Burada her gün belki onlarca konu açılıyor. Çevremizdeki insanlara, eşimize-nişanlımıza-sevgilimize, anne babamıza, işe güce paraya okula derken onlarca şeye üzülüp yada sinir olup paylaşma ihtiyacı duyuyoruz ama bakınca aslında boş değil mi? Ne saçmalıyor bu diyecek kiminiz belki ama 1 aydır sebebi belirsiz bir işitme kaybı yaşıyorum ve stres-üzüntü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pek çoook sebepleri varmış ancak streste etkenmiş ve şu an sağ kulağım duymuyor. Tedaviye cevap yok 1 haftadır kortizon almama ve basınç tedavisi görmeme rağmen. Daha 22 yaşındayım ve düzelmezse (ameliyat-işime cihazı vs hiç biri olmuyor) bu yaşımda tek kulağımla idare etmeye çalışıcam. Niye kulağımı kaybettim? Bakınca o kadar çok şeyi takmışım ki ve akıllanmamışım hala takıyorum, değiyor mu? Hayır çünkü sağlıktan önemli değil hiç bir şey. Hele de o kadar basit saçma konular ki kendimize yaptığımızı başkası yapmaz bize...
Bu konuyu niye açtığımı düşünenler olursa; bir derdim var demeden önce sahip olduklarımıza şükretmeyi bilelim diye bir hatırlatma amacıyla ve bir de benim gibi "ani işitme kaybı" yaşamış 1 ay gibi uzun zaman geçmesine rağmen iyileşmiş kişiler varsa aranızda bilgi almak için yazdım bunları...
canım duana tüm kalbimle amin diyorum ve Allah inşallah sana da en kısa zamanda şifalar versin hastalığınaBurada her gün belki onlarca konu açılıyor. Çevremizdeki insanlara, eşimize-nişanlımıza-sevgilimize, anne babamıza, işe güce paraya okula derken onlarca şeye üzülüp yada sinir olup paylaşma ihtiyacı duyuyoruz ama bakınca aslında boş değil mi? Ne saçmalıyor bu diyecek kiminiz belki ama 1 aydır sebebi belirsiz bir işitme kaybı yaşıyorum ve stres-üzüntü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pek çoook sebepleri varmış ancak streste etkenmiş ve şu an sağ kulağım duymuyor. Tedaviye cevap yok 1 haftadır kortizon almama ve basınç tedavisi görmeme rağmen. Daha 22 yaşındayım ve düzelmezse (ameliyat-işime cihazı vs hiç biri olmuyor) bu yaşımda tek kulağımla idare etmeye çalışıcam. Niye kulağımı kaybettim? Bakınca o kadar çok şeyi takmışım ki ve akıllanmamışım hala takıyorum, değiyor mu? Hayır çünkü sağlıktan önemli değil hiç bir şey. Hele de o kadar basit saçma konular ki kendimize yaptığımızı başkası yapmaz bize...
Bu konuyu niye açtığımı düşünenler olursa; bir derdim var demeden önce sahip olduklarımıza şükretmeyi bilelim diye bir hatırlatma amacıyla ve bir de benim gibi "ani işitme kaybı" yaşamış 1 ay gibi uzun zaman geçmesine rağmen iyileşmiş kişiler varsa aranızda bilgi almak için yazdım bunları...
Kaç cm di anevrimasicanım o kadar haklısın ki.
herşeyin başı sağlık..
diğer sorunlarımızın çözümü mutlaka var
Allah dermansız dert vermesin,size de acil şifalar versin inşallah..
Benim annem de anevrizma hastası.beyninde dev bir bloncuk var.
kendisi 49 yaşında.
vesadüfen öğrendik beyninde anevrizma olduğunu.
pazartesi anjiyo oldu.biz stend takılır diye umuyorduk.
ancak anjiyo sonucunda damarların çok genişlediği tespit edildi.
doktor derhal cerrahi müdahale öneriyor..
felç olabilirsin veya her an kanama yaşanabilir dedi.
bizim de sıkıntımız büyük yani.
Allah tüm hastalara acil şifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?