Arkadaşlarım ablalarım gördüm ki burda çok büyük bi dayanışma var öncelikle Allahım hepimizin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Gönüller dualarda birleşirmiş banada yardımınızı dualarınızı bekliyorum Allah rızası için. 5 senelik bi ilişkim vardı ve şuan darmadağın olduk aramıza başkası girdi nerdeyse o başkasıyla evliliğe adım atma yolunda. Yatıp kalkıp dua ediyorum Allahımdan yardım istiyorum onun ömrünü benim ömrüme nasip etsin diye. Daha etkili bildiğiniz dualarınız varsa nolur söylermisiniz banada? Allahın izniyle kurtulmak istiyorum bu kabustan
sabah namazından sonra 2 rekat namaz kılıp fatiha okuyup Silsile-i Aliyye'dekilerin ruhuna hediye et ve duanı söyle
Allah büyük bir kapı kapatıyorsa belki çok şükür diyeceksin belki de o kapı sana geri açılacak,inşallah kalbindeki hakkında hayırlısıdır da hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte gerçekleşir
duasını hersabah namazdan sonra oku gece 170 ayetel kursi oku ve çok dua et ben sevdğime kavuşamadım ama sen kavuşursun inşaalah.Bana da dua edersen sevinirim
duasını hersabah namazdan sonra oku gece 170 ayetel kursi oku ve çok dua et ben sevdğime kavuşamadım ama sen kavuşursun inşaalah.Bana da dua edersen sevinirim
sabah namazından sonra 2 rekat namaz kılıp fatiha okuyup Silsile-i Aliyye'dekilerin ruhuna hediye et ve duanı söyle
Allah büyük bir kapı kapatıyorsa belki çok şükür diyeceksin belki de o kapı sana geri açılacak,inşallah kalbindeki hakkında hayırlısıdır da hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte gerçekleşir