Allah rızası için yardım edin kızlar :( çıldıracağım ...

blueoner

canısı
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
62
11
13
selam,:cry:
yıllar süren bir ilişki ve birbirine aşık iki genç...
böyle başlamak gayet iyi oldu bence. arkadaşlar son 3 haftadır bir gariplik var anlayamadım gitti. çok kaba davranıyor. kalbimi kırıyor ve biraz da emrivaki ... sanırım dün gece farkına vardı. ne oluyor felan... ben sanırım onu kaybetmekten korkuyorum. kaba davranışlarından kırılıyorum. bugün ikimiz de meşguldük. vakit bulunca konuşucaz. biraz da kıramıyorum. korkup sesimi de çıkaramıyorum. şu an problem yok gibi görebilirsiniz. ama dile getiremediğim çok şey var... ne yapmalıyım sizce?? :KK61::KK61::KK61:

Ben konuşurdum. Anlatıldım ne varsa kızarsa kızsın, öyle davranmasından iyidir.

selam,:cry:
yıllar süren bir ilişki ve birbirine aşık iki genç...
böyle başlamak gayet iyi oldu bence. arkadaşlar son 3 haftadır bir gariplik var anlayamadım gitti. çok kaba davranıyor. kalbimi kırıyor ve biraz da emrivaki ... sanırım dün gece farkına vardı. ne oluyor felan... ben sanırım onu kaybetmekten korkuyorum. kaba davranışlarından kırılıyorum. bugün ikimiz de meşguldük. vakit bulunca konuşucaz. biraz da kıramıyorum. korkup sesimi de çıkaramıyorum. şu an problem yok gibi görebilirsiniz. ama dile getiremediğim çok şey var... ne yapmalıyım sizce?? :KK61::KK61::KK61:
herşeyi açık açık knuşun seni kıran noktaları,niye bu kadar kabalaştığını falan...

Problem yok gibi duruyor evet.
Ama kaba davranislari sana olan saygisini kaybettirecek kadar arttiysa taviz verme kendinden.
Kaybetmekten korkabilirsin, ama sana tavsiyem oncelikle kendini kaybetme:KK39:

Kaybetmekten korkuyorum derken kendine olan saygını kaybetme asıl. Emin ol o daha önemli. Rahatsız olduğun ne varsa açık açık konuş. Karşındaki de senin benim gibi bi insan sonuçta. Çekinmeden anlat hepsini.

Kaybetmekten korkuyorum derken kendine olan saygını kaybetme asıl. Emin ol o daha önemli. Rahatsız olduğun ne varsa açık açık konuş. Karşındaki de senin benim gibi bi insan sonuçta. Çekinmeden anlat hepsini.
çok teşekkür ederim güzelim... haklısın. insanın onuru, kendine olan saygısı daha önemli... çok mersi...

Dile getirmessen devam edecektir bir noktada patlayacaksin o noktaya getirmeden sen bir nokta koy bende bazi seylere susunca sonrasinda fena puskuruyorum insaniz herkesin sabri var eziyet etme kendine

sürekli alttan alıp susmaya alışmamalısın. onu çok seviyorsun, seni kırsa bile ona aynı şekilde karşılık verme sen onu kırmadan konuş ama kırıldığını belli et. belki senden gördüğü olgunlukla kendine gelecektir :KK33:

Back
X