Allah rızası için yardim

merakliikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
13
2
1
28
Kızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim esim asker 6 aydır gorusmuyoruz geldiginde yumurtlama günlerimde ve biz iliskiye girdik adetim geceli 2 gun oldu normelde her zaman bir veya iki gun erken olurdum ve bu sefer uzun suredie biraraya gelmedigimiz icin dahada erken olurum diye düşünmüştüm adet günün geceli 2 gun oldu meraktan eczanedeki 5 tlik testlerden yaptim bu sabah ama negatif çıktı hala adet olmadim ama adet olacakmisim gibi ağrılarım var hep diyorum tamam geldi bi gidiyorum wc ye beyaz akinti sizce hamile olsaydim illa idrarda cikarmiydi yada hamile olsaydim bukadar adet olacakmisim gibi agrrı cekermiydim lütfen yardım edin

Uzun süre ilişkiye girmeyince, ilişkiye girdikten sonra bir kaç günlük gecikme olabiliyor diye biliyorum. Ama tabi hamile de olabilirsin.

Can'ım eşinle uzun süredir birlikte olmamışsınız ilişkiden sonra böyle gecikmeler olabiliyor.. Kendine stres yapma rahat ol şerit testler yanlış gösterebiliyor.. Geç döllenme de olabilir mesela.. 1 hafta geçsin sağlık ocağına gidersin.. Dr bana 1 hafta 10 gün gecikmeden sonra test yapın-yaptırın demişti.

Benimde normelde hep erken olur iliskiye girince ama canim sence hamile olsam adet ağrısı cekermiydim
Yerleşme kanaması diye bir şey var, kanaman bile gelebilir azcık. Kadınlar değişken bu zamana kadar böyleydi diye bundan sonra da böyle olacak diye bir şey yok demişti doktorum bana.

Anladim kızlar nebiliyim bu sefer gerçekten hamileyimdir diye düşündüm ama dediğiniz gibi kesin olucam adet ağrılarım var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…