• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah rızası için dua edin

dilek10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
72
0
26
Van
2012 de 2 kez tüp bebek denedim ikiside kimyasal gebelik oldu. aklınıza ne gelirse yaptırdık ,kan tahlilleri ,genetik taramalar ,histeroskopi ,sebep yok. bu sene eylül ayında netten araştırırken sperm dna hasarı diye bişey duydum ,hemen gidip yaptırdık, sonuç sınırda hasar çıktı ve doktor hemen eşime ilaç başladı 3 aydır kullnıyor bugün tekrar sonuçları öğrendik birakın azalmayı artmış bile ve ne yapacağız bilmiyorum eşim umudum kalmadı artık bişey yapmak istemiyorum diyor .bizde nasıl olsa sperm dna hasarı var ve o yüzden tüp bebek olmadı diye düşündük 3 ay kullanırız düzelir ve şubatta tekrar yani 3, denemeyi yaparız dedik şimdi ne olacak ne yapacağiz.tüp bebek merkezi dna ile ilgili değil diyor eşimin doktoru onunla ilgili diyor allahım sen yardım et eşime ne diyeceğim bilmiyorum sebepsizmiyiz yoksa dna hasarı mı bilmiyorum sınırda çıktı yine.ne olur yorum yazın fikir verin

Umudunu yitirme Rabbim nezaman isterse ozaman olacaktır. moral çok önemli böyle durumlarda. çok gördüm menopoza girdikleri halde hamile kalanları. benimde çocuğum yok. ama her duamda hepiniz varsınız. çok geçmiş olsun

2012 de 2 kez tüp bebek denedim ikiside kimyasal gebelik oldu. aklınıza ne gelirse yaptırdık ,kan tahlilleri ,genetik taramalar ,histeroskopi ,sebep yok. bu sene eylül ayında netten araştırırken sperm dna hasarı diye bişey duydum ,hemen gidip yaptırdık, sonuç sınırda hasar çıktı ve doktor hemen eşime ilaç başladı 3 aydır kullnıyor bugün tekrar sonuçları öğrendik birakın azalmayı artmış bile ve ne yapacağız bilmiyorum eşim umudum kalmadı artık bişey yapmak istemiyorum diyor .bizde nasıl olsa sperm dna hasarı var ve o yüzden tüp bebek olmadı diye düşündük 3 ay kullanırız düzelir ve şubatta tekrar yani 3, denemeyi yaparız dedik şimdi ne olacak ne yapacağiz.tüp bebek merkezi dna ile ilgili değil diyor eşimin doktoru onunla ilgili diyor allahım sen yardım et eşime ne diyeceğim bilmiyorum sebepsizmiyiz yoksa dna hasarı mı bilmiyorum sınırda çıktı yine.ne olur yorum yazın fikir verin

Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle. Geçm,ş olsun
benim nacizane tavsiyem;bir bilene değil, işini en iyi bilene yapana sor derim. İnan parası çok ama opr. doktorların maddi manevi yorgunu olarak sana Prof a gitmeni öneririm. ben artık öyle yapıyorum ve çok memnunum. en başta gitmediğim iyi araştırmadan her tedaviye atladığım için hem param gitti,hem sağlığım, yaşım ilerledi epey vakit kaybettim...acı çektim, yıprandım, çoğu zaman ağladım. birinin dediği öbürünü tutmuyor. şuan içim öyle rahat ki anlatamam. mesela şöyle söyleyeyim, kürtajımı yapan dr bile kürtaj nedenimi araştırmadı. fakat prof. drum şu an onla ilgili araştırma yapıyor. emin ellerde olduğunu bilmek tedavilerini de rahat geçirmeni sağlayacak. bence vazgeçme eşini ikna et. istersen sana gittiğim drbilgilerini veririm. bunları paylaşıyorum çünkü benim çektiklerimi çeksin istemiyorum.

sana iki sorum var
1.maddi durumunuz iyi mi?
2.evlat edinmeyi düşünmezmisin?

tek doktorla kalmayın bence her ikinizde tekrar farklı doktorlara gidin bakın onlar nasıl cevaplar vericekler. belki yapılan işlemlerde bi yanlışlık vardır iki doktorunda farklı söylemesi düşündürücü bişey

allaha çok sükür canım kendimizi idare edebiliyoruz evlat edinmek bilmiyorum hiç ciddi anlamda düşünmedim

tek doktorla kalmayın bence her ikinizde tekrar farklı doktorlara gidin bakın onlar nasıl cevaplar vericekler. belki yapılan işlemlerde bi yanlışlık vardır iki doktorunda farklı söylemesi düşündürücü bişey

gitmediğimiz doktor kalmadı hepsi sebepsiz dedi dna hasarınıda rastgele buldum kimse söylemedi

peki dna testi yapıldı mı? eşine sperm testi yapıldı mı? bu arada hangi ildesiniz[hepsi yapıldı 6 yıldır ilk defa sınırdada olsa eşimin sperm dna tesitinde sorun olduğunu öğrendik her ne kadar tüp merkezi sorun yok desede bu arada eşimin görevi yüzünden van da yaşıyoruz

peki dna testi yapıldı mı? eşine sperm testi yapıldı mı? bu arada hangi ildesiniz[hepsi yapıldı 6 yıldır ilk defa sınırdada olsa eşimin sperm dna tesitinde sorun olduğunu öğrendik her ne kadar tüp merkezi sorun yok desede bu arada eşimin görevi yüzünden van da yaşıyoruz

Allah yardımcın olsun arkadasım bu konu önemli burda eşinin sperm dnsı bozuk olduğu için tüp bebekte embriyo bile elde edemeyen insanlar var döllenme gerçekleşmiyor ama senin durumunda embriyo oluşuyorsa umut var demektir sana önerenileceğim tek isim Kaan Aydos tur kesinlikle gitmeni tavsiye ederim Esin ne ilacı kullanıyor

Allah yardımcın olsun arkadasım bu konu önemli burda eşinin sperm dnsı bozuk olduğu için tüp bebekte embriyo bile elde edemeyen insanlar var döllenme gerçekleşmiyor ama senin durumunda embriyo oluşuyorsa umut var demektir sana önerenileceğim tek isim Kaan Aydos tur kesinlikle gitmeni tavsiye ederim Esin ne ilacı kullanıyor

3 aydır kaan bey tedavi ediyo zaten ama değer hala sınırda canım eşime 3 ay önce emodex arginmax ve klomen verdi şimdi cevap bekliyoruz hocadan

Back
X