Rüya Yorumları Allah rızası için rüyama yorum yapın

p a t u l i

👨‍👩‍👦 ❤ 🍀
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
3.932
9.391
158
Biraz iğrenç olacak ama:kusmuk: rüyamda küçük abdestimi yaparken rahimimden beyaZ ölmüş akrep ve küçük sevimli mi sevimli yavru bi kurbağa çıktı be temiz suyun üstünde kaldı sonra kendimi silerken peçeteye kahverengi akıntı geldi korkup anneme söylediğimde koz sen kanser mi olcam dedi doktora gidiyoruz hadi dedi öyle uyandım bu ne demek lütfen anlayan biri yorum yapsın :KK17::KK17:

kurbaganin anlami iyi aslinda basarili olmak bir konuda elde edeceginiz zaferi simgeler
ama akrep belki kasim ayina isarettir
tuvalet olayina bi yorum getiremiycem hayirlara vesile olsun rüyaniz

Biraz iğrenç olacak ama:kusmuk: rüyamda küçük abdestimi yaparken rahimimden beyaZ ölmüş akrep ve küçük sevimli mi sevimli yavru bi kurbağa çıktı be temiz suyun üstünde kaldı sonra kendimi silerken peçeteye kahverengi akıntı geldi korkup anneme söylediğimde koz sen kanser mi olcam dedi doktora gidiyoruz hadi dedi öyle uyandım bu ne demek lütfen anlayan biri yorum yapsın :KK17::KK17:
bende buna benzer bir rüya görmüştüm üstüne düşmadim daha sonra bir jinekoloğa gittim aşırı kanamalarım yüzünden ....bir kaç miyom ve kistler çıktı

Back
X