• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah vermesin ama siz olsaydınız ne yapardınız _?

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Arkadaşlar önceki konularımdanda bilinir.. 1 senelik çıktığım vardı..
ben o sene içinde babamı da kaybettim..
neyse bu akşam annemle çok büyük tartışma içerisine girdik.. ve çektim kapıyı çıktım ..:25:
benimkiyle 1 hafta konuşmuyorduk.. hiç aramadı sormadı..
sorun onun ilgisizliğiydi .. hele babamı kaybetmişken dolayısıyla beklentim fazlalaştı..
bu ilgisizliğinden dolayı ben bayağı bir saydım ona .. ama özürümüde diledim.. zaten psikolojimi anlamalııydı..
ama o ben bu lafları haketmiyorum dedi .. vs ...
erkekler mi böyledir ne kızlar gibi ayrıntı pek düşünmezler..
onlar için 1 telefon bile işi hallederken.. bizim için süslü laflar vs..
ben herkes gibi ilgiyi severim ki çok ta ihtiyacım olduğu bir zamanda..
neyse kızlar dışarı çıkar çıkmaz.. aradım ağlayarakk sen beni aramıyorsunn ben iyi miyim kötü müyüm .. psikolojim nasıl ..
atlattım mı vs .. demekki düşünmüyorsun dedimm bir yandan ağlayarak.. o da benden mesaj bekliyormuşş..
yahu ben anlamıyorum zaten sıkıntım bana yetiyor..üstüne üstlük benim onu aramamı bekliyor..
şimdi konuştuğumuzda .. özlem haklısın ben hata yaptım.. benim aramam gerekirken senden bekledim.. ama seni düşündüm ettim diyo..
umursamaz olmadığını dile getiriyor .. benim kalbim çoktan kırıldı paramparça oldu .. seviyorum ama .. şu zamanlarımda kendi kendimi teselli ettim.. ben bunu hak edecek ne yaptım :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
hani kızgın olsam ona tamam da.. kalbim çok kırıldı ... hatamı anladım diyo.. eğer aramasaydım gene konuşmama uzayıp gidecekti..
affedemem galiba

Tartisma nedeniniz ne olursa olsun annene boyle davranmamaliydin.
Sen sevgilinin ilgisini alakasi dusunuyorken, annenin yuzune kapiyi carpip cikmak hic olmamis.
Sen birde anneni dusun. O da yalniz kalmis.
Sevgilinden destek beklemektense annene sarilmayi denese.
Seni 1haftadir aramayan birinden daha ne bekliyorsun ki?
Annenle arani duzelt bence oncelikle.
Konu her ne olursa olsun.
Baban icinde cok ama cok uzuldum.
Eminimki annende uzgundur senin gb.
Sizin simdi birbirinize destek olmaniz gereken zamanlar degil mi?

Tartisma nedeniniz ne olursa olsun annene boyle davranmamaliydin.
Sen sevgilinin ilgisini alakasi dusunuyorken, annenin yuzune kapiyi carpip cikmak hic olmamis.
Sen birde anneni dusun. O da yalniz kalmis.
Sevgilinden destek beklemektense annene sarilmayi denese.
Seni 1haftadir aramayan birinden daha ne bekliyorsun ki?
Annenle arani duzelt bence oncelikle.
Konu her ne olursa olsun.
Baban icinde cok ama cok uzuldum.
Eminimki annende uzgundur senin gb.
Sizin simdi birbirinize destek olmaniz gereken zamanlar degil mi?

annem konusu çok farklı .. tabiki değerli benim için.. ama huyumuz bir türlü uyuşmuyor..
burdaki sorum sevgilimle alakalıydı

Canım daha önceki bir konunda erkek arkadaşının gündüzleri tarlada çalıştığından faln bahsetmiştin.
Ben de orada yaşıtları bar bar gezerken çocuk ailesini geçindiriyor diye çocuğu takdir ettiğimi yazmıştım.
Hala da arkasındayım dediğimin..
Canım kırılma lütfen ama ben sanki çocuğa karşı biraz şımarık mı davranıyorsun acaba diye düşünüyorum..
Her neyse benim için hepsinden önce gelen bir konu var bu yazında...
Babanı kaybetmişsin Allah gani gani rahmetler eylesin , sana ve o anneciğine sabırlar versin.. Kadıncağız ne kadar büyük bir acı çekiyordur şuan. Üzme onu bir de sen. Birbirinizin en yakınısınız.. Destek olman gerek annene. :34: Dünyanın merkezi sen değilsin canım. Herkesin kendi içinde sıkıntıları dertleri var.. Annenin de , erkek arkadaşının da.. Bunu gözardı etme..
Hala daha çocuğun sana karşı ilgisiz olduğunu düşünüyorsan ayrılman ikiniz için de en iyisi.. Çünkü böyle giderse zaten çocuk bir gün " seninle mi uğraşacağım " cümlesini söyleyerek seni bırakabilir..
Benim de bana senin erkek arkadaşına davrandığın gibi bana davranan bir erkek arkadaşım olmuştu. Ona söylediğim laf ta " Sen beni bırak ta kendine bir köpek al " oldu.. :34:
Umarım kalbini kırmamışımdır..
Hadi git anneciğinin yanına , bir sarıl bir öp bir sırnaş.. Bunu da annesini kaybetmiş bir kızın senden ricası olarak al.. Öpüldün :54:

konunun ici bosalmis anlamdigim konuyu acip bi süre düzeltme seyi var benim sonradan yazdigim seyi düzeltmek isteyinc edit yapamiyorum herkes nasil basariyor

konunun ici bosalmis anlamdigim konuyu acip geri neden bosaltiyorsunuz...
önceden yasakti sanirim edit yapilmasin herkes konuyu siliyor filan olmaz ki

Son düzenleme:
bencede anne cok onemlı canım annem bızde tartısırız ama asla bırbırımızı kırmayız.ınsanınannesı annesının evı sevgısı sevkatı gıbısı varmı

Back
X