Allah rizasi icin yardim edin

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
30
Oncede yazmistim ben buraya kocam hala beni tehdit ediyo kizimi almakla zenginler cevreleri genis die 3 avukat sokacam mahkemeye senin sansin bile olmaz diyo zaten onun yaptiklarindan yeterince cektim bide kizim giderse yasayamam avukat tutacak durumumuz yok ben neyapacagim bana yardim edin akil verin mazlumun yaninda Rabbim vardir degilmi

Kızınız kaç yaşında? Beş yaşından küçükse mahkeme velayeti anneye verir

Kaynanamdan cektim kocamdan cektim dayak yedim ac kaldim aldatildim bide bunu yasarsam dayanamam kizim suan 5 aylik mahkeme acilana kadar en fazla bi yasinda olur iste kiz cocugunu mahkeme babaya verirmis oyle diyor

Baro ya başvurabilirsiniz avukat için

Kaynanamdan cektim kocamdan cektim dayak yedim ac kaldim aldatildim bide bunu yasarsam dayanamam kizim suan 5 aylik mahkeme acilana kadar en fazla bi yasinda olur iste kiz cocugunu mahkeme babaya verirmis oyle diyor
Ama bir bebekten bahsediyorsunuz şu an için vermez çünkü anne sütü alıyor ileriki dönem için velayet için tekrar dava açabilir eşiniz o zaman şartlar neyi gösterir bilemeyiz bir avukata danışmak şart bence

Paralari var ya beni ezmeye calisiyor babam kanser hastaligi gecirdi durumumuz cokta iyi degil sukur tabi ama onlarin cevresi genis beni tehdit ediyorlar dayanamiyorum tek dayanagim kizim onu kaybedemem canim gider icim gider :KK61:

Zengin koca ister YA herkes karakterli istemek lazım . Allah yar VE yardımcın olsun inşAllah Aminnnnn

5 aylık daha anne sütüne ihtiyacı olan bir bebeğin babaya verildiği durumlar nadirdir herhalde hukukçu arkadaşlar daha iyi bilgi verirler. Elinizden alabileceğini sanmıyorum bebeğinizi, sizi korkutmaya çalışıyor. Yaşadığınız yerin barosunu arayarak ücretsiz avukat talebinde bulunabilirsiniz diye biliyorum.

Zengin diye mahkeme vermez velayeti zaten o velayet meselesi yıllarca sürer durur eşiniz şu an korkutma peşinde!Sorun bakalım eşinize acıkınca emzirecek mi? Banyosunu yaptırabilecek mi? Her an her dakika takip edebilecek mi? Herşeyden önemlisi anne Şevkatini verebilecek mi? Bir çocuğa hiç kimse annesi gibi bakamaz:anne:

Beni aldattigina dair fotograflar var elimde ve cok borcu var dosyalarca ama berbat bi aile yani hepsi bi garip avukat isimler verip duruyolar akrabalariymis alirlarmis falan sanirim kizim 1 yasina gelince dava anca acilir sizce alabilirmi

Zengin diye mahkeme vermez velayeti zaten o velayet meselesi yıllarca sürer durur eşiniz şu an korkutma peşinde!Sorun bakalım eşinize acıkınca emzirecek mi? Banyosunu yaptırabilecek mi? Her an her dakika takip edebilecek mi? Herşeyden önemlisi anne Şevkatini verebilecek mi? Bir çocuğa hiç kimse annesi gibi bakamaz:anne:
Annesi bakacakmis benden iyi analik yaparmis oyle insanlar ki gorseniz

Babacigimda garibim asgari ucretle gecelere kadar calisip hem bana hem cocuguma bakiyo Allah razi olsun hic biseyimziide eksin etmiyor oylede iyi insanlar benim ailem ama bunlar bizi mahvettiler babama herseyi diyemiyorum uzmek istemiyorum kanser atlatti benim babam tekrarlanir diye korkuyorum biri sesimi duysun bana yardim etsin nolur

Beni aldattigina dair fotograflar var elimde ve cok borcu var dosyalarca ama berbat bi aile yani hepsi bi garip avukat isimler verip duruyolar akrabalariymis alirlarmis falan sanirim kizim 1 yasina gelince dava anca acilir sizce alabilirmi

istedikleri kadar avukat ismi versinler, hiçbir şey yapamazlar! elinizdeki fotoğrafları kaybetmeyin! bebeğin velayetinin babaya verilmesi için anne bakımından çok ekstrem durumlar olması gerekir. ama siz mutlaka avukatla görüşün. bulunduğunuz ilin barosunun adli yardım bürosu size yardım edecektir. telefondan randevu alıyorsunuz, hemen randevu alıp gidin. istenen belgeri size söyleyeceklerdir. yine kadın dernekleri de bu tür konularla ilgili hukuki destek veriyor.

Son düzenleme:
Babacigimda garibim asgari ucretle gecelere kadar calisip hem bana hem cocuguma bakiyo Allah razi olsun hic biseyimziide eksin etmiyor oylede iyi insanlar benim ailem ama bunlar bizi mahvettiler babama herseyi diyemiyorum uzmek istemiyorum kanser atlatti benim babam tekrarlanir diye korkuyorum biri sesimi duysun bana yardim etsin nolur
Yaptığı iyilikler şifa olsun babanıza...eşiniz sizi sindirimeye çalışıyor.korkmayın.alabileceğini sanmıyorum.

baro size ücretsiz avukat verir oraya da bi başvuru yapın eşinizin akrabalarının avukat olsa ne olur mahkemeyi satın alamazlar boş tehditler bunlar siz sağlam durun kanıtlarınız olsun arayıp tehdit ederse ses kaydı alın mutlaka

Back
X