Allah rizasi icin yardim edin:(

ankarasena

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
80
5
18
Merhaba arkadaslar canimi asiri sikan konu cocugumun adi.suan 11 aylik iki ismi var vefat eden dayi ve amca isimleri.esim cok istedi koyduk ama ben esimin ailesinden bazi seylere tahammulum yok.onlarinda isim koymamiz cok umurlarinda olmadi zati.esim iki ismide soylememi istiyo ama ben zorla soyluyrm.lutfen yardim cocugumun adini degistirmeli miyim icime sinmedi bi turlu cocugu da sinirlenebiliyorum.hic sucu olmadan lutfen yardim gecenin yarisinda bu konuyu dusunebiliyorum.lutfen

Merhaba arkadaslar canimi asiri sikan konu cocugumun adi.suan 11 aylik iki ismi var vefat eden dayi ve amca isimleri.esim cok istedi koyduk ama ben esimin ailesinden bazi seylere tahammulum yok.onlarinda isim koymamiz cok umurlarinda olmadi zati.esim iki ismide soylememi istiyo ama ben zorla soyluyrm.lutfen yardim cocugumun adini degistirmeli miyim icime sinmedi bi turlu cocugu da sinirlenebiliyorum.hic sucu olmadan lutfen yardim gecenin yarisinda bu konuyu dusunebiliyorum.lutfen
Anlamadım eşinizin amca ve dayısı mı?

Çok mu eski adları? Değiştirme bence iyi niyetle konulmuş.

Bastan koymak istemedim bizde erkek yok tek erkek vefat edince koymak istedim ama esim yanina kendi vefat eden abisin de adini koydu. Onlar icin cok deger arzetmiyor oyle olsaydi onceki torununa koyardi.

Yapıcak bişe yok başta koymayacaktınız.aslında ben ölmüş aile üyelerinin isimlerinin başka. Çocuklara konulmasına sıcak bakmıyorum.alışmaya çalış isim değişikliği zor iş presedürü felan.....

Bastan koymak istemedim bizde erkek yok tek erkek vefat edince koymak istedim ama esim yanina kendi vefat eden abisin de adini koydu. Onlar icin cok deger arzetmiyor oyle olsaydi onceki torununa koyardi.
Bu tavrınız çok kötü olmuş.Abisi candan parça yani,emin ol çok üzülmüştür.Eğer sadece abinin adıyla hitap ediyorsan ayıp yani...

Bu tavrınız çok kötü olmuş.Abisi candan parça yani,emin ol çok üzülmüştür.Eğer sadece abinin adıyla hitap ediyorsan ayıp yani...
Evet bizler icin oyle ama pnlar icin oyle degil.esim ismi koydu ama o kendi abisinin adiyla hitap etti uzun zaman taki bende kendi abimin adini soylemeye basladim o zaman kafasi sarj etti

Sen abinin adini koydun diye esin de kendisininkini koyuverdi yani.
Sen de koymasaydin o zaman. Cocuga olmuslerin adi niye konur ki hic anlamam zaten.
Yeni bi hayat geliyor, yeni bir ismi haketmiyor mu?
Hatayi ben yaptim. Esimin iyi niyetli oldugunu dusundum ve cocuguma daha guzel bir isim koyabilirdi.her isim soruldugunda aciklama yapmaktan sikildim :(

cicim derdin yokda dertmi ariyosun gecenin bi vakti kendine bende cok onemli bisey var sandim.eskiye sunger cek bosver o oyleymis bu boyleymis.olaylari boyle uzatarak ancak kocani kendinden uzaklastirirsin o olur.sacma sapan seyler icin huzurunu kacirma

Back
X