ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDIN

Halanın da maası var madem sızde kardeslerde bır mıktar odeme yapın bı bakıcıyla annene de Halana da evde baktırabılırsınız.... Yeterki ikna et ..

Okulunu bitir derim sonra bittigi gibi evlenirsin..
Daha bir kac dersim var demissin..
Babanla otur konus okulum var diye bekliyorum ama ben kararimi verdim dersin..
Kararli oldugunu bilsin gorsun herkes..

Istemeye gelebilmeleri bile bir adimdir ama verirler ama vermezler o ayri..
Benim ailem kapidan adim attirmiyor ne istemesi:KK53: beterin beteri var yani..
Annene halana da acil sifalar diliyorum hastalik zordur:KK43:

amin insallah hepinize tek tek yazacam ...Allah razi olsun hepinizden tanımadığınız halde hep yazdınız derdimi paylastim ...çok sağolun haber vericem hepinize söz fotoğrafımı aticam kuzum ..inanın ..Allaha emanet olun ..kendinize iyi davranın bu can size emanet unutmayın öpüyorum kocaman .. <3 :-*
bende seni öpüyorum kocamanından :KK15:

ailemle aynı sehirde oturacam evet ama abla benden bu kadar başımda saç kalmadı 5 kardeşiz 3 kiz 2 erkek ..kimse ilgilenmiyor inan ki babamın evine bile gelmiyor millet oturduğu yerden yorum yapıyor

Buna sen sebebsin. Sen bi cek bakalim kendini gör ne oluyor. Elbette annendir, elbette yardim etmelisin fakat seninki sömürmelik, eziyorlar seni. En basit abla ve abilerin beraber bir kadin tutabilirler temizlik icin, annenin bakimi icin. Ve sen okula gidip, sonrada calisabilirsin.

Artik yavas yavas isleri birak. Disariya git arkadaslarin ile, sevgilin ile gez. Biraz sensizlige alissinlar. Ve sonrada temizlikci kadini talep et.

Hele halana hic bakmak zorunda degilsin. Sen köle degilsin. Kendi oglu, kardesi gidip baksin madem!

Bu arada, annenin neyi var?

Cok uzuldum su yasadiklarina. Resminizi gordum, cok mutlu gorunuyosunuz sende ayri bi saf ve temizsin gordugum kadariyla. Allah yuzunuzu hep guldurur insallah. Simdi namazimi bitirdim senin icin dua ettim. Insallah hayirli haberlerini aliriz burdan:KK15:

7-8 yıldır anneme bakıyorum unv bile burayı seçtim anneme bakım diye sevdiğim var son sinifim bi türlü sevdiğim adama kavusamadim 4 yıldır görüşüyoruz az çok tanıdım bi ömür geçirmek istiyorum zaten okul zar zor bitiyor kpss imkansız ..
10 YILDIR NASILSIN DEMEYEN HALAM ELDEN AYAKTAN DUSMUS OGLU bakmıyor ben bakıyorum babam aldı getirdi
sevap ama nasıl desem anneme sabredemezken halam aşırı ağır
iş yapmaktan temizlik yapmaktan bıktım usandım her zaman yapıyorum günlük ..
iki bakıma muhtaç kadın
24 yasindayim ve ailem beni vermiyor maddi durumumuz yok diyor kpss den atan işini bul diyen ailemin beni düşünmediğini halam gelince anladım
rabbim bana ve sevdigime yardım et ne olur
istemeye gelecekler ...sizce haksız miyim ? inanın artık tukendim

yuh anneniz neysede hala nedir ya, halanin kendi cocugu kocasi kardesleri annesi babasi yokmu size kalana kadar. Gencecik kadinsiniz birde universite okuyorsunuz hic geleceginiz hayatiniz olmayacakmi sizin, omur boyunca onlara mi bakacaksiniz siz cok sacma.

Annende halanda yatalak hastami canim.allah yardimcin olsun evlenip ayni sehirde oturursan annene hergun 1,2 saat gidip bakarsin
gunaha gormek istemm ama halayada cocuklari kardesleri vs baksin

Sizin baktiginizi anlayınca halayı da yollamislar size ama babanız size acimiyormus maaşı varsabakıcı tutsun baban.Beni de düşün baba de sen de evlenip mutlu olmalısın buna hakkın var canım :(

ara tatilde sözüm olacak insallah babamı razi ettim abilerim istemezlerse de kendileri bilir ben istiyorum babam veririm dedi ..sevgilimin ailesi durumunuz yoksa kızım alırım herşeyi dedi ..eşya yüzünden uzatma falan ..babam da anneme alırım demiş onlar öğle deyince ..şimdi dersler var o yüzden istemedim ..ara tatilde boş olurum temizlik kıyafet falan COOOOOK MUTLUYUM ..insallah söz fotoğrafımı da paylasacam

bu da başka fotoğraf :-)

Eklentiler

• IMG-20151024-WA0005.webp
    IMG-20151024-WA0005.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 66
ara tatilde sözüm olacak insallah babamı razi ettim abilerim istemezlerse de kendileri bilir ben istiyorum babam veririm dedi ..sevgilimin ailesi durumunuz yoksa kızım alırım herşeyi dedi ..eşya yüzünden uzatma falan ..babam da anneme alırım demiş onlar öğle deyince ..şimdi dersler var o yüzden istemedim ..ara tatilde boş olurum temizlik kıyafet falan COOOOOK MUTLUYUM ..insallah söz fotoğrafımı da paylasacam

Cok sevindim.
Allah mutlu etsin.
Allah evlenmek isteyenlere evlenmeyi nasip etsin sevdigiyle , ben de dahil.:KK37:

Back
X