Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaeli Gebze de oturuyorum kızım bir yaşında oğlum ikiÇocuklar kaçar yaşında ve neredesin sen ?
Mesaja bakar mısınKocaeli Gebze de oturuyorum kızım bir yaşında oğlum iki
Kimse kimsenin halini bilemez ama yargılamak kolay gelir insana ne diyin ki Allah goruyor sonuçtaKızlar ihtiyacı olmasa sizce böyle bir şey yapar mi ? Bizler neden böyle konular açmıyoruz
Kızlar ihtiyacı olmasa sizce böyle bir şey yapar mi ? Bizler neden böyle konular açmıyoruz
Bazı platformlarda 2.el kiyafet isteyip satanlar varmış diye duymustum.Konu sahibini bilemem tabi.Ama bu tür konularin yasak olmasi normaldir.Bu gun boyle bir konu daha vardi tesaduf o da Gaebze de oturuyordu. Bu tur konular yasakmisMune
lütfen yaşadığımız çağda olan bitene gözlerinizi bir açın.yardım edin bana cümlesini söyleyen herkese al sana yardım denmiyor bir durumu araştırılıyor.gerçek mi değil mi dalga mı geçiyor dolandırıcı mı değil mi."en basiti" kaç tane dilencinin evi arabası çıktı bu zamana kadar.insanların duygularının her türlü sömürüldüğü bir dönemdeyiz ve uyanık olmak zorunda herkes.acımasız / kalpsiz olmak değil ama kendini de kullandırmamak için biraz gözünü açacaksın.Kızlar ihtiyacı olmasa sizce böyle bir şey yapar mi ? Bizler neden böyle konular açmıyoruz
Numarasini vermesi guvenmek gerektigi anlamına gelmez.Bana numarasını verdi böyle suizanlarda bulunmasak mı acaba? Belliki konu mesaja kapatılacak bari destek olalım?
lütfen yaşadığımız çağda olan bitene gözlerinizi bir açın.yardım edin bana cümlesini söyleyen herkese al sana yardım denmiyor bir durumu araştırılıyor.gerçek mi değil mi dalga mı geçiyor dolandırıcı mı değil mi."en basiti" kaç tane dilencinin evi arabası çıktı bu zamana kadar.insanların duygularının her türlü sömürüldüğü bir dönemdeyiz ve uyanık olmak zorunda herkes.acımasız / kalpsiz olmak değil ama kendini de kullandırmamak için biraz gözünü açacaksın.
Ve dilenci değilim ben sadece çocuklarım için eski kıyafet istiyorum para ya da başka bir şey istemiyorumlütfen yaşadığımız çağda olan bitene gözlerinizi bir açın.yardım edin bana cümlesini söyleyen herkese al sana yardım denmiyor bir durumu araştırılıyor.gerçek mi değil mi dalga mı geçiyor dolandırıcı mı değil mi."en basiti" kaç tane dilencinin evi arabası çıktı bu zamana kadar.insanların duygularının her türlü sömürüldüğü bir dönemdeyiz ve uyanık olmak zorunda herkes.acımasız / kalpsiz olmak değil ama kendini de kullandırmamak için biraz gözünü açacaksın.
Yaşın doğrumu profilinde 20 yazıyordaVe dilenci değilim ben sadece çocuklarım için eski kıyafet istiyorum para ya da başka bir şey istemiyorum
Evet doğruYaşın doğrumu profilinde 20 yazıyorda![]()