- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
-
güzelim öncelıkle namazı sevgılın için değil Allah rızası için kılmalısın..dur ezan okundu namaz kılıyımda sevdıgım cocuk için dua edıyım nıyetıyle bır adım atamazsın..herseyden önce derslerın onemlı senın gelecegını elın adamı kurmaz emın ol baban bıle kurmaz gelecegını kendın kuracaksın bunun içinse derslerıne konsantre olacaksın..yarın mubarek gün emın ol duam senınle olacak ama kendını yıpratma elın cocugu için once kendını ve kendı gelecegını düşünmelisin
Benim başlamam şöyle oldu canım. Facebookta bişey gördüm, "her namazdan sonra Allaha uzun uzun senden bahsediyorum."
Bu söz beni harekete geçirdi, birden içime namaz kılma isteği geldi. Ondan önce hep üşenirdim ama şimdi üşenmiyorum... Hep şükrettim Allahım cok şükür beni huzuna kabul ettin diye.... Esasen onun yüzünden değil ama içimden de geliyor ama en başta o sebep oldu. Yani onun için kılmıyorum sadece :)
Gerçekten çok teşekkürler..ben de her ne kadar sizin gibi düşünsem de sevgisi ağır basıyor
Onun sevgisinden emin değilim işte... Çünkü belli eden biri değil. Gözgöze gelince mesela bana gülümsüyor acayip bi şekilde. Daha bir sürü şey var ama telefondan anlatamıyorum. Benim de amacım o benim için hayırlıysa o da sevsin ama değilse benim sevgim de geçsin. Aşkin tesadüf olduğuna inanmıyorum ben... Boşu boşuna sevmemişimdir onu gibi geliyo. Ne biliyim kaybedilmeyecek kadar değerli bir insan gibi geliyor. İşte bu düşünceler beni harekete geçiren...iyi ya da kötü son bulması için bu sevginin...
şöyle bi profılını inceledımde bu cocuk senın kafanı fena bozmus :) konseri var demıssın bıyerde senden buyuk bırımı yoksa ? ve kova erkegı dıye adlandırmıssın ne olmus kova olduysa ulasılmaz bıseymı ? sen incüğe büncüğe cok takmıssın guzelım rahat ol bıdahamı geleceksın dunyaya elin cocugu için ne kafanı yoruyosunkı sen,olursa olur olmazsa olmaz,psikolojını bozmus bu cocuk senın cok fazla düşünmemeye gayret goster,iş cıkıs saatım gelınce bırden cıkmak zorunda kaldım canım kusra bakma..kaybedilmeyecek kadar değerli bir insan karsına hep cıkacak..sadece dunyada o yok at gozlugu cıkar aç gozerını etrafına bak emın ol senı seven cok kısı vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?