- 12 Ocak 2020
- 20
- 8
- 3
- 35
- Konu Sahibi Yasemin8134
-
Sıkma canını..olabilir arkadaşlar biraz sakinleşmen için sevap verdiler ..Ee biraz dobra cevaplarda geldi..Ya arkadaşım bebegı için endişelenen bir anneyim evet günlük hayatta eşim dahil herkesin paranoyagimla bezdirdim kayinvalidem çocuk durmuyordu kucağımdaydi geldi bir anda bende anlamadım parmağını kulağına soktuğunu gördüm çıkar npiyosun dedim ağrıyor mu dıe bakmış haliyle endiselendim ben temizlemeye korkan biriydim kulağını birden senaryolar yazdım işitmesi zarar gördü mü kulak zarı delindimi ne var mazur goruo usluplu cevap verseniz
Dur çay suyu koydum kapatım geliyorum hey Allahim yarabbimKulak zari yumurta zari gibi mi bi el degince hemen delinsin Allah askina ya sizi ilim ve bilime davet ediyorum
İyi de bakın kendiniz de diyorsunuz paranoyak biriyim diye. Cidden bu psikolojiyle sağlıklı bir bebek yetiştiremezsiniz. Doktora gidin bi an önce. Hiç normal değilsiniz.Ya arkadaşım bebegı için endişelenen bir anneyim evet günlük hayatta eşim dahil herkesin paranoyagimla bezdirdim kayinvalidem çocuk durmuyordu kucağımdaydi geldi bir anda bende anlamadım parmağını kulağına soktuğunu gördüm çıkar npiyosun dedim ağrıyor mu dıe bakmış haliyle endiselendim ben temizlemeye korkan biriydim kulağını birden senaryolar yazdım işitmesi zarar gördü mü kulak zarı delindimi ne var mazur goruo usluplu cevap verseniz
Gülmemeliyimbence bu konu 'sevgilimle sürtünme yoluyla halvet olduk hamile miyim? kızlığım bozulmuş mudur?' içerikli konuları döver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?