Allah rizasi icin yardim edin

Merak etmeyin hiç bir yasa anne ile bebeği ayırmaz musterih olun....valla evladım için ben Bimer e bile yazardım yardım isterim çaresiz isem. .. (Başbakanlık )

Paralari var ya beni ezmeye calisiyor babam kanser hastaligi gecirdi durumumuz cokta iyi degil sukur tabi ama onlarin cevresi genis beni tehdit ediyorlar dayanamiyorum tek dayanagim kizim onu kaybedemem canim gider icim gider :KK61:
Barodan size ücretsiz avukat veriliyor talep edin.
Sizi tehdit ettiğini belgeleyin,ispatlayın

Evet aynen internetten ve direkt Başbakanlık kurumuna aracisiz ulaşın. ..ben kızımın okulunda asamadigimiz sorun için bile yazmıştım hop cozumlendi. ..tehdit altında olduğunuzu ve mağdur olup evladinizla tehdit edildiğinizi belirtin heryere yazın yardım isteyin. ..merak etmeyin. ..güçlü olun....sakin korkmayın. ..Endişe ve korku içindeyken sağlıklı dysunemezsiniz. ..evladimi benden almaya kalksalar dünyayı dar ederdim isteyene! Ana"sin kardeşim bir yolunu bulacaksın merak etme kaldı ki kanun senden yana. ..Bimer e yaz Cimer(cumhurbaşkanı )iletişim birimi ...e yaz. ..destek iste. ...yanındayız kardeşim huzurla sarıl bebegine. ..Ben Aydın dayım bir faydam olacaksa?

Evet aynen internetten ve direkt Başbakanlık kurumuna aracisiz ulaşın. ..ben kızımın okulunda asamadigimiz sorun için bile yazmıştım hop cozumlendi. ..tehdit altında olduğunuzu ve mağdur olup evladinizla tehdit edildiğinizi belirtin heryere yazın yardım isteyin. ..merak etmeyin. ..güçlü olun....sakin korkmayın. ..Endişe ve korku içindeyken sağlıklı dysunemezsiniz. ..evladimi benden almaya kalksalar dünyayı dar ederdim isteyene! Ana"sin kardeşim bir yolunu bulacaksın merak etme kaldı ki kanun senden yana. ..Bimer e yaz Cimer(cumhurbaşkanı )iletişim birimi ...e yaz. ..destek iste. ...yanındayız kardeşim huzurla sarıl bebegine. ..Ben Aydın dayım bir faydam olacaksa?
Allah razi olsun yazacagim cok sagolun hic mahkemelik davalik isimiz olmayinca ne bileyim iste ben karamandayin

5 aylık bebeği annesinden hangi hakim alır yahu üzme kendini birde anlat yaptıklarını zengin olması birşey değiştirmez 5 aylık bebekten bahsediyoruz

rabbim yardımcın olsun ama hiç zannetmiyorum alamazlar bebeğin çok küçük durma sende aklına neresi geliyorsa git yaz duyur sesini

kız çocuğunu babaya verir diye bir şeyi nerede okumuş acaba?
yok öyle şey.
gereken her yere baş vurun ama bebeği mahkemenin aleyhinize bir durum olmadıkça size vereceğini düşünüyorum.

Mahkeme nereye babaya veriyor yaa!
Burnuyla mı emizerecek minicik çocuğu?
Değil 3 avukat,30 avukat tutsa bebeğin velayetini alamaz...(yüz kızartıcı suçun yoksa)

Yüz kızartıcı bir suçunuz yoksa hiçbir mahkeme süt kokan bebeği anasından ayırmaz,korkmayın sinmeyin. Eşinizin sizdeki fotoğraflarını kaybetmeyin. Arayıp tehdit ettiği zaman konuşmaları kaydedin,mesajlarını silmeyin. Hatta zarar vermekle tehdit ediyorsa karakola şikayet edip,uzaklaştırma kararı çıkarttırın. Mahkeme sürecinde işinize yarayabilir. Baroya başvurarak ücretsiz avukat talep edin,madem durumunuzda yetersiz nafaka talebinde bulunun.
Allah sizinde ailenizinde yardımcısı olsun inşallah,yüreğime dokundu yazdıklarınız benimde 1 yaşında bir yavrum var. Kimse alamaz kızınızı sizden

Gebersin it
Neresiyle emzirecekmis bebegi s.. iylemi
Insani günaha sokuyorlar
Sanki bakacagindan istiyorda velayeti
Atacak anasina danasina gününü gün edecek
Sanki sabahlara kadar cocuguyla ilgilenecekte
Yasamasin böyleleri gebersin

Oncede yazmistim ben buraya kocam hala beni tehdit ediyo kizimi almakla zenginler cevreleri genis die 3 avukat sokacam mahkemeye senin sansin bile olmaz diyo zaten onun yaptiklarindan yeterince cektim bide kizim giderse yasayamam avukat tutacak durumumuz yok ben neyapacagim bana yardim edin akil verin mazlumun yaninda Rabbim vardir degilmi

Sakin olun ve rahat olun. Cunku anlattiginiza gore cocugunuzun velayeti kesinlikle sizde kalacak. Belli bir yaşa geldiginde babasi hala velayetini almak isterse de, o zamana kadar kendi durumunuz ve ayni zamanda psikolojiniz de iyice duzelmis olabilir. Belki o zamanda babasi baskasiyla evlenir veya olumsuz kosullara sahip olmus olabilir. Belki tekrar velayeti almak istemeyebilir bile.
Siz ilk once simdiyi dusunun. Birkac yil sonrasini dusunmek sizi yorar.

Ayrica avukat tutamayacak durumda olmaniz demek, devletin sizi tek basina birakacagi demek degildir. Maddi durumu iyi olmayanlar icin ucretsiz avukat tayin edilir zaten. Bu durum, herhangi bir dava veya suclama ile ilgili karakolda veya savcilikta ifade vermeniz istendigi zaman icin de gecerlidir. Ifademi avukat ile birlikte vermek istiyorum dediginizde barodan ucretsiz avukat sizin icin gelecektir.

Yüz kızartıcı bir suçunuz yoksa hiçbir mahkeme süt kokan bebeği anasından ayırmaz,korkmayın sinmeyin. Eşinizin sizdeki fotoğraflarını kaybetmeyin. Arayıp tehdit ettiği zaman konuşmaları kaydedin,mesajlarını silmeyin. Hatta zarar vermekle tehdit ediyorsa karakola şikayet edip,uzaklaştırma kararı çıkarttırın. Mahkeme sürecinde işinize yarayabilir. Baroya başvurarak ücretsiz avukat talep edin,madem durumunuzda yetersiz nafaka talebinde bulunun.
Allah sizinde ailenizinde yardımcısı olsun inşallah,yüreğime dokundu yazdıklarınız benimde 1 yaşında bir yavrum var. Kimse alamaz kızınızı sizden
Sagolun Allah razi olsun

Gebersin it
Neresiyle emzirecekmis bebegi s.. iylemi
Insani günaha sokuyorlar
Sanki bakacagindan istiyorda velayeti
Atacak anasina danasina gününü gün edecek
Sanki sabahlara kadar cocuguyla ilgilenecekte
Yasamasin böyleleri gebersin
Aynen kardesim iste Allah korkusu yok

Aldatılmaya kanıtınız var mı? Yoksa hemen şimdi toplayın. Tazminatı çatır çatır alırsınız.

Merak etme istedigi kadar avukat tutsun avcunu yalar. 5 aylik bebegi hangi hakim babaya verir ya. Hele de kızsa babaya verir diyormus o ayri bi sacmalik zaten.

Back
X