ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDIN

tugba4859

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
91
42
3
33
7-8 yıldır anneme bakıyorum unv bile burayı seçtim anneme bakım diye sevdiğim var son sinifim bi türlü sevdiğim adama kavusamadim 4 yıldır görüşüyoruz az çok tanıdım bi ömür geçirmek istiyorum zaten okul zar zor bitiyor kpss imkansız ..
10 YILDIR NASILSIN DEMEYEN HALAM ELDEN AYAKTAN DUSMUS OGLU bakmıyor ben bakıyorum babam aldı getirdi
sevap ama nasıl desem anneme sabredemezken halam aşırı ağır
iş yapmaktan temizlik yapmaktan bıktım usandım her zaman yapıyorum günlük ..
iki bakıma muhtaç kadın
24 yasindayim ve ailem beni vermiyor maddi durumumuz yok diyor kpss den atan işini bul diyen ailemin beni düşünmediğini halam gelince anladım
rabbim bana ve sevdigime yardım et ne olur
istemeye gelecekler ...sizce haksız miyim ? inanın artık tukendim

Tabikide çok haklısın
Üstüne fazlasıyla yük bindirmisler
Hicde bakmak zorunda değilsin

Babanizi ikna etmeye çalışın ben evlenmek istiyorum sizden maddi beklentim yok deseniz ikna olmaz mi

psikiyatriye gittim artık muayene oldum konuştum ..adam 24 yasindasin ve kendi kararlarını verebilirsin bu senin hayatın dedi ..
vermezler ama baya ciddi sağlam bi şekilde durmam gerekiyor yazık ama sevdiğim adam kaç yaşına daha bekleyecek halamin geldiğini duydu aşırı sinirlendi seni kullanıyorlar diye

psikiyatriye gittim artık muayene oldum konuştum ..adam 24 yasindasin ve kendi kararlarını verebilirsin bu senin hayatın dedi ..
vermezler ama baya ciddi sağlam bi şekilde durmam gerekiyor yazık ama sevdiğim adam kaç yaşına daha bekleyecek halamin geldiğini duydu aşırı sinirlendi seni kullanıyorlar diye
Hem oku hem ev isi yap hem hasta bak.. Yazik gercekten. Senin icin dua edicem merak etme ama senin de birseyler yapman gerek. Seni bu kadar ezmelerine izin verme.

ailemle aynı sehirde oturacam evet ama abla benden bu kadar başımda saç kalmadı 5 kardeşiz 3 kiz 2 erkek ..kimse ilgilenmiyor inan ki babamın evine bile gelmiyor millet oturduğu yerden yorum yapıyor

Diger konuna da yorum yapmistim. Bakacak kimse yok diye vermiyolar seni.
Annene bakarsin tabi ama bonus olarak hala getirmisler bide basina.
Abin de hadsizlik ediyodu hatirladigim kadariyla.
Ise girip kendi parani kazansan oluru vardir belki.

Anne baba alttan alınmalıdır saygıda kusur edilmemelidir fakat bir yere kadar.

Halanıza bakmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

Hayatınızı bir an önce kendi istekleriniz doğrultusunda planlayıp uygulamaya koyulun. Bu konuda kesin kararlı olduğunuzu da ailenize anlatın.

evet ..okulum uzayacak gibi 10 ders alıyorum ve ağır zaten ..5 iyiyse 5 kötü geçti oturup calisamiyorum abla inan ki sevdiğim kişi de böyle olmayacak evlenelim zaten aynı yerdeyiz yine gider gelirsin dedi sorun değil tugbam beni dinle dedi

anlatıyorum ama dinlemiyorlar ...daha nasıl izah edebilirim bilmiyorim bi evlilikte anne baba rızası önemli ..kaç yıldır bekliyorum rizalari olsun ama olmuyor ve ben cidden sabredemiyorum artık

Hem oku hem ev isi yap hem hasta bak.. Yazik gercekten. Senin icin dua edicem merak etme ama senin de birseyler yapman gerek. Seni bu kadar ezmelerine izin verme.
hep iyi niyetli oldum ama inan artık kollarim uyusuyor
psikolejim kalmadı ..ve görsen o kadar haklılar ki oturup konussan onlarla beni ezdirmek istemiyorlar kimseye isim olsun istiyorlar ama su an kendileri eziyorlar

ablam öğretmen abim gardiyan diğer abim ankara ya kaçtı bi ablam annemi evinden kovdu 1 gün baktı 2.gün bahanelerle bana gönderdi
Hay Allah im ya.
Cok yuklenmisler sana. 8 yildir bakiyodun dimi. Nerdeyse cocukluktan beri. Bari maddi yardimda bulunsalar sana kardeslerin.

katki kredisi aldim geri odemeli burs ..
yemin ederim bi kaç kuruş harcliklarini görmedim
Evlen. Borcla harcla yaparsiniz biseyler.
Ben bile darlandim valla.
Annen icin demiyorum ama iyilik bilmeyen insana iyilik yapma. Keriz yerine koyuyolar sonra. Kardesler bile.

Back
X