanimini normal yollarla hamile kalabilirsin demiş tabi bendeki prolaktin düşerse :(

Merhaba sperm değeriniz sayısal olarak iyi ancak miktarı ve hareketliliğinde azlık var. Ikinci bir tekrar yapılması neticenin daha iyi yorumlanmasını sağlar. Sevgiler.

volüm:1.1 cc
görünüm: Opak
vizkolite: Normal
liquefaction:20'
ph:7
aglutinasyon: Yok
sayı:52.000000
toplam sperm sayısı:57.200.000
lökosit:1
eritrosit:1
normal morfoloji:8
motilite
+4ileri hızla hareket: -
+3düzensiz hareket:48
+2yerinde hareketli 12
+1hareketsiz 40
total motil:60
morfolojik değerlendirme
şiddetli akrozomal anomi:16
raund hea:8
büyük baş:8
küçükbaş:28 uzun baş:8
kıvrık kuyruk:4
boyun midpiece :20 ne olur sonucu bize söylermisiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Merhaba sperm değeriniz sayısal olarak iyi ancak miktarı ve hareketliliğinde azlık var. Ikinci bir tekrar yapılması neticenin daha iyi yorumlanmasını sağlar. Sevgiler.

HOCAM yorumunuz için çok tşk ediyorum eşim bu gün doktora göründü el ile muayneyle şu damar genişlemesi hastalığı olmadığını söylemiş bunu elle muayneyle anlayabilirmi film falan istememiş e vitamini vermiş bir ay sonra tekrar değerlerinize bakıcma demiş biz film çektirelim mi hocam

Merhaba elle muayene ile bazı sorunlar anlaşılabiliir. Doppler ultasonunda varikosel derecesi saptanabilir. Doktorunuz bu testi istemesi gerekir. Sevgiler.

hocam yorumunuz için çok tşk ediyorum eşim bu gün doktora göründü el ile muayneyle şu damar genişlemesi hastalığı olmadığını söylemiş bunu elle muayneyle anlayabilirmi film falan istememiş e vitamini vermiş bir ay sonra tekrar değerlerinize bakıcma demiş biz film çektirelim mi hocam

Back
X