Allah rızası için şu konuyu çözelim kafam saf gibiiii :(

zacquish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
164
42
118
Arkadaşlar biz okulda 3 öğretmen yakınız birbirimize gider geliriz ufak dedikodular falan olur okul hakkında kurucu ya da müdür hakkında okulda aramızda konuştuğumuzda olur.Benim sınıfım çocuk sayısının azlığından kapatıldı ve kurucu beni müdürün sınıfına yardım etmem için zorluyor bu müdür işten mecbur çıkarılamıyo çünkü kurucnun onun diplomasına ihtiyacı var bu devirde derse giren müdürde bulunmuyo malum ama kadın o kadar alık ki yanında yardımcı falan olmazsa birileri yaralanıyo sınıft ave 6 yaşa hala yırtma yapıştırma gibi kolay çalışmalar yaptıran biri.Ben küçük yaş grubundayken oranın seviyesini yükselten bi öğretmen oldum kendi sınıfım açılınca ayrıldım ve kurucu sen gittikten sonra küçük yaş bitti eskisi gibi değil ama ben onları uyardım kendilerini düzeltmelerini bekliyorum o yüzden seni tekrar oraya vermem dedi. Sonra bana herkese güvenme dedi ben haftasonu tüm kameraları açıp dinledim dedi pek inanmadım sonra sen müdürün sınıfına geçmek istemiyosun arkandan konuştuğu için ama diğer kızlar yani yakın olduğum kızları diyor onlar sütten çıkma ak kaşık mı falan dedi onalrda arkandan konuşuyora getirdi konuyu . İnsanlar menfaatleri için herkesi satar işin içine hele para konusu girdi mi falan dedi. Senden çıkan artık sır değildir bi kişi kendi çıkarı için seni öne atar gibi konuştu ve kafamı bulandırdı.Ben yakın olduğum kızların böyle bişey yapabileceklerine inanmıyorum bana şöyle gibi geldi ; beni yakın olduğum kızlardan soğutup onlara gitmekten vazgeçirecek en yakın olduklarım bana bunu yaptı diyip aramı bozmamı sağlıycak bu sırada müdürün sınıfına geçmeyi kabul edicem ve ordaki potansiyeli yükselticem . Bu gerçekten böyleyse ne iğrenç bi yerdeyim benn yaa iğreniyorum hepsinden Sizce nasıl arkadaşlar hala kafam karma karışık ..

Çünkü müdürün sınıfı vahim durumda veliler etkinlikleri beğenmiyor kurucuda öyle facebookta paylaşmıyor bile bunu okulda düzeltebilecek tek kişide benim kurucu bunun farkında.

herkese güvenmeyin derken kendini de işin arasına soktuğunu unutmuş herhalde, bir süre daha sessiz sakin gözlemleyin durumu.

Ya kadın ciddi şeytan biri ve bu olay böyle gibi görünüyor ya iğrendim insanlardan

Bana kalırsa zaten kadına yanaşmayın hiç bir şekilde arkadaşlarınız varken, arkadaşlarınız bile acaba? diyebilirler arkanızdan. Sizi kendi tarafına çekmeye çalışması bile hoş değil, ayrıca yaptığı ne? Bütün kameraları dinlemek? Sır ortağı yapmış bir de, pff.

Hala şoklardayım ya

Bana kalirsa kendini nasil rahat hissediyorsan oyle yap benim isim arkadas vs den once gelir bunu tecrube ettigim icin söylüyorum kimseyle kotu olma ucu acik konusma kimseyle dedikodu yapma bugun iyi oldugula kötü olabilirsin yada kotu oldugunla iyi olabilirsin unutma isinengucune bak sirf arkadaslarla yakin olmak icin de dusunme arada kalma onlara oylr bi tekkif gelse naparlardi dusun.. hangisi isine geliyosa oyle davran derim ben

Daha önce o arkadaşlarınızla bir husumeti olmuştur ve arkasından konuşulanlar bir şekilde kulağına gitmiştir az çok muhabbetinizi tahmin edebiliyordur

Haklısınız safım bazı konularda çünkü ilk iş deneyimim bu benim daha ama bundan sonra gereksiz samimiyet yok

Haklısınız safım bazı konularda çünkü ilk iş deneyimim bu benim daha ama bundan sonra gereksiz samimiyet yok
Evet bende aci bis ekilde tecrube ettim suan calismiyrom ama calismaya basladigimda yapacagim ilk sey kimseye huvenmemek ve fazla samiminolmamak. Kusura bakma tlfndn anca bukadat yazabiliyorum imla hatasi cok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…