Allah rızası için

Yaposss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
50
2
1
27
Merhaba anneler benim çocuklarım için kıyafet konusunda aklınıza gelebilecek her türlü yardıma ihtiyacm var lütfen yardım eder misiniz bana Allah rızası için

Bana numarasını verdi böyle suizanlarda bulunmasak mı acaba? Belliki konu mesaja kapatılacak bari destek olalım?

Kızlar ihtiyacı olmasa sizce böyle bir şey yapar mi ? Bizler neden böyle konular açmıyoruz
lütfen yaşadığımız çağda olan bitene gözlerinizi bir açın.yardım edin bana cümlesini söyleyen herkese al sana yardım denmiyor bir durumu araştırılıyor.gerçek mi değil mi dalga mı geçiyor dolandırıcı mı değil mi."en basiti" kaç tane dilencinin evi arabası çıktı bu zamana kadar.insanların duygularının her türlü sömürüldüğü bir dönemdeyiz ve uyanık olmak zorunda herkes.acımasız / kalpsiz olmak değil ama kendini de kullandırmamak için biraz gözünü açacaksın.

Tabiki hepiniz kendinizce haklısınız ama ben iki parça eski kıyafet için kendimi neden bu kadar küçük dusureyim ki inanın ihtiyacm olmazsa böyle bir şey yapmam
lütfen yaşadığımız çağda olan bitene gözlerinizi bir açın.yardım edin bana cümlesini söyleyen herkese al sana yardım denmiyor bir durumu araştırılıyor.gerçek mi değil mi dalga mı geçiyor dolandırıcı mı değil mi."en basiti" kaç tane dilencinin evi arabası çıktı bu zamana kadar.insanların duygularının her türlü sömürüldüğü bir dönemdeyiz ve uyanık olmak zorunda herkes.acımasız / kalpsiz olmak değil ama kendini de kullandırmamak için biraz gözünü açacaksın.

Ve dilenci değilim ben sadece çocuklarım için eski kıyafet istiyorum para ya da başka bir şey istemiyorum

Bir ikiisaat önce de böyle bir konu açıldı o da iki oğlu için Gebze'den kıyafet isteyen biri idi

Anneler benim mesajlarıma bakarsanız daha önceki mesajlarıma ne zamandan beri yardım istediğimi görürdjnuz ben bu gün istedim sadece bir ay önce de post açtım bir kaç kere burda bakarsanız bulursunuz

Back
X