Allah sağlık derdi vermesin!

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Burada her gün belki onlarca konu açılıyor. Çevremizdeki insanlara, eşimize-nişanlımıza-sevgilimize, anne babamıza, işe güce paraya, okula derken onlarca şeye üzülüp yada sinir olup paylaşma ihtiyacı duyuyoruz ama bakınca aslında boş değil mi? Ne saçmalıyor bu diyecek kiminiz belki ama 1 aydır sebebi belirsiz bir işitme kaybı yaşıyorum ve stres-üzüntü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pek çoook sebepleri varmış ancak streste etkenmiş ve şu an sağ kulağım duymuyor. Tedaviye cevap yok 1 haftadır kortizon almama ve basınç tedavisi görmeme rağmen. Daha 22 yaşındayım ve düzelmezse (ameliyat-işime cihazı vs hiç biri olmuyor) bu yaşımda tek kulağımla idare etmeye çalışıcam. Niye kulağımı kaybettim? Bakınca o kadar çok şeyi takmışım ki ve akıllanmamışım hala takıyorum, değiyor mu? Hayır. Çünkü sağlıktan önemli değil hiç bir şey. Hele de o kadar basit saçma konular ki... Kendimize yaptığımızı başkası yapmaz bize.
Bu konuyu niye açtığımı düşünenler olursa; bir derdim var demeden önce sahip olduklarımıza, sağlığımıza şükretmeyi bilelim diye bir hatırlatma amacıyla ve bir de aranızda benim gibi "ani işitme kaybı" yaşamış 1 ay gibi uzun zaman geçmesine rağmen iyileşmiş kişiler varsa bilgi almak için yazdım bunları...

Son düzenleme:
off be güzelim çok geçmiş olsun

ben değil ama benim kızkardeşim yaşadı bunu malesef şu an o kulağı sadece %20 duyuyor ve sürekli çınlama var

kardeşim 19 yaşındaydı kulağını kaybettiğinde 99 da üstüste önce aneannemizi kaybettik sonra kardeşim 99 Düzce depreminden sonra yardım için deprem bölgesine gitti öğrencilerdi kıyafet yardım falan toplamışlardı onlara yardım için geldiğinde üzerinde paltosu bile yoktu olmayan birine bırakmış gelmişti insanalra çok üzülmüşti gece bize anlattı ağlayarak sabah kalktığında kulağında çınlama inanılmaz bir baş dönmesi vardı ve işitmesi gitmişti :((

iki ay falan hastanede kaldı bir de ameliyat oldu ama malesef sadece %20 oranında geri geldi işitmesi halen birgün gri gelir diyorlar ama umarım gelir

bize dedikleri aşırı stresten işitme sinirleri felç olmuş doktor bu senin başına gelen bir insanın başına uçak düşmesi kadar bir ihtimal ama beyin kanaması geçirmek yerine işitmende olması ve halen yaşaman o insanın o uçak altından sağ çıkması ihtimali kadar demişti

zamanla alışıyorsun canım kardeşim de diyor çınlamaya bile alıştım diye hayatını da çok rahat sürdürüyor tek problemi telefonla konuşurken biri bişi derse duyamıyor falan
ama hep der komşu gürültü yaparsa sağlam kulağımın üzerine yatıp mışıl mışıl uyuyorum diye :) iyi yanından bakmaya çalış Allah daha büyüğünden saklasın
daha da çok üzme kendini lütfen zaten üzüntü bu olanın nedeni

kesinlikle katılıyorum ve de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
allah beterinden korusun
insan şükretmeyi bilmeli
benimde ne zamandır kolesterolüm yükselmişti üst sınırı aşmıştı,kalbim çarpıyodu,sıkışıyordu sanki
korkuyordum ister istemez
bayağı bi yürüyüş yaptım,kızartmayı kestim yemedim
sağlıklı yedim
dün kan tahlili yaptırdım herşey tertemizdi
kolesterolüm normal seviyeye inmiş gördüğümde resmen sevinçten çığlık attım
yüzmeye de başladım artık sağlığıma çok dikkat edicem
bi de eşime sigarayı bıraktırabilsem benden iyisi yok...
sağlıktan başkası yalanmış arkadaşlar...

arkadşaım çok geçmiş olsun Mevlam şifa versin.. çok güzel bir konuya değinmişsin. bu uyarını her daim dikkate alacğaım inşallah

canım o kadar haklısın ki.
herşeyin başı sağlık..
diğer sorunlarımızın çözümü mutlaka var
Allah dermansız dert vermesin,size de acil şifalar versin inşallah..
Benim annem de anevrizma hastası.beyninde dev bir bloncuk var.
kendisi 49 yaşında.
vesadüfen öğrendik beyninde anevrizma olduğunu.
pazartesi anjiyo oldu.biz stend takılır diye umuyorduk.
ancak anjiyo sonucunda damarların çok genişlediği tespit edildi.
doktor derhal cerrahi müdahale öneriyor..
felç olabilirsin veya her an kanama yaşanabilir dedi.
bizim de sıkıntımız büyük yani.
Allah tüm hastalara acil şifalar versin..

Burada her gün belki onlarca konu açılıyor. Çevremizdeki insanlara, eşimize-nişanlımıza-sevgilimize, anne babamıza, işe güce paraya okula derken onlarca şeye üzülüp yada sinir olup paylaşma ihtiyacı duyuyoruz ama bakınca aslında boş değil mi? Ne saçmalıyor bu diyecek kiminiz belki ama 1 aydır sebebi belirsiz bir işitme kaybı yaşıyorum ve stres-üzüntü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pek çoook sebepleri varmış ancak streste etkenmiş ve şu an sağ kulağım duymuyor. Tedaviye cevap yok 1 haftadır kortizon almama ve basınç tedavisi görmeme rağmen. Daha 22 yaşındayım ve düzelmezse (ameliyat-işime cihazı vs hiç biri olmuyor) bu yaşımda tek kulağımla idare etmeye çalışıcam. Niye kulağımı kaybettim? Bakınca o kadar çok şeyi takmışım ki ve akıllanmamışım hala takıyorum, değiyor mu? Hayır çünkü sağlıktan önemli değil hiç bir şey. Hele de o kadar basit saçma konular ki kendimize yaptığımızı başkası yapmaz bize...
Bu konuyu niye açtığımı düşünenler olursa; bir derdim var demeden önce sahip olduklarımıza şükretmeyi bilelim diye bir hatırlatma amacıyla ve bir de benim gibi "ani işitme kaybı" yaşamış 1 ay gibi uzun zaman geçmesine rağmen iyileşmiş kişiler varsa aranızda bilgi almak için yazdım bunları...

öncelikle cok gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda eski saglina kavusursun
konuya gelince okadar haklisin ki gercekten allah saglik versin önemli olan o
onun disinda hersey zamanla olur
o sunu demis bu bunu yapmamis, terketmis ,aramamis, isler yolunda gitmemis vs...
aslinda resmen kendimizi üzüp kendimize zarar vermekden baska bisey degil bunlari düsünmek
sende lütfen olumlu düsün kesinlikle kulagim iyilesicek diye düsünmelisin
allah acil sifalar versin canim

Burada her gün belki onlarca konu açılıyor. Çevremizdeki insanlara, eşimize-nişanlımıza-sevgilimize, anne babamıza, işe güce paraya okula derken onlarca şeye üzülüp yada sinir olup paylaşma ihtiyacı duyuyoruz ama bakınca aslında boş değil mi? Ne saçmalıyor bu diyecek kiminiz belki ama 1 aydır sebebi belirsiz bir işitme kaybı yaşıyorum ve stres-üzüntü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pek çoook sebepleri varmış ancak streste etkenmiş ve şu an sağ kulağım duymuyor. Tedaviye cevap yok 1 haftadır kortizon almama ve basınç tedavisi görmeme rağmen. Daha 22 yaşındayım ve düzelmezse (ameliyat-işime cihazı vs hiç biri olmuyor) bu yaşımda tek kulağımla idare etmeye çalışıcam. Niye kulağımı kaybettim? Bakınca o kadar çok şeyi takmışım ki ve akıllanmamışım hala takıyorum, değiyor mu? Hayır çünkü sağlıktan önemli değil hiç bir şey. Hele de o kadar basit saçma konular ki kendimize yaptığımızı başkası yapmaz bize...
Bu konuyu niye açtığımı düşünenler olursa; bir derdim var demeden önce sahip olduklarımıza şükretmeyi bilelim diye bir hatırlatma amacıyla ve bir de benim gibi "ani işitme kaybı" yaşamış 1 ay gibi uzun zaman geçmesine rağmen iyileşmiş kişiler varsa aranızda bilgi almak için yazdım bunları...
canım duana tüm kalbimle amin diyorum ve Allah inşallah sana da en kısa zamanda şifalar versin hastalığına

smyraa cok cok gecmis olsun, insallah tekrar sagligina kavusursun.
Ne yazikki bu konuda hic bilgim yok ama pes etme sakin 4-5 kulak-burun-bogaza görün, birde internette iyice bir arastir.
Kesin bir cözümü olmali.
Cok dogru söylüyorsun, insan kendisine yaptigi kötülügü baskasi yapmaz.
Bende hep bunu söylüyorum, sükretmeyi, mutlu olmayi ögrenmemiz lazim. Sagliktan daha önemli ne olabilir. Bende 1 hafta hastahanede yattim bu sene , iki torba kan verdiler bana cok kansiz kalmistim.
Hastahanede kendime dedimki, iyilesirsem herseyin tadini cikaracagim. Aynende yapiyorum.
Ben senin iyilesecegine inaniyorum, doktorlara teker teker gidip careni bulmaya calis, Allah su gencligine acisin Ya Rabbim.

Çok haklısın büyük geçmiş olsun umarım tez zamanda Rabbim şifanı verir
Sağlıktan önemli hiç birşey yok,insan başına gelince anlıyor...
bende 2 ameliyat geçirince anladım,herzaman şükrederim
ama derdim olduğu zamanda takmamayı başaramam
üzülürüm üzülürüm...Kendimi harab ederim
İnsan gerçekten büyük sorunları olduğu zaman geçiştiremiyor

hepiniz sağolun duama amin dediğiniz, bana şifa dilediğiniz için. Doktor tedaviye cevap vermediğimi görünce artık tedaviyi bitiriyoruz dedi:( ama ben hala inanmak istemiyorum daha bu yaşımda tek kulağımın duymayacak oluşuna. Hemde sebepsiz hemde durduk yere... Hepimizin sağlık derdine en kısa zamanda şifa versin inşallah Rabbim. Ben artık kendimi bitkilere verdim. Şifalı bitkiler, karışım kulak damlaları:1: Şifa Allah'tan, bir sebep olur belki.
Ha bu arada buraya konuyu açtıktan sonra hiçbişey takmadımmı? Oho hem bunları söyleyip hem hala neler takıyorum hala kendime eziyete devam ediyorum. Sakaryada formasyon alıyorum, ailem istanbulda. Sakaryada doktor hemen hastaneye yatıp tedavine başlayalım deyince ailem istanbulda burda yalnız hastanede kalamam diye gittim istanbula, zaten ailemde hemen gel diye çağırınca. Ama baktım ailem işin ciddiyetinde değil. Doktor doktor gezmek yerine bir tanesine gidip her gün "düzelir düzelir" diye geçiştirdiler yada bana öyle geldi. Çünkü onlar duymamıştı doktorların "artık duymayabilirsin" dediğini. Buna taktım, ilgilenmiolar sağlık sorunumda bile arkamda değillerse ben napim diye düşün düşün ağla ohhh. Akıllanmam ben!

Son düzenleme:
Cok Gecmis Olsun...

Rabbim insallah sifa verir, ve eski sagliginiza kavusursunuz, insallah...

cok geçmiş olsun cnm ınsallh sıfanı bulursun senınde dedıgın gbı bız ınsanoğlu :D bunları kndıne ettıgını aslında taktıgı seylerın bos oldugunu kndıne zarar werdıgını bılıyo ama gel gor kı takmamayı basarabılen cok az ınsan war ben mı???belkı senden cok takıyorm :Sbu halımıze sukurler olsun yınede allahım dert werıp derman aratmasn

Son düzenleme:
Geçmiş olsun sağlık herşey

Geçmiş olsun canım.
Umarım bir çözümü vardır ve araştırmak lazım.
Gerçekten insanın sağlık sorunu olunca geri kalan dertlerin önemi kalmıyor.

sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. dualarınızı da istiyorum. Yarın yine doktora gidicem ve işitme testi yaptırıcam. 15günde birşey değişmemişti ama yarın değişmiş olur inşallah:( ve artık bitiriyoruz dediği tedaviye kaldığı yerden devam eder inş:( yeniden duymaya başlasamda hiç olmazsa artık taktığım,üzüldüğü, sinir olduğum şeylerde aklıma bu gelse, bana ders olmuş olsa sadece...

canım o kadar haklısın ki.
herşeyin başı sağlık..
diğer sorunlarımızın çözümü mutlaka var
Allah dermansız dert vermesin,size de acil şifalar versin inşallah..
Benim annem de anevrizma hastası.beyninde dev bir bloncuk var.
kendisi 49 yaşında.
vesadüfen öğrendik beyninde anevrizma olduğunu.
pazartesi anjiyo oldu.biz stend takılır diye umuyorduk.
ancak anjiyo sonucunda damarların çok genişlediği tespit edildi.
doktor derhal cerrahi müdahale öneriyor..
felç olabilirsin veya her an kanama yaşanabilir dedi.
bizim de sıkıntımız büyük yani.
Allah tüm hastalara acil şifalar versin..
Kaç cm di anevrimasi

Back
X